Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4061 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 July 2007 - 05:34 PM

Това сме ние :)

Прикачени файлове

#4062 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 July 2007 - 05:58 PM

А тук висим

Прикачени файлове

#4063 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 12:05 AM

Здравейте и от нас.Ние се бяхме позагубили малко,ама виждам,че не сме изтървали много.Поздрави на новодошлите,имате страшни пинчовци,много са готини.Напишете малко повече за тях,на каква възраст са,от къде си ги взехте....,вие от кои градове сте?
На Ричко все още не са му паднали зъбките,даже не се клатят още.Иначе е добре,само бесува из къщи.Пращах го с нашите на пикник за два дни,къпал се е в реката и е плувал,а след това се е търкалял по земята и е влизал в пепелта от огнището.Абе голямо шоу е направил на всичките,много жалко,че няма снимки. oleeee Два дни е тичал на свобода и нашите като се прибраха,той спа цял ден,дори не стана да яде-толкова беше уморен. d)
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4064 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 11:45 AM

alian да те питам кога доло горе трябва да по4нат да падат зъбките (нали за мле4ните си говорим)за6тото на ротваилера ми зъбките му се сменяха до колкото си спомням някаде кам 2рия 3тия месец а ина4е 4арли го донесоха слу4аино без да знам маика ми го била пора4ала от някакв 4овек които се занимавал с борса с ку4ета и така ме изненадаха една сутрин.ина4е сега мно мно не се разбираме него за6тото нали ви казах мноооооогоооо хапе то само това прави.одеве набара един патладжан и го надупка целия и 4е като го хапе рамжи го лое ядосва му се.абе об6то взето голям е образ b)
User's Signature

Качена снимка

#4065 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 July 2007 - 02:43 PM

Зъбките не почват да се сменят преди 4 месец. Или са ви метнали за възрастта на ротайлера или нещо бъркаш.

#4066 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 02:58 PM

може и тогава да е било аз ви казах 4е не сам сигурна не се се6там кога то4на се сменяха но сас сигурност му знам вазраста wink а да ги видите двамата 4арли(пин4ера) и рамко(ротваилера)как си играят ако може така да се каве рамко само го бута с муцуната си а 4арли му ска4а да го хапе за ухото.и вапреки това 4е рамон показва 4е го харесва винаги когато ги сабирам сам на 4етери о4и 4е и тои е малак на 10 мееца и не се знае какво може да му скимни
User's Signature

Качена снимка

#4067 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 03:54 PM

Представяме се r) :На 2 месеца сме от София,взвхме мъника от една жена която развъжда предимно котки ,а продава малки кученца от други развъждачи.Вече е при нас трета седмица и расте с бясна скорост :).За сега го храня 4 пъти и се 4удя дали жече да не минаваме на 3 пъти?

#4068 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 03:58 PM

нееее не минаваите на 3 пати до 6 месеца трябва да се храни по 5 пати от 6 мес.до мисля 4е една година по 3 пати и ве4е от там на татак по 2 пъти.това знам аз ве4е нека някои да каже своето мнение и каквото знае по този вапрос
User's Signature

Качена снимка

#4069 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 04:50 PM

ОООООО,благодаря много!Ще продължим тогава до 6 месеца така.По 5 пъти ни е много-трудно бихме го нагласили,но за 4 пъти успяваме да му следим режима и той се чувства добре (поне така изглежда :)).От вчера с храненето се научихме на "седни" и днес още я помни :)Много е сладък!:)

#4070 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 27 July 2007 - 10:28 PM

Привет на всички нови и постоянно посещаващи темата мъници и стопани victoryVVV
siska , твоят мишок е мъничък и е добре поне до 3 м да се храни по 5 пъти, а после постепенно преминавате на 4 пъти и 4,5м може да си минете спокойно на 3 пъти . Всичко си зависи от палето , степента на растеж ....всичко си е индивидуално и сама ще се научиш най добре да го преценяваш wink

#4071 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 10:43 PM

alian днеска случайно да сте ходили към Аязмото

#4072 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 09:58 AM

Ето го нашия Каспър,пораснал е нали?Голям дивак е,все още не се е научил да пикае където трябва.Поръчали сме си някакви неща за пръскане за тази цел,едното е да не мирише къдито се е изпикал,другото е да се пръска там където искаме да ходи по нужда.Някой ползвал ли е такова нещо и има ли ефект?
Качена снимка

#4073 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 10:25 AM

Хех ама той много е пораснал и вече е прилепче l) .А за тези неща дето казваш не съм ползвал такива.

#4074 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 12:14 PM

и аз не сам ползвала такива продукти .но моя бонбон ве4е ходи сам до банята да пи6ка е някои пат с испуска кадето нетрябва но все пак имаме напредак bravoS
User's Signature

Качена снимка

#4075 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 28 July 2007 - 01:38 PM

Аз ги уча като са в къщи да пикат на памперс парчета ( бебешки , че са евтини ) , а после само на вън. Който изяви желание и пика в банята victoryVVV . Не им се карам , не им натривам носленцата - всичко оставям на инстинкта им и съм много доворна от резултата. За спреьовете не мога да кажа нищо.

#4076 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 03:46 PM

Миналата седмица почти си мислех,че се научи да пишка и ака в банята,но тия дни-какво му стана...!?Пишка почти навсякъде,но не и там :(.Опитвам се само да казвам "не",като му соча "грешката",и много да го хваля като го свърши в банята.Обаче май-няма голям резултат за сега :(

#4077 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 03:49 PM

Вашите кутренца колко големи бяха като се научиха?Аз си мисля,че може би е още малък,ама пък някои неща така хубаво ги разбира и като че да има потенциал да се научи,ама на!:)

#4078 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 28 July 2007 - 04:37 PM

Здравейте ! r)

Отдавна не съм писала и доста сте наваксали b).Ние с Габи сме добре.И чакаме така желаното море... cl).Но още ще си почакаме !Тук при нас е Адска жега и единственото спасение е на сянка или на плаж.Но какъв ти плаж с Габи но хайде да не подхващам пак темата.

Каспър - много сте сладки и пораснали r) w) !!!

На Габи бебетата докато бяха още при нас и целият хол беше миниран oleeee - майка ми само ходеше с един парцал ( l) l) ) ! Но те имаха доброто желание и почнаха в банята иначе идеята за памперсите е гениална 1super !
Имам ного нови потребители - да са им живи и здрави пинчовците ( много са хубави всичките (love) !
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4079 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 04:52 PM

[quote name='Каспър' date='Jul 28 2007, 09:58 AM'] Ето го нашия Каспър,пораснал е нали?Голям дивак е,все още не се е научил да пикае където трябва.Поръчали сме си някакви неща за пръскане за тази цел,едното е да не мирише къдито се е изпикал,другото е да се пръска там където искаме да ходи по нужда.

моляте кажи от къде ги поръча много ми трябва, едно котенце почна да чурка на всякаде и ни трябва поне спреи за неутрализиране на миризмата.

#4080 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 July 2007 - 11:44 PM

Цитат

моляте кажи от къде ги поръча много ми трябва, едно котенце почна да чурка на всякаде и ни трябва поне спреи за неутрализиране на миризмата.

Ами от зоомагазин.Нямат ги като асортимент,защото били скъпи и не се продавали,но като си поръчаш ти ги взимат.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни