Мини Пинчер
Публикувано: 06 June 2007 - 11:51 AM
Публикувано: 06 June 2007 - 12:17 PM
Цитат
Съжалявам за загубата ви , но тука никой няма проблем с пинчо , нещо сте разбрали грешно постовете.
vili80 , ваксини и паспорти са задължителни за кучетата и по-добре грабвай кучето си и отиди при ветеринар , а той ще прецени всичко. Освен това не забравяй , че кучето се обезпаразитява много често и това е от особена важност и за вашето здраве.
Лина , добре си ти ако ти се прииска д имаш втори пинчер и хоп Чоко у вас l) така мъжо ти няма да се притеснява , че може да решиш още едно да си вземеш.......или вече си си взела онова сладко йоркиизглеждащо бомбонче , а ? b) Я си признай fow l)
Публикувано: 06 June 2007 - 10:47 PM
Публикувано: 06 June 2007 - 10:52 PM
Цитат
Намери начин да ги снимаш (клипче) - ще е удоволствие да ги видим w)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 June 2007 - 12:36 PM
днеска Габи ма среща с един цвергшнауцер r) каквал и ще им бъде реакцита d) ще ги днимам и довечера качвам снимки
Анче непременно да ги снимаш твойте и да ги качиш,че отдавна не сме им се радвали w)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 June 2007 - 10:20 PM
Цитат
И на мен много ми се иска да ги снимам , но нямам с какво. Много са смешни и котката и лиляна . Лиляна връхлита като хала нод носа на котката и започва подмазващо да и се гърчи , но с бясно подскачане и не се спира на едно място. Котката , която си е спяла просто е изумена и се чуди колко да си издължи врата , за да не я стига Лиля и да и досажда . Като не се спаси така и прегръща Лиля с лапи и я туширва. Започва се едно къпане , гризване , къпане , гризване . Лили стои и не мърда като умряла, а котката като отхлаби хватката и Лили бясно продължава своето гърчене пред Симона. И така продължават да се прегръщат докато Лили не миряса поне малко. Пробвала съм , но до сега не са ставали сполучливи снимки s)
Публикувано: 11 June 2007 - 01:09 AM
Бебеците на Мая вече си играят с бати Юрий ама майка им не им дава много a) Те пък , като всички деца , не я слушат.
Аде да ги изведа и да лягам и аз , че вие сигурно сте се наспали вече l)
Публикувано: 11 June 2007 - 02:56 PM
Бобчо е във върхова форма--пуснат на свобода из целия двор.Имам поръчка за малко мъжко кученце b) та се оглеждам по улиците дали нема да изкочи някой мъник.
Публикувано: 11 June 2007 - 03:25 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 June 2007 - 04:10 PM
Цитат
Как ще му давате хапчета на кучето bl) докторите не ви ли предупредиха за отрицателното им влияние върху кучето? Маните ги тея химии и си го изтърпете това разгонване. После може да ви излезе по-солено .
Лина , Юрката е чихуахуа дългокосмест. Никога не са ми били страст рошавите ,а ето , че си взех точно такъв. Ще се стягаме за изложби с него , но ми е един нежен и мил w) а аз го искам да се дуе кат паун , но да видим.
Публикувано: 11 June 2007 - 05:52 PM
Прикачени файлове
-
Copy_of_DSC01159.JPG (55.88K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 11 June 2007 - 05:54 PM
Прикачени файлове
-
Copy_of_DSC01159.JPG (62.22K)
Брой сваляния: 50

Вход

Горе