Мини Пинчер
Публикувано: 04 December 2005 - 10:49 PM
Не можах да прегледам цялата тема, затова ако повтарям нещо, моля да ме извините r)
Прочетох, че храните мъниците с консерви и с най- различни гранули. Като знам какви неща съм чела за консервите, въобще не бих ви ги препоръчала. Що се отнася за гранулите- или използвайте само качествена храна или по- добре ги хранете с домашна храна. Давах на котето си най- различни гранули, когато се разболя лекарите казаха, че е от храната, така и не можахме да го спасим...
Тази порода ми е слабост, но и ми е болна тема. Искам да ви посъветвам да пазите много малките сладури, аз моя не можах да го опазя....... Пазих го от коли, от кучета, но кой да ми каже, че трябвало да го пазя и от хората........
Публикувано: 05 December 2005 - 09:34 AM
Благодаря Ви много за подкрепата super best
Привет и на puppy - Добре дошла. Наистина тази тема е изпълнена с много-о-о-о обич и любов w)
Аз се радвам, че тук открих приятели с най-мъничките кученца и с най-големите сърца bravo cheers
Публикувано: 05 December 2005 - 09:56 AM
Публикувано: 05 December 2005 - 03:38 PM
Публикувано: 05 December 2005 - 05:31 PM
не съм го направила нарочно ouu исках този месец всички пинчета да очастват s) и се захванах най сериозно bl)
За сега никой не се е захванал да ми оправи кашата.
Ама то е началото на месеца.
Така, че ако ви изтъркат снимките - споко
ще ги изпратите на dog.bg - той ще ви ги пупликува super
Айде чао от мен и да цункате черните муцунки w)
Публикувано: 05 December 2005 - 08:06 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 03:30 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 03:37 PM
Може да си е похапнала повечко c)
Дано след oo всичко да е ок super
Публикувано: 06 December 2005 - 04:30 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 04:31 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 04:32 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 06:35 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 06:42 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 07:57 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 09:42 PM
Публикувано: 07 December 2005 - 02:18 PM
Малката сладурана се изяви днес като nok пазач b) b) b) сутринта отивам на работа първа смяна а тя спеше при сина ми .Отключвам вратата а тя как ме чу и започна да лае super best на мама пазача каквато е гръмогласна ще я вземат за някое голямо d)
Публикувано: 07 December 2005 - 02:42 PM
Не мога да смогна да прочета какво сте написали b) w)
Много е весело тук наистина сте страхотни че пишете толкова често и споделяте толкова много. w)
Галя много неприятно е това че Саричка повръщала, наистина трябва да се внимава. Бабата явно като и дава вкусни храни и просто малката прежда - нормално е да повърне. oo Майлс съшо е повръщал един път - бяхме на гости при едни приятели дето имат две кученца и те си имаха в паничките фенери, а аз на мъника само суха храна, кашкавал, сирене и много рядко кремвирши му давам. Та той като подуши...малиии изяде им храната и после се скъса да я връща angelpik . От тогава доста следя храната му...Стас -приятеля ми мисли че е много слабичък малкия, но по-добре слаб, отколкото да се прехранва. Все пак това е най-противопоказно за малките породи - прехранването.
Ние се преместихме на нова кваритра в събота и Майлс я прие много добре. беше много щастлив от момента в койото влезе.:) Спалнята ни е много голяма и специално за него от едната страна съм сложила един китеник колкото голяма спалня с всичките му играчки - разбира се продъжава да си спинка при нас, но игирте винаги са там.:) Хайде стига за днес толкова от мен. ПОхвалих се и аз така че до скоро. :) Всикко най-хубаво ви пожалевам и целувки на мъниците да предадете. w) w) w)

Вход

Горе
Цитиране +