Публикувано: 04 April 2007 - 03:11 PM
Споко Титко, няма да водя пинчетата на изложба обещавам b) А колкото до това дали трябва да си харесвам кучето според това дали има татко или мама шампион, мисля, че това няма никаво значение.Аз преди години си имах кученце порода "улична превъзходна", ама беше такова сладурче....Аз също незная нищо за родителите на Тайра, нито съм е купила с цел да е с родословие.Миналата година по това време мъжа ми са били в този магазин да купят кученце за подарък на сина на колегата му и е видял Тайра, на същият ден след работа отидохме пак в магазина. Тайричка стоеше в една клетка и гледаше жално милно. Сина ми като е видя започна веднага да ми се моли да е вземем, а аз до този момент дори не си бях и помисляла да вземам куче в къщи.И така на същата вечер вече си играехме с Тайра. И до ден днешен не съжалявам, че задоволих прищявката на мъжа ми и сина ми.Сина ми сега е на 7 години, но от миналата година от като взехме Тайра е води по разходки, храни е и почти винаги са заедно. Когато зимата Тайра се разгони за втори път решихме да търсим мъжки и тогава разбрахме, че пинчетата който се разхождат около нас съвсем не са като Тайра. На въпросите ни в магазина от къде са е взели и как да намерим предишните и стопани , ни отговориха, че някакви хора не можели да е гледат и за това е дали там, Тайра беше на шест месеца като е купихме, но кой са хората така и не можем да разберем.Всъщност аз съм им много благодарна, че са е оставили, защото иначе нямаше сега да е в къщи. А че е стандартен цвергпинчер открихме в един сайт за пинчери. Отговаря точно на всички описания за породата. И не виждам нищо лошо в това да не искам да смесвам Тайра с "кюфтенцата" които съм виждала по улиците и парковете. Те са по късокраки и с по-къси муцунки.
Така, че Титко надявам се да се видим като дойдете в Пловдив.