Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#400 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 08 December 2005 - 11:34 AM

Ми кво че Маилс ти ги прибира-поне със затворени очи ще можеш да си вземеш чорапи. b) Моя не ги долюбва-то наште чорапи са се 43 номер b) та му идат големки.Да не си го завела на туристическа спалня b) дето са по 30 човека вътре.ще ВИ арестуват за кражба на чорапи.Има време за зъбките-олаби се d) чафи

#401 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 01:44 PM

Хм мислех че съм публикувала едно съобщение, но нещо го няма..добре че проверих. r)
Гледах в киноложкото сружение на сайта че ще има среща и тази седмица на полянката на Хилтън. И аз не съм на работа b) та ще ходя най-накрая. Някой от вас ще ходи ли? Да си срещнем мъниците да се поборичкат малко. w)
User's Signature

Качена снимка

#402 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 01:59 PM

Аз пак се включвам.... туко що разбрах че срещата на КСС и тази на хората тук нямат нищо общо.....
Преди и двете т.нар. групи са се събирали на едно място, но сега са на различни...
Така че хората от dog.bg ще се събират пак в събота, но от 11.30 на музея Земята и хората и след това ще се ходи да се раздават награди от фотоконкурса. Ще е интересно много сигурно. :))
Хайде организирайте се да ходим повече хора. b)
User's Signature

Качена снимка

#403 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 02:53 PM

Мила ми катрина-аз чафи съм на 200 км о Полянката на Хилтън и от музея-Кети е на 400 км-много си обичаме пинчерите ама да го мина тоя път с Чафи на волана ouu та ти иди пък ще разказваш b) d) чафи

#404 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 02:57 PM

Ооо Чафи! Ти от къде си!? l) d) А Чафи не издържа ли в кола...!? l) d)

#405 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 03:08 PM

От Ракитово--до Велинград сме.То там е проблема че издържа много се едно е раждан в кола.Но не седи мирен-предните крака му са на волана -виж при снимка за декември b) тва му е естествената поза за возене в кола- l) не ме питаи как пътувах с него до Стара Загора до клиниката.Та малко ще ме озори доде стигна полянката в София b) d) чафи

#406 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 03:48 PM

Ще разказвам и ще снимам на срещата. b) Жалко е че пътищата са ни тъй разбити и бензина е толкова скъп... Срещите биха били по-лесни при по-добро състояние на ситуацията като цяло в България...
А за кучето и колата ...
Аз нали си купих кола преди месец, седмица след това катастрофирах заради куче...Имаме един прители на които вземаме кучето понякога да си играе с Майлс и като го връщах на един завой то повърна и си навря главата м/у крака и ръката ми и .. аз се набих в един стълб. s) Доста зле ми се отрази ...ремонта ми беше 1200 лева, нямах 3 седмици кола. Така че внимавайте много, сами с кученце на път е малко рисковано.
Макар че нашите мъници са малки и не са толкова опасни. w)
User's Signature

Качена снимка

#407 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 December 2005 - 04:28 PM

Ми те щот са малки та са още по опасни-всяка секунда прави някакво движение-и на врата ми е бил b) големо куче е по лесно за кола-сяда и не мърда b) а моя е за усмирителна риза d) чафи

#408 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 08:33 PM

d) Нашата Саричка умря от страх като я качихме на кола. Понеже като я водих на ваксина я качихме за първи път на кола тя се мушна в якето ми и не можах да я извадя от там . b) Дори като я преглежда лекарката главата и беше мушната в якето ми w) bl) bl) След една седмица ще можем да излизаме и ще я заведем на село да видим тогава как ще пътуваме с колата .
Сарка вече си спи на спалнята при мен имаше хър -мър fow ама аз му казах на моя съпруг че няма да ставам всяка вечер само защото той не я иска bl) а пък и на него тя не му пречи защото спи под моето одеало в краката ми .Сутрин като стана да ходя на работа тя само ме погледне и се мушне под завивките на топло и продължава да спи oo а почивните дни докато не стана от леглото и тя не става .Вече и аз мога да си поспивам до късно като беше малка сутрин в 5 часа се наспиваше и трябваше да играем и ядем . bash
Милата направо побесня в къщи снощи е обикаляла хола като бясна то в къщи къде да си изразходва енергията. Скача от дивана обикаля табуретките и фотьойлите и пак на дивана от там скача върху мен и пак наново започва с обиколките . bl)
Катрина иска ми се да идваме на срещите ама и ние от Казанлък не става да дойдем до София да пишеш как е минала срещата а ние ще четем и ще ви се радваме super best

#409 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:06 PM

Качена снимка

#410 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2005 - 10:10 PM

Качена снимка
Най-накрая и на мен ми обърнаха внимание и виждате резултата super best
Нашата сладурана b) w) w)

#411 Потребителят е офлайн   jespes Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 12:36 PM

Здравей Katrina,

Ние си имаме кученце от 6 месеца, намерихме си я на улицата. Беше много малка и сладка, приличаше на черна топчица. Аз така и я забелязах отдалеч. Когато отидох при нея тя започна да скимти и в този момент започнах да мисля какво ще стане с нея, дали някой ще си я вземе. Наблизо имаше магазин и попитахме дали е на някой това кученце. Отговориха ни, че от няколко часа се мотае около магазина, и че не са виждали стопани. Така се сдобихме с нашето кученце. Ние не знаехме каква порода е, но предполагахме че е ще е улично превъзходно. Когато я отведохме за първата ваксина ни казаха, че е пинчерче. На една разходка, обаче, се срещнахме с други кученца от породата пинчер и започнахе да се съмняваме, защото нашето куче е малко по-разлино. Расте много по-голяма от тях. Естествено знаехме, че има различни видове, но точно като нашата никъде не видяхме, до момента в който видях вашия Майлс. Много се развълнувах, защото страшно много си приличат, дори и по цвета на косъма.Те са като братче и сестричка.
Много ще се радвам да ги запознаем.

#412 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 01:47 PM

Здравейте :))
Jespes ама наистина като Майлс е твоята сладурана - ауу много се развълнувах. Даже са на една възраст. :))))) Не са брат и сестра, но може да имат един и съш баща. w) Аз ги познавам майката и таткото на Майлс. Таткото е изцяло черен и може би е направил междувременно още дечица angelpik - те са от Люлин м/у другото.
Ами хайде ако си от София да отидем на срещата тъкмо ще видим и други кученца.:) За съжаление мойта кола е на сервиз и ще съм малко трудно подвижна, но ще отидем със сигурност с Майлс поне за час. :)
А ако не успеем да се видим тогава може и друг път. Аз живея на центъра на Стамболиийски зад KFC-то и можем да направим другата седмица разходка в някой парк.:)
Целувам ви всички и ако днес не се чуем пак приятен уикенд. w)
User's Signature

Качена снимка

#413 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 01:49 PM

Галя може да ти е писнало да ти повтарят, но Сара е невероятна кукла! angelpik Да ти е жива и здрава! w)
User's Signature

Качена снимка

#414 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 December 2005 - 02:22 PM

Катрина благодаря за комплимента и ние много си я харесваме и обичаме . w) w) w) Сега и падна бебешкия пух и козинката и стана лъскава и по карамелена на цвят отколкото беше като бебе. Аз в началото се притеснявах че е много пухкава за пинчер но колкото расте толкова повече се променя super Снимките са правени с телефон и не са много качествени но това имаме за сега .
Jespes добре дошли на теб и на малката сладурана радвам се че имаме още едно момиченце в компанията.Не се тревожи и нашата Сара е едра на три месеца тежи два килограма и е светла на цвят ние и за това си я обичаме много .
Поздрави и целувки на всички сладури
dribble w) w) w)

#415 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 December 2005 - 04:28 PM

Кети Чафундрел не се отваря в колата- bl) а се отваряше.ЩОООО

#416 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 December 2005 - 07:16 PM

Галя --ако стане Сарка 15 кг да не си излезнала от пинчери.Тук е пълно с мъже b) нека има и принцеса при тях де.Моя ги достигна 2 кг на 6 месеца и сега пак е толкова-мисля че сара няма да стане повече от 5-6.Пък колкото и да стане-не сме ги взели заради кг де.Намачкай я от мен d) Катрина внимавай с шофирането--то не е за деца b) (шегувам се) случва се и на най-добрите шофьори.Цял ден не яде че му бех дала гранула--инат и в червата. NNN d) чафи

#417 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 December 2005 - 08:35 PM

ЕЕЕ момичета ще се сбръчкате от купони-ми то цел ден ви няма та чак и вечерта.Кои ви пази пинчовците --зарезали сте ги кои на баба b) кои на мъж.Я се стегнете и пишете как я карате a) l) l) d) чафи

#418 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 December 2005 - 01:26 PM

Работим ли работим 4afi b)
Аз не успях разбира се да отида на никоя среща - отново. Спешна работа...На сега пак съм на работа.
А така искам да съм си в къщи при малкото ми сладко същество...но...
Майльо на 6 месеца също е 2 кг, и си ги поддаржа от около месец. Толкова е кльощав горкия...С тези дълги крачета и слабичко телце w) Но искам да си остане толкова - така е по-красив. Виждала съм шишкави пинчери и определено слабичките по ми харесват. w)
Целувам ви всички w) w) w)
User's Signature

Качена снимка

#419 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 11 December 2005 - 01:44 PM

Катрина май за Майлс 2 кг са малко--колко е висок--на моя 10 см са краката и слагам още 10 нагоре bl) и с неговите 2 кг изобщо не му е хлътнал корема-Мазен е отвсякъде.Да земеш да му даваш повече кренвирши b) b) нали ги обича b) b) d) чафи

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни