Публикувано: 09 May 2007 - 10:52 AM
Уф, нямам снимки s) даже време нямам да снимам oleeee . На Лили бебетата заминаха без да мога да ги снимам преди да тръгнат , но понеже поддържаме със собствениците връзка се надявам те да са по-сериозни и те да пратят. Апарата ми прави гадни снимки и ми се отщява да снимам с него , честно. Днес ще ходя да видя черничката щерка на Лили и ще си я намачкам отново dribble . А малчуганът ако не го продам остава отличен сменник на Арчи , но е много мил и чувствителен и даже ме е страх да го дам някъде ако не съм сигурна , че ще го обичат. Сестра му е бандюха и голямо торнадо, като я взема и на главата ми ще се качи. Изяжда ми ушите, сдъвква ми носа oleeee още преди да съм се усетила. А момчето -скача , скача и като го гушнеш и не смее да мръдне , за да не спреш да го галиш w) огромно сърчице има . Той ще е трудно подкупен и много верен , а сестра му бандитката, хич не и дреме от нищо.
Стефито редовно им приказва нещо и все иска да ги храни. А те си знаят задълженията и стоят да почистват под масата l) .
Съни няма нужда от нищо по различно освен да я пазиш от мъжаги. Не я пускай по разходките , защото някой женски, макар и рядко, се случва да забегнат като са разгонени. Не се отчайвай ако пред входа редовно намираш чакащи те кучета. Въоражи се с търпение и опасният период , който е около седмица, ще мине. Иначе самото разгонване като кървене може да продължи специфично за всяко куче , но аз предполагам , че Съни ще кърви около 18-дни плюс минус един ден. И да не вземеш да и даваш някакви хапчета n) , че много хора бързат с това.
Как ли са всички малки пинчета дето писаха преди..... s) Хайде , похвалете се с нови обувки поне worthy
Целувки на всички мъжки и женски пинчовци и приятен ден на стопаните им cheers