Мини Пинчер
Публикувано: 05 August 2007 - 10:11 PM
ама са удобни ку4енца оба4е.днес излизах с 4арли в една 4анта .седи ди ми4ни4ко b) само като се ка4а в такси излиза малко да види какво става ама са ок.не е като ротваилера ми да се 4удя как да го взимам с мен като ходя на някое по дале4но място bl)
Публикувано: 06 August 2007 - 05:51 AM
Цитат
kato gledam na povecheto ne sa im rqzani ushite opashkite,mn e gadno taka s tiq golemite ushi ili s opashki kato kotki....
a) Първо пиши на кирилица и да знаеш че е забранено да им се купират ушите и опашката bash на теб ако ти ги одрежат хубаво ли ще ти е wink
Лина големи са сладури как са се наредили като сарделки .Вчера си ходихме при майка и едното коте се е осъзнало вече че нашата Сарка е куче извива гръб и се мъчи да я плаши ама на нея хичи не и дреме пак ходи да си го гушка и пощи w) Паднаха ми батериите на фотоапарата че не мога да ви кача снимки да ги видите .
Публикувано: 06 August 2007 - 10:03 AM
Цитат
kato gledam na povecheto ne sa im rqzani ushite opashkite,mn e gadno taka s tiq golemite ushi ili s opashki kato kotki....
Ушите за пръв път чувам,че се режат ! А за опашките е въпрос на личен избор.Ние на Габи не сме я рязали защото няма нищо по сладко и хубаво от размахването на опашчицата ,когато животинчето е щастливо 1super w) !

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 August 2007 - 11:29 AM
На мини , среден и голям пинчер се купират ушите по стандарт и опашките също. Нашите пинчери не са от точно тази порода , а имат връзка с други породи. Ушите на мини пинчера не се режат , защото са големи като се изправят , а защото не се изправят ако не са отрязани. Даже имаше ( не знам дали отпадна ) кучета с естествено изправени и некупирани уши се дисквалифицираха.
Опашките на нашите съкровища приличат повече на миши опашоци отколкото на котешки nono .
Пинчер с опашка е много красиво куче и в това може всеки да се убеди. Една гордо вдигната и наперана опашка му придава почти лировидна форма w)
Проблема с чантите , саковете и всякаква друга торба , която излиза от къщи и може да се използва за укритие и да се измъкнеш от къщи го има и у нас l) . А какви очи те гледат като ги изхващаш..... s) и все на нивидими се правят l) w) angelpik
Опашките на нашите съкровища приличат повече на миши опашоци отколкото на котешки nono .
Пинчер с опашка е много красиво куче и в това може всеки да се убеди. Една гордо вдигната и наперана опашка му придава почти лировидна форма w)
Проблема с чантите , саковете и всякаква друга торба , която излиза от къщи и може да се използва за укритие и да се измъкнеш от къщи го има и у нас l) . А какви очи те гледат като ги изхващаш..... s) и все на нивидими се правят l) w) angelpik
Публикувано: 07 August 2007 - 08:30 AM
FERRE , я пусни по -хубава снимка на твоето пинчерче. Ако е на един месец много се съмнявам да са му рязали ушите. А и от снимката не изглежда сякъш , че са отрязани. Първо ако е българско кучето много се съмнявам да са отрязани (освен ако не е самоинициатива на собствениците на майката без лекарска помощ bash ) Масово не слагат ваксини , че за уши ще се спуснат да режат при доктор е като фантастика. Сигурен ли си , че са отрязани ушетата ? От къде го взе ако не е тайна? Може и да е от минипинчерите наистина , да не е като нашите мишоци.
Публикувано: 07 August 2007 - 12:16 PM
Цитат
Може да са ги подрязали ако са обли на върха, защото е грозно когато са обли отгоре.Нищо лично
Как да са обли ушите ? И само , защото са обли някой да реже уши това не го бях чувала .
Публикувано: 07 August 2007 - 08:35 PM
FERRE , а родословно ли е кученцето ти . Щом е с купирани ушишчки има вероятност да е точно от минипинчерите , които са около 4 кг. Пускай по някоя снимчица . Не мога да преценя какъв е цветът му от снимката . Минипинчерите са или черни с кафяво или кафяви.
Публикувано: 07 August 2007 - 08:40 PM
Сашик , да я хванеш тая кокона и да и кръцнеш ноктите .
Не ти харесват с кръгли връхчета защото не си имал такова куче , че да ти влезе под кожата. И аз не обичам мъжки кучета ама да видиш вече като са ми в къщата как си ги мачкотя и обичам . Горките , могат ли да се противят r) w)
Не ти харесват с кръгли връхчета защото не си имал такова куче , че да ти влезе под кожата. И аз не обичам мъжки кучета ама да видиш вече като са ми в къщата как си ги мачкотя и обичам . Горките , могат ли да се противят r) w)
Публикувано: 08 August 2007 - 04:33 PM
Спокойно!От ваксинката е.В начлото нищо му няма,но няколко часа след инжекцията почва да го боли мястото на убоденото,а после се омърлушва,защото му е кофти от въздействието на ваксинката-при нашия мъник и двата пъти беше така.Притеснително е да го виждаш,че не му е добре,ама знаеш,че е така,за да расте и то-безопасно l)