Мини Пинчер
Публикувано: 01 June 2007 - 11:09 PM
Публикувано: 01 June 2007 - 11:47 PM
Гале , много хубаво сте си изкарали , аууу, завиждам ти направо. angelpik
Maggie, аз пак не мога да разбера нищо -това от снимката ли казваш , че е мини пинчер участвал на изложба , че се и класирал bl) Сигурна съм , че нещо бъркаш или е имало някаква отделна класация.
Skipper, ми давай смело и след три -четири години и теб ще пускат от работа b)
Аз искам да честитя на всички деца , бъдете живи и здрави , винаги да искате още игри , още знания , ощеи още мечти и приятели. А на всички , които пазят детето в сърцето си все още - смейте се повече и играйте като деца , а в мечтите....нека има повече магия r)
viki17, аз мога да кажа само за моите за другите не знам , но моите от големите кучета не пишкат в къщи. Аз ги извеждам на вън. Само от бебетата пишкат на памперс парче.
Публикувано: 02 June 2007 - 06:51 AM
Публикувано: 02 June 2007 - 07:14 AM
Просто и снимката е лоша иначе се виждат малко по ушетата бежовите отенъци и леко преминаването им в жълто.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 02 June 2007 - 09:12 AM
Цитат
Просто и снимката е лоша иначе се виждат малко по ушетата бежовите отенъци и леко преминаването им в жълто.
Тоба бялото значи не е участвало , нали? Аз така разбрах , защото иначе ми беше просто невероятно и фантастично.
Публикувано: 02 June 2007 - 05:50 PM
При нас нищо ново--мързи го да гледа моя w)
Сашик глей да земе да чете дисковете b) b)
Галя я да оставиш морето и си ходете на Копринка с децата на Сарка b)
Прикачени файлове
-
SSA42847.JPG (192.75K)
Брой сваляния: 31
Публикувано: 02 June 2007 - 10:35 PM
Публикувано: 02 June 2007 - 10:49 PM
Цитат
Еми, какво да кажа. Взехме я на Коледа, от зоомагазин. Беше на три месеца и беше много малка, жалко, че нямаме снимки точно от тогава. Направихме имунизациите и в ранна пролет започнахме да я извеждаме, беше на 4 месеца, защото с ваксините закъсняхме. През септември прави две годинки и така.. Много си я обичаме
Публикувано: 02 June 2007 - 11:36 PM
Цитат
Щом се изпуска значи му се пишка на животинката ,а това че е на терасата не е толкова лошо. Много хора си учат кучетата да пишкат на памперс парчета , в банята , на терасата.... или където са преценили , че е лесно за почистване. В това няма нищо лошо , така кученцето поне не се мъчи , за да стиска ,а и човек е спокоен ако му се наложи да закъснее извънредно .
Публикувано: 03 June 2007 - 01:58 PM
Прикачени файлове
-
SSA42814.JPG (180.38K)
Брой сваляния: 33
Публикувано: 03 June 2007 - 08:29 PM
Цитат
Цитат
Щом се изпуска значи му се пишка на животинката ,а това че е на терасата не е толкова лошо. Много хора си учат кучетата да пишкат на памперс парчета , в банята , на терасата.... или където са преценили , че е лесно за почистване. В това няма нищо лошо , така кученцето поне не се мъчи , за да стиска ,а и човек е спокоен ако му се наложи да закъснее извънредно .
Да, и аз така мисля, така не и се налага да стиска, но разбира се разхотките на вън са и любими, винаги с играчка в уста. Не я оставя нито за минута.
Публикувано: 04 June 2007 - 10:36 AM
Публикувано: 06 June 2007 - 11:51 AM
Публикувано: 06 June 2007 - 12:17 PM
Цитат
Съжалявам за загубата ви , но тука никой няма проблем с пинчо , нещо сте разбрали грешно постовете.
vili80 , ваксини и паспорти са задължителни за кучетата и по-добре грабвай кучето си и отиди при ветеринар , а той ще прецени всичко. Освен това не забравяй , че кучето се обезпаразитява много често и това е от особена важност и за вашето здраве.
Лина , добре си ти ако ти се прииска д имаш втори пинчер и хоп Чоко у вас l) така мъжо ти няма да се притеснява , че може да решиш още едно да си вземеш.......или вече си си взела онова сладко йоркиизглеждащо бомбонче , а ? b) Я си признай fow l)
Публикувано: 06 June 2007 - 10:47 PM
Публикувано: 06 June 2007 - 10:52 PM
Цитат
Намери начин да ги снимаш (клипче) - ще е удоволствие да ги видим w)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +