Мини Пинчер
Публикувано: 08 June 2007 - 12:36 PM
днеска Габи ма среща с един цвергшнауцер r) каквал и ще им бъде реакцита d) ще ги днимам и довечера качвам снимки
Анче непременно да ги снимаш твойте и да ги качиш,че отдавна не сме им се радвали w)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 08 June 2007 - 10:20 PM
Цитат
И на мен много ми се иска да ги снимам , но нямам с какво. Много са смешни и котката и лиляна . Лиляна връхлита като хала нод носа на котката и започва подмазващо да и се гърчи , но с бясно подскачане и не се спира на едно място. Котката , която си е спяла просто е изумена и се чуди колко да си издължи врата , за да не я стига Лиля и да и досажда . Като не се спаси така и прегръща Лиля с лапи и я туширва. Започва се едно къпане , гризване , къпане , гризване . Лили стои и не мърда като умряла, а котката като отхлаби хватката и Лили бясно продължава своето гърчене пред Симона. И така продължават да се прегръщат докато Лили не миряса поне малко. Пробвала съм , но до сега не са ставали сполучливи снимки s)
Публикувано: 11 June 2007 - 01:09 AM
Бебеците на Мая вече си играят с бати Юрий ама майка им не им дава много a) Те пък , като всички деца , не я слушат.
Аде да ги изведа и да лягам и аз , че вие сигурно сте се наспали вече l)
Публикувано: 11 June 2007 - 02:56 PM
Бобчо е във върхова форма--пуснат на свобода из целия двор.Имам поръчка за малко мъжко кученце b) та се оглеждам по улиците дали нема да изкочи някой мъник.
Публикувано: 11 June 2007 - 03:25 PM

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 11 June 2007 - 04:10 PM
Цитат
Как ще му давате хапчета на кучето bl) докторите не ви ли предупредиха за отрицателното им влияние върху кучето? Маните ги тея химии и си го изтърпете това разгонване. После може да ви излезе по-солено .
Лина , Юрката е чихуахуа дългокосмест. Никога не са ми били страст рошавите ,а ето , че си взех точно такъв. Ще се стягаме за изложби с него , но ми е един нежен и мил w) а аз го искам да се дуе кат паун , но да видим.
Публикувано: 11 June 2007 - 05:52 PM
Прикачени файлове
-
Copy_of_DSC01159.JPG (55.88K)
Брой сваляния: 48
Публикувано: 11 June 2007 - 05:54 PM
Прикачени файлове
-
Copy_of_DSC01159.JPG (62.22K)
Брой сваляния: 49
Публикувано: 12 June 2007 - 02:00 PM
Снимах Лиля със Симона и като си взема кабел ще ви ги покажа на снимки. Не са много хубави , че са от телефона и като ги кача на компа дали ще стават за нещо ще видим. Аз и малко клипче им направих даже l)
Публикувано: 14 June 2007 - 01:25 AM
Цитат
Какъв пинчер? Не можах да разбера нищо . oleeee Напишете го на кирилица.