Млечните зъбки на Рекси също не паднаха сами-наложи се помощ от доктора.Боже беше страшна гледка.Като го налегнаха 4ма да го държат,а 5ти мъкнеше зъб след зъб и така до 6 или 7 броя.Ужас!Ама Рексито си отмъсти като свърши и двете работи на масата bravoS .Е сега няма вече млечни зъбчета,само постоянни,а продължава да хапе и да виси по панталоните и блузите ни!?
А да ви кажа и какъв номер ми спретна като се прибрахме в Бургас,та ми изкара акъла.Водя го аз на разходка да си потичка и да свърши каквото има да върши на неговата си полянка,а той като драсна в обратна посока....виках,свирках,а той търчи и хич не му пука.Като се затичам след него,той още по-бързо.Сви зад ъгъла към блока и аз очаквам да го намеря пред входа-няма го oleeee ,а пред блока улица.Пресичам от другия край,а той се измъква иззад нашата кола.Добре че в момента когато е пресичал не са минавали коли ouu .Сега и аз и дъщеря ми си го разхождаме само на каишка,за да няма подобни изпълнения,че цял ден се люлях след случката.Ето ви и малко снимки:
Прикачени файлове
-
___________________.jpg (63.17K)
Брой сваляния: 52

Вход

Горе
Цитиране +