Мини Пинчер
Публикувано: 18 June 2007 - 04:18 PM
хаос -кви мини пинчери ще излязат от тая връзка че не мога да се сетя a)
Мини са на Анчето бандата и Чоко и Чафи.Твойте си са просто пинчери.
Слагай точки че ме ошашави.
Публикувано: 19 June 2007 - 01:22 AM
Хаус , сега ще ми реагираш остро , но искам да ти кажа , че не е никак хубаво като се включваш в темата само , за да покажеш , че имаш кученца с цел да ги продаваш. Все пак мястото за обяви е на сайта ,а тук главно обсъждаме щуротиите и всичко за любимците си . Идваш , пускаш два лафа -има, продава се и изчезваш до следващото кучило.
Лина , какво стана с онези черни рошльовци? Дано вече да си ги гушкат новите собственици? Да нацелуваш Чоко и Чафун и да ги пазиш да не изгорят на слънце. Живот и здраве може да се видим ако дойда на Цигов чарк( така ли се пишеше oleeee ) cheers drink
Целувки и на всички останали дето пишат често и по-рядко wink
Публикувано: 19 June 2007 - 11:43 AM
Прикачени файлове
-
________.jpg (15.01K)
Брой сваляния: 67

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 June 2007 - 12:27 PM
Цитат
Спокойно и твоята изглежда мини от снимките. wink Тя и Джери е мини, ама 4afi едва ли е запомнил/а всички минита от форума.
Публикувано: 19 June 2007 - 07:04 PM
Анче точно така се пише Цигов чарк--даже и да му объркаш името пак ела.Ще те чакаме w) рошльовците са вече дадени и чафи си играе с едното.Вчера го водих при един пекинез-та като си тръгнахме ако щете вярвайте пекинеза взе да плаче.Издаваше звуци все едно реве бебе bl) Чак ми идеше да се върна r)
Публикувано: 20 June 2007 - 07:24 PM
Ето и един линк от мрежата:
http://www.dogbreedi...urepinscher.htm
Публикувано: 26 June 2007 - 10:56 PM
Мойта Питя е станала като бъчва oleeee , много е старателна и винаги бърза да омете купичките , за да не се развали храната в топлота , а майка ми се притеснява да не била гладна и пак и слага . Станала е слонче angelpik
Да ви раскажа за плажа. Явно от топлото не съм със всичкият си , но награбих Мая,Арчи , Рокси , Лили и Юрий, взехме си каката от градината и аде на плажа. Ама да не мислите , че имаше някой друг ненормален с мен - неееееее. В 18 ч бяхме на плажа - жегааааааа, а като отворих колата и цялата бандя се изсипа обезумяла на плажа. Не мога да ви опиша лудото препускане ( то си е задължително, де ) из цялата ивица на плажа. Роксана пак с нейните си номера да гони високо , високо летящите чайки и всички след нея търчат. Само Юрий му трябваше време да се осъзнае къде се намира , а после заедно с Рокса влизаха в морето. Той като бяга е много , ама много смешен w) Всичко е за камера ама не се виждам с камера в ръка дори и да имах. В едната държа повода на Мая ( нея не я пускам като има хора , че обикаля басно през хавлиите и е наказана ) постоянно дебна Стефито да я дърпам от водата и да я вдигам като я търкалят вълните , а Ралица преди много ме дразнеше , че все крещи и дивее ,а сега я карам да вика и пее , че да знам , че е добре докато гледам в друга посока oleeee Вече съм съвсем сигурна , че Рокса е кърмила Стефито r) и двете са жаби и щури - предава се с млякото явно l) Все в морето цопат и Рокси иска да вади Стефи от морето....абе шоу сме, изумяваме народа тотално. И като гъбясат съвсем двете ми щерки и кат се натърчат останалите си събираме багажчето и айде чао на морето. Само дето през цялото това време аз стоя кат колче на плажа и не си тургам дЪто на пясъка хич l)
Публикувано: 27 June 2007 - 05:41 AM
Публикувано: 27 June 2007 - 08:37 AM
Прикачени файлове
-
SSA42879.JPG (188.67K)
Брой сваляния: 45
Публикувано: 27 June 2007 - 10:42 AM
Питаха ме наскоро как се справя Минчо (Минчо ни е партизанското име, съкращение от минипинчер b) ) в жегите и аз като разправих как се просва на терасата на припек и настана едно чудене bl) b)
Публикувано: 27 June 2007 - 06:45 PM
вижте тая бълха кви ги върши и си мислете за моя кърлеж--едно към едно са b) b)
Публикувано: 28 June 2007 - 07:58 AM
Публикувано: 29 June 2007 - 01:18 PM
Ние си имаме бебета ( не Габи 1super ) и почти не сядам на компютъра.За плаж още не сме мислили,а и Габи има психически страх от водата та и ние сме цирк.Като я пусна и целия плаж вдигаме на крака.Онова малко,обезумяло животно търчи и събира хавлийте на хората. b)
Ето фотоси на миската r)
Прикачени файлове
-
____.jpg (61.08K)
Брой сваляния: 61

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 29 June 2007 - 01:19 PM
Прикачени файлове
-
_____2.jpg (57.09K)
Брой сваляния: 50

Публикувано: 29 June 2007 - 01:20 PM
Прикачени файлове
-
Picture_016.jpg (54.45K)
Брой сваляния: 51

Публикувано: 29 June 2007 - 01:21 PM
пп: ако проблем може някой мод да изтрие съобщението
Прикачени файлове
-
______.jpg (58.84K)
Брой сваляния: 47

Публикувано: 29 June 2007 - 02:43 PM
Ние заминаваме утре на море,с Чокоан ще водим Чоко и Чафи.Няма да ги пускаме на плажа щото наште пък обичат да ближат мокри крака и ..... l)
След една седмица ще пишем как сме прекарали.

Вход

Горе
Цитиране +