Мини Пинчер
Публикувано: 23 March 2007 - 12:50 PM
London , може и от ваксината да е бучката , става така понякога.
Скоро ще снимам малките на Лили да ги видите какви дебели ги е направила oleeee направо опашките им изглеждат като дръжки на ябълка, скрити в едно замазняло дупе l) Явно храната и действа добре, защото за мое огромно учудване изобщо не е отслабнала bl) , а яде много мъничко s)
Публикувано: 23 March 2007 - 01:19 PM
Леле по миналата седмица като ходих на аязмото имаше едно много мъничко обачееее колко злобнооо беше...... само минаваме покрай него и аз нося съни и то като ръмжи ама ще му се пръсне коренчето пък бебе!
Дано Съни да не озлобее s) снощи малко ме посхарка но защото брат ми и даде лед и аз исках да и го взема да не се разболее обаче нашта не ми го дава (само че не позна) l) по принцип не и давам поводи да злобее тъй че да се надяваме че ще си остане все така добричка w)
Публикувано: 23 March 2007 - 02:18 PM
sunny не е бял, има бели петна. брат му беше по-интересен бял с малко пясъчни петна. ама аз си избрах него, щото беше по-малък. направо ми се късаше сърцето, че трябва да избирам. ох, не искам да си припомням този момент.
а относно злобеенето, тук просто ще си замълча b)
Публикувано: 23 March 2007 - 11:04 PM
Нещо ми се върти в ума и се си мисля дали няма да е проблема от калция?!Ще ви кажа и защо мисля така имаме си една Сарка тя е подобие на пинчер и си живее на село нещо подобно и се беше случило -тя не можеше да си стои на краката падаше но защото бебетата и бяха много лакоми и направо я изсмукваха s)
Но доктора и би инжекция калции и се оправиха нещата за нула време
Но кажете на вашите приятели да не си губят времето в предположения ами да търсят някой кадърен лекар,че да не стане късно
и все пак ще ви покажа Сарито за да не ви предизвиквам любопитството..... какво ще е това подобие на пинчи?!?!?!.(Ще ми се и да ви споделя че това куче е просто невероятно адски умна е, дори да и бръкна в устата и да и извадя храната никога не би ме ухапала даже и не съм я чула за 5 години и да ми ръмжи,не съм имала толкова търпеливо куче)
етоя я l)
Публикувано: 24 March 2007 - 01:15 AM
Ще се гушкаме с Ричко вече,че стана късно. oo
Поздрави на всички......

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 24 March 2007 - 01:21 AM
Добре дошли в dog.bg
За работа със снимки четете тук
Моля, използвайте опция "редактирай", вместо съобщение след съобщение.
Мод
Прикачени файлове
-
post_29_1174692065resize.jpg (28.58K)
Брой сваляния: 47

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 24 March 2007 - 07:56 AM
Малкия Ричи е голям сладур !!! w)
London( сори ама ти е дълъг ника и не го запомних ) този Кими ми бърка в душата с тази мъничка муценка !!!!
Това сме ние вече големи на 6 годинки l)
Прикачени файлове
-
sfgnm__klkj.JPG (58.98K)
Брой сваляния: 44

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 24 March 2007 - 05:19 PM
вижте колко много се е променила Съни за 3 месеца b)
Прикачени файлове
-
_______.JPG (28.71K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 24 March 2007 - 09:12 PM
Прикачени файлове
-
IMAG0001.jpg (85.01K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 24 March 2007 - 09:14 PM
Прикачени файлове
-
__________.jpg (104.63K)
Брой сваляния: 39
Публикувано: 24 March 2007 - 11:19 PM
Прикачени файлове
-
Photo_0121______.JPG (15.44K)
Брой сваляния: 46

Публикувано: 25 March 2007 - 08:58 AM
Нашта цяла сутрин обикаля и скимти. oleeee Май иска да глезим и само търси начин да и обърнем внимание !!! bl) Няма ли да се държи най после като нормално куче...

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

Вход

Горе
Цитиране +