Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4065 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 27 July 2007 - 02:43 PM

Зъбките не почват да се сменят преди 4 месец. Или са ви метнали за възрастта на ротайлера или нещо бъркаш.

#4066 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 02:58 PM

може и тогава да е било аз ви казах 4е не сам сигурна не се се6там кога то4на се сменяха но сас сигурност му знам вазраста wink а да ги видите двамата 4арли(пин4ера) и рамко(ротваилера)как си играят ако може така да се каве рамко само го бута с муцуната си а 4арли му ска4а да го хапе за ухото.и вапреки това 4е рамон показва 4е го харесва винаги когато ги сабирам сам на 4етери о4и 4е и тои е малак на 10 мееца и не се знае какво може да му скимни
User's Signature

Качена снимка

#4067 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 03:54 PM

Представяме се r) :На 2 месеца сме от София,взвхме мъника от една жена която развъжда предимно котки ,а продава малки кученца от други развъждачи.Вече е при нас трета седмица и расте с бясна скорост :).За сега го храня 4 пъти и се 4удя дали жече да не минаваме на 3 пъти?

#4068 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 03:58 PM

нееее не минаваите на 3 пати до 6 месеца трябва да се храни по 5 пати от 6 мес.до мисля 4е една година по 3 пати и ве4е от там на татак по 2 пъти.това знам аз ве4е нека някои да каже своето мнение и каквото знае по този вапрос
User's Signature

Качена снимка

#4069 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 04:50 PM

ОООООО,благодаря много!Ще продължим тогава до 6 месеца така.По 5 пъти ни е много-трудно бихме го нагласили,но за 4 пъти успяваме да му следим режима и той се чувства добре (поне така изглежда :)).От вчера с храненето се научихме на "седни" и днес още я помни :)Много е сладък!:)

#4070 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 27 July 2007 - 10:28 PM

Привет на всички нови и постоянно посещаващи темата мъници и стопани victoryVVV
siska , твоят мишок е мъничък и е добре поне до 3 м да се храни по 5 пъти, а после постепенно преминавате на 4 пъти и 4,5м може да си минете спокойно на 3 пъти . Всичко си зависи от палето , степента на растеж ....всичко си е индивидуално и сама ще се научиш най добре да го преценяваш wink

#4071 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2007 - 10:43 PM

alian днеска случайно да сте ходили към Аязмото

#4072 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 09:58 AM

Ето го нашия Каспър,пораснал е нали?Голям дивак е,все още не се е научил да пикае където трябва.Поръчали сме си някакви неща за пръскане за тази цел,едното е да не мирише къдито се е изпикал,другото е да се пръска там където искаме да ходи по нужда.Някой ползвал ли е такова нещо и има ли ефект?
Качена снимка

#4073 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 10:25 AM

Хех ама той много е пораснал и вече е прилепче l) .А за тези неща дето казваш не съм ползвал такива.

#4074 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 12:14 PM

и аз не сам ползвала такива продукти .но моя бонбон ве4е ходи сам до банята да пи6ка е някои пат с испуска кадето нетрябва но все пак имаме напредак bravoS
User's Signature

Качена снимка

#4075 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611

Публикувано: 28 July 2007 - 01:38 PM

Аз ги уча като са в къщи да пикат на памперс парчета ( бебешки , че са евтини ) , а после само на вън. Който изяви желание и пика в банята victoryVVV . Не им се карам , не им натривам носленцата - всичко оставям на инстинкта им и съм много доворна от резултата. За спреьовете не мога да кажа нищо.

#4076 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 03:46 PM

Миналата седмица почти си мислех,че се научи да пишка и ака в банята,но тия дни-какво му стана...!?Пишка почти навсякъде,но не и там :(.Опитвам се само да казвам "не",като му соча "грешката",и много да го хваля като го свърши в банята.Обаче май-няма голям резултат за сега :(

#4077 Потребителят е офлайн   siska amp rexy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 03:49 PM

Вашите кутренца колко големи бяха като се научиха?Аз си мисля,че може би е още малък,ама пък някои неща така хубаво ги разбира и като че да има потенциал да се научи,ама на!:)

#4078 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 28 July 2007 - 04:37 PM

Здравейте ! r)

Отдавна не съм писала и доста сте наваксали b).Ние с Габи сме добре.И чакаме така желаното море... cl).Но още ще си почакаме !Тук при нас е Адска жега и единственото спасение е на сянка или на плаж.Но какъв ти плаж с Габи но хайде да не подхващам пак темата.

Каспър - много сте сладки и пораснали r) w) !!!

На Габи бебетата докато бяха още при нас и целият хол беше миниран oleeee - майка ми само ходеше с един парцал ( l) l) ) ! Но те имаха доброто желание и почнаха в банята иначе идеята за памперсите е гениална 1super !
Имам ного нови потребители - да са им живи и здрави пинчовците ( много са хубави всичките (love) !
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4079 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2007 - 04:52 PM

[quote name='Каспър' date='Jul 28 2007, 09:58 AM'] Ето го нашия Каспър,пораснал е нали?Голям дивак е,все още не се е научил да пикае където трябва.Поръчали сме си някакви неща за пръскане за тази цел,едното е да не мирише къдито се е изпикал,другото е да се пръска там където искаме да ходи по нужда.

моляте кажи от къде ги поръча много ми трябва, едно котенце почна да чурка на всякаде и ни трябва поне спреи за неутрализиране на миризмата.

#4080 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 July 2007 - 11:44 PM

Цитат

моляте кажи от къде ги поръча много ми трябва, едно котенце почна да чурка на всякаде и ни трябва поне спреи за неутрализиране на миризмата.

Ами от зоомагазин.Нямат ги като асортимент,защото били скъпи и не се продавали,но като си поръчаш ти ги взимат.

#4081 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 July 2007 - 12:36 PM

Съни, не е нормално котка да започне да пишка навсякъде, при условие, че преди това е ползвала котешка тоалетна. Котките са много чисти животни и в това отношение са направо родени научени. Ако котето е мъжко и вече е на 7-8 месеца най-вероятно вече маркира територия, а това смърди ужасно ( знам от личен опит). За мен решението беше кастрация, защото при мъжките често се получават запушвания на канала и камъни в бъбреците от повишеното ниво на хормони, а нямах намерение да го разплождам.
User's Signature

Качена снимка

#4082 Потребителят е офлайн   radina Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 30 July 2007 - 03:26 PM

Привет на всички пинчовци!Ние се завърнахме от прохладния балкан и сега се печем на бавен огън bl) .Рекси миличкият е постоянно с изплезено езиче,а сред боровете се чувстваше толкова добре.Вече е на почти 8 месеца,а продължава да хапе като за световно и лае всички ни наред,особено мъжа ми и децата oleeee ,а те толкова го обичат и искат да си играят с него,ама то в повечето случаи е едно безкрайно хапане и ръмжене.Към мен е по-благосклонен wink .
Млечните зъбки на Рекси също не паднаха сами-наложи се помощ от доктора.Боже беше страшна гледка.Като го налегнаха 4ма да го държат,а 5ти мъкнеше зъб след зъб и така до 6 или 7 броя.Ужас!Ама Рексито си отмъсти като свърши и двете работи на масата bravoS .Е сега няма вече млечни зъбчета,само постоянни,а продължава да хапе и да виси по панталоните и блузите ни!?
А да ви кажа и какъв номер ми спретна като се прибрахме в Бургас,та ми изкара акъла.Водя го аз на разходка да си потичка и да свърши каквото има да върши на неговата си полянка,а той като драсна в обратна посока....виках,свирках,а той търчи и хич не му пука.Като се затичам след него,той още по-бързо.Сви зад ъгъла към блока и аз очаквам да го намеря пред входа-няма го oleeee ,а пред блока улица.Пресичам от другия край,а той се измъква иззад нашата кола.Добре че в момента когато е пресичал не са минавали коли ouu .Сега и аз и дъщеря ми си го разхождаме само на каишка,за да няма подобни изпълнения,че цял ден се люлях след случката.Ето ви и малко снимки:

Прикачени файлове

#4083 Потребителят е офлайн   radina Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 July 2007 - 03:28 PM

Игра с кака Мирка.И пак да хапем

Прикачени файлове

#4084 Потребителят е офлайн   radina Икона

• Member
  • PipPip