Мини Пинчер
Публикувано: 20 April 2007 - 10:09 AM
Цитат
не е прибран!
пишете на лични
днес пак беше тук пинчерът. доста е подивял. лута се напред назад, не идва като го привикаш, преди поне идваше.
моля, ако някой види обява за загубен пинчер нека ги насочи към басейна Спартак/ул. Богатица.
днес опитах да го хвана, но не успях. ще опитвам пак ако се даде.
Поста е от Дени

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 April 2007 - 04:47 PM
Доста сте изписали и направо трудно човек може да прочете всичко, но важното е че разбрах че сте добре. Малките бебешоци на Анчето растат и стават все по-хубави. Чафи май си има постоянно приятелче Чоко вече в къщи :)
Виждам че пак сте опънали темата за бебетата - ако човек е отговорен и намери наистина добри родители на бебоците няма нищо лошо, но ако не е готов...наистина не трябва. И аз имам мъжки и аз искам да стане баща, но трудно ще го направя, защото знам как се чувства човек ако не избере добри стопани. Това е една от най-големите мъки...
Анче за родословието - на Майлс баща му е с родословие, а в БГ има родословни пинчери, но са малко. Райна и Константин например имат страхотен пинчер, едно семейство от София имат женски и мъжки пак родословни от Унгария. Доколкото разбрах от тях имало и други, но поне в София на изложби не са идвали и аз не ги познавам.
Ние иначе сме добре - котето ни стана 4 килограма - голяма скица е, Майлс вече почти два пъти по-лек от нея w) Борбата(играта) в къщи е невероятна.
Тази събота и неделя ходихме на една хижа над Златица и ето малко снимки на малкото от там.

Публикувано: 20 April 2007 - 05:07 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 April 2007 - 01:20 PM
П.С.
Стана ми мъчно за изгубения жълт пинчер s) . Ако нямахме проблеми с Титко сигурно щях да го взема, но в последно време е много прилепчив на всякакви болести и се страхувам, че ако са две ще се заразяват едно друго. Вие, с повечето животинки, как се справяте?
Публикувано: 21 April 2007 - 01:23 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 21 April 2007 - 01:25 PM
Прикачени файлове
-
Ira_029_.JPG (46.53K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 21 April 2007 - 01:27 PM
Прикачени файлове
-
Ira_015_.JPG (22.55K)
Брой сваляния: 29
Публикувано: 21 April 2007 - 01:27 PM
Прикачени файлове
-
IMGP1396.JPG (81.35K)
Брой сваляния: 30
Публикувано: 21 April 2007 - 01:29 PM
Прикачени файлове
-
IMGP1398.JPG (49.51K)
Брой сваляния: 32
Публикувано: 21 April 2007 - 02:44 PM
Katrina, отдавна се чудих как сте и добре , че писа. Много е хубав Маелс, той е едновременно и много нежен и изглежда смел, а и е много умен.
Хехеее, тоя Титко е много готин. Ама аз ли не съм разбрала ама другото куче твое ли е ?
Публикувано: 22 April 2007 - 08:53 AM