Публикувано: 26 June 2007 - 10:56 PM
Ние бяхме на плажа , а за другите не знам. Галито може пак да ходи в Сахара с младите b) w) w) , Лина пък търчи да постила все където мръдне Чафунко и Чоко , че да не лежат на твърдо, а другите може и да са ваканция и да купонясват с питомците си. От известно време се чудя дребосъчетата Мисти , Джери и другите как са и защо не пускат по някоя клюка за себе си a) пък и не само дребосъчетата wink
Мойта Питя е станала като бъчва oleeee , много е старателна и винаги бърза да омете купичките , за да не се развали храната в топлота , а майка ми се притеснява да не била гладна и пак и слага . Станала е слонче angelpik
Да ви раскажа за плажа. Явно от топлото не съм със всичкият си , но награбих Мая,Арчи , Рокси , Лили и Юрий, взехме си каката от градината и аде на плажа. Ама да не мислите , че имаше някой друг ненормален с мен - неееееее. В 18 ч бяхме на плажа - жегааааааа, а като отворих колата и цялата бандя се изсипа обезумяла на плажа. Не мога да ви опиша лудото препускане ( то си е задължително, де ) из цялата ивица на плажа. Роксана пак с нейните си номера да гони високо , високо летящите чайки и всички след нея търчат. Само Юрий му трябваше време да се осъзнае къде се намира , а после заедно с Рокса влизаха в морето. Той като бяга е много , ама много смешен w) Всичко е за камера ама не се виждам с камера в ръка дори и да имах. В едната държа повода на Мая ( нея не я пускам като има хора , че обикаля басно през хавлиите и е наказана ) постоянно дебна Стефито да я дърпам от водата и да я вдигам като я търкалят вълните , а Ралица преди много ме дразнеше , че все крещи и дивее ,а сега я карам да вика и пее , че да знам , че е добре докато гледам в друга посока oleeee Вече съм съвсем сигурна , че Рокса е кърмила Стефито r) и двете са жаби и щури - предава се с млякото явно l) Все в морето цопат и Рокси иска да вади Стефи от морето....абе шоу сме, изумяваме народа тотално. И като гъбясат съвсем двете ми щерки и кат се натърчат останалите си събираме багажчето и айде чао на морето. Само дето през цялото това време аз стоя кат колче на плажа и не си тургам дЪто на пясъка хич l)