Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4161 Потребителят е офлайн   anjito Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 August 2007 - 12:27 PM

zdraveite na vsi4ki . az razgledax nqkolko stranici deto ste si pisali i mn vi molq za savet v4era si vzex malko dvamese4no ku4ence to e 4ixuaxua . no po skoro e melez4e m\u mini pin4er i 4ixuaxua oba4e imam mn problemi s nego navsqkade pi6ka i aka napravo e ujasno molqvi kajete nqkoi savet kak da go nau4a da pi6ka i aka v toaletnata s)

#4162 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 August 2007 - 02:24 PM

Да ви е живо и здраво мъничето , много да ви слуша и взаимно да си дарите най- прекрасният живот и любов !!!!!
Обучението на хигиена е един последователен процес. Да ака и да пика сега на всякъде си е почти задължително. Палето е още объркано. Препоръчвам ви да го ограничите като цяло в едно кътче (в никакъв случай кашони , затваряния в малки пространства). Това може даже да даде лоши резултати . Палето ще се научи да се напишва където спи. Купете си от памперс пелените , които се продават в бебешките магазини , направете го на 2 или три парчета , облепете ги с тиксо и ги слагайте ( в началото почти на всякъде ) в стаята където стои. Не му се карайте !!!!! Имайте търпение и палето само ще започне след 2-3 дни да се ориентира към парчетата. Така постепенно ще оставите едно или две парчета , които може да примъквате към банята , но предполагам няма да е по -вано от 2 седмици. Всичко зависи от вас.
Не оставяйте кученцето само по дивани и столове !!!!! Или ще падне и може да си счупи нещо или ако му се допика и го е страх да слезе спокойно ще си свърши работата на дивана. А после отучването е трудно , мнОООго трудно.

А снимки кога щи имаме dribble dribble dribble ?????

#4163 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 03:06 PM

anche и аз го имам този проблем.о6те не сме се нау4или да пи6каме в банята но по големия проблем е 4е ве4ерта като си легна и то запо4ва да ми скимти да го взема и после заспива на вазглавницата до главата ми.оба4е ве4ерта се сабужда по някое време и ако не го 4уя на време 4е скими да слезе се испи6ква на леглото ми и по4ти всяка ве4ер ставам да си търкам спалнята и да сменям 4ар6афи.абе об6то взето не моим се нау4им о6те и си мислих да му взема памперси и да ги нарежа на малки пар4ета и ве4ерта когато си лягаме да му ги слагам някакси(6те го измисля как)и да седи с тях.кажете ми дали така става ама ако седи с няпи6каното памперс4е цяла ве4ер 6те му навреди ли не6то bl)
User's Signature

Качена снимка

#4164 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 10 August 2007 - 03:28 PM

Ами незнам дали на кучо ще му е много приятно и дали ще иска да седи с памперс. bl) Защото може така повече да се влошът нещата не смяташ ли ?И все пак ти си преценяваш 1super.
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4165 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 August 2007 - 04:38 PM

Вчера се натъкнах на тези памперси за кучета - мъжки обаче. Може да ви свършат работа , знам ли . Чувала съм да слагат памперси на кучета , обещаха ми , че ще ми покажат ама забравихме. Даже не знам дали за това е ставало въпрос .Памперси

А щом ги оставяте по диваните им направете една стълбичка от възглавници , книги или каквото решите. Така поне ще слиза само палето и да пишка на памперс парчето евентуално, поне да се пробва , че после локвите стават огромни .

#4166 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2007 - 08:35 PM

взех на 4арли един бебе6ки памперс и от него 6те измаисторя някакво подобие като тези в саита които ancheto е пуснала а и 6те направя и стълби4ка от възглавници b) .а между другото на 4арли едното му ухо в момента стар4и много пове4е от другото и е много сме6ен и разбира се сладак.има ли вероятност да остане така или 6том са трагнали да му се изправят у6и4ките 6те 6тракнат скоро bravoS
User's Signature

Качена снимка

#4167 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 10 August 2007 - 09:48 PM

Галла, даваш ли калций на мъника ? Сега му е нужен , а и много когато започне да вади зъбките .

#4168 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2007 - 11:10 PM

о6те не сам по4нала да му давам калции но пак го храня с педигри за малки но на опаковката е показано 4е има калции в храната.а ина4е опътете ме кам някоя добра марка калции за малки ку4енца за6тото знам само на делис или не6то от този сорт бе6е.но са големи за едри ку4ета(давах го на ротваилера ми).и хора ушите му нешто не сее променят нали ви казах 4е едното охо 6тракна а другото си остава клумнало bl) да взем дас остане така много 6те ме радва b) голям е сладур w)
User's Signature

Качена снимка

#4169 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 August 2007 - 11:57 PM

Обезателно му давай калций . Има доста видове , може да пробваш с калций плюс по около половин поне .

Така сме през лятото , а зимата се вижда само губер l) oo oo (другите са някъде отдолу nono oo

Прикачени файлове

#4170 Потребителят е офлайн   petqdimitrova Икона

Публикувано: 13 August 2007 - 12:46 PM

Здравейте много искам да си взема пинчерче така че много ще съм Ви благодарна ако ми дадете информация къде в Пловдив мога да потърся. Благодаря Ви предварително!

#4171 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 01:59 PM

След два три дена ще излизаме вече навън d) ,купихме му каишка,готови сме.Във ветеринарния кабинет го напръскаха със спрей против бълхи и кърлежи,който държал един месец и бил много ефикасен.Само забравих да питам дали може да се къпе кучето?!
Ето го Каспър:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#4172 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 07:10 PM

каспър мишока ти е много готин моя и тои скоро 6те може да излиза на раходка макар 4е аз ве4е сам го извеждала но естествено не го вадя от 4антата си.а ина4е да те питам твоят има ли са6тата мания като 4арли-6том се събуди да хапе вси4ко околно.направо ме нзгриза цялата.а отна4ало пък като го взехме не му 4увахме глас4ето а сега не спира да лае.особено като му се скарам такъв характер проявява 4е понкога се пла6а.та ротваилера ми не бе6е 4ак толкова злобен а уж били ку4ета убиици (според някои хора) oleeee .та така де поздрави за хубавите ви ку4овци b) w)
User's Signature

Качена снимка

#4173 Потребителят е офлайн   anjito Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 08:31 PM

zdrasti na vsi4ki mersi mn an4e za savete mn sry 4e ne vlizax skoro v foroma ama mi be6e sprql interneta. A An4e iskam da te pitam ti slu4aino da ne si ot varna? r)

#4174 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 August 2007 - 11:19 PM

Това е любимата игра на Каспър:
Каспър

#4175 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 August 2007 - 08:27 AM

Хех страхотен е super best .Моята Съни макар и да е на осем години пак си играеме така b)

#4176 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 14 August 2007 - 08:36 AM

И ние си играехме така с Габи 1super.Само,че с едно плюшено прасе и като и го хвърля на паркета и тя се хлъзгаше b).Само,че го разтърбошини и вече не си играе s).
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4177 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2007 - 09:07 AM

Ееее, малък мишок w) много е сладък. dribble

anjito , да аз съм от Варна и си говорихме по телефона тия дни. Аз веднага се сетих , особено като прочетох за мъничето . Пуснете снимки да го видим . Най-важното е да си допаднете и да се обичате , останалото във възпитанеито става неусетно. А пишането и акането може да си продължи и до 4 м . Така , че търпение и постоянство. 1super

#4178 Потребителят е офлайн   memoll Икона

Публикувано: 14 August 2007 - 10:42 AM

Здравейте на всички b) ,за първи път пиша във вашия форум но понеже скоро ще стана горда стопанка на мини пинчер r) много ви моля за съвети относно неговото правилно отглеждане и дресура.
А ако и подскажете за някое по оригинално име за моята малка лейди ще ви бъда много благодарна.
Благодаря предварително oleeee

#4179 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 August 2007 - 10:44 AM

Може ли някой да ми копира от стандарта цветовете,защото не мога да го намеря на български.Благодаря предварително r)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#4180 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 14 August 2007 - 03:20 PM

memoll , добре дошъла при нас. Сега просто нямам време да пиша , но ако се поровиш в темата има много и полезни неща за отглеждането на пинчовците . Твоето пинчерче от кои пинчери е ?
yani4ka , предполагам питаш за цветовете на минипинчера , но НАШИТЕ КУЧЕТА НЕ СА ТОЧНО ОТ ТАЗИ ПОРОДА и са далеч от стандарта на минипинчера . В стандарта на минипинчера са допустими два цвята черен с кафяво и кафяв (кафяв , който е или еднороден по цялото тяло или има лека чурна черта на гърба )

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни