Мини Пинчер
Публикувано: 12 April 2007 - 09:08 PM
Аууууууууууууууу срамота Сарка ревнува NNN wink bash
Публикувано: 13 April 2007 - 08:15 AM
nono nono nono
ААА хич няма да се мяркаме пред на Титко оченцата---малеее то не подбира oleeee
ААА хич няма да се мяркаме пред на Титко оченцата---малеее то не подбира oleeee
Публикувано: 13 April 2007 - 10:40 AM
Цитат
Здравейте !!!
Днес Габи празнува 7 - ят си рожден ден !!! b) Става на цели 7 годинки !!!
Не правзувахме нещо по особено с торта и угощение.Но се почерпихме с хубави кучешки бисквитки. 1super И получе голям кокал за дъвчене и чисто нова каишка !!!
Голяма игра падна със съседските кучета !!!
Хуба си прекара !!! victoryVVV
Днес Габи празнува 7 - ят си рожден ден !!! b) Става на цели 7 годинки !!!
Не правзувахме нещо по особено с торта и угощение.Но се почерпихме с хубави кучешки бисквитки. 1super И получе голям кокал за дъвчене и чисто нова каишка !!!
Голяма игра падна със съседските кучета !!!
Хуба си прекара !!! victoryVVV
честито Маги (със закъснение ) s)
Да ти е жива и здрава BEER drink super best
Публикувано: 15 April 2007 - 10:08 AM
Честито на Габи , да е жива , здрава и много игрива.
Как сте , бе хора, щуреят ли любимците ви? Моите са малки торнадота като излязат на вън. А малките вече правят засади и стават опасни , че може да се пребие човек като се мъчи да не ги настъпи l)
Как сте , бе хора, щуреят ли любимците ви? Моите са малки торнадота като излязат на вън. А малките вече правят засади и стават опасни , че може да се пребие човек като се мъчи да не ги настъпи l)
Публикувано: 15 April 2007 - 01:12 PM
Цитат
Да лудеят.Неска Съни се побърка да размъква клони от една маслина на двора
Имате маслина в двора bl) bl) bl) bl) и тя е голямо дърво bl) ?
Публикувано: 18 April 2007 - 11:39 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 April 2007 - 02:40 PM
Здавейте пинчоманияци !!!
Ние с Габи тъпеем.Онзи ден ходих при баба с нея.Аз карам колело ,а мама отзад с Габи пак с колело.И минаваме покрай едни блокове и едни помияри като се спуснаха и Габи замалко не искочи от касетката ( в,която се вози ),а на мен ми пробиха чорапа и ме захапаха. bl)
Ние с Габи тъпеем.Онзи ден ходих при баба с нея.Аз карам колело ,а мама отзад с Габи пак с колело.И минаваме покрай едни блокове и едни помияри като се спуснаха и Габи замалко не искочи от касетката ( в,която се вози ),а на мен ми пробиха чорапа и ме захапаха. bl)

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 18 April 2007 - 04:17 PM
a) защото бях заета да ритам другия ,който ме нападаше от ляво !!! Не край ще си взема рот и ще минавам с него покрай тези " злобари ". b) Мнооогоооо мъдро решение от моя страна. oleeee

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.