Мини Пинчер
Публикувано: 11 October 2007 - 01:42 PM
Публикувано: 11 October 2007 - 01:44 PM
Прикачени файлове
-
ABCD0006.JPG (100.16K)
Брой сваляния: 65 -
ABCD0006.JPG_thumb (326.83K)
Брой сваляния: 35
Публикувано: 11 October 2007 - 03:21 PM
Отчаяно търся помощ някои може ли да ми даде съвет как мога да си науча кучето в най- кратки срокове 3,4 дни да ходи на памперс :'(
Понеже мен вече ме няма в града и майка ми я извежда само 2 пъти на ден а в останалото време Съни пикае на моето легло :(
предполагам че след като се е научила само на моето легло да пикае ще се научи и на памперс парче но как да стане това ако някой може да помогне ще му бъда благодарна!Ако не се справя с този проблем Съни заминава за село :'( :'( :'(
Публикувано: 11 October 2007 - 06:37 PM
sunny_ Сара от малка си свикна да ходи в банята и като няма кой да я изведе ходи там .На памперса сложи малко от пишканото и го сложи където искаш да пишка дано да свикне а от леглото махнете всичко и много добре почистете да не и мирише :(
Публикувано: 12 October 2007 - 04:39 PM
Представяв ви КАРАМБА!
Прикачени файлове
-
S4020131.JPG (32.77K)
Брой сваляния: 47 -
S4020131.JPG_thumb (278.28K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 12 October 2007 - 05:49 PM
Гали , бебетата на Сарка ще са нещо средно , колкото и да е дребен таткото , но пък и винаги има две уникални крайности- въпрос на съчетание на гени. Имах веднъж мъниче от Арчи и една дама около 4,5 кг. Бебетата бяха огромни , а като порасна се оказа , че не може да мине 950 г .
Публикувано: 12 October 2007 - 06:20 PM
Цитат
Отчаяно търся помощ някои може ли да ми даде съвет как мога да си науча кучето в най- кратки срокове 3,4 дни да ходи на памперс :'(
Понеже мен вече ме няма в града и майка ми я извежда само 2 пъти на ден а в останалото време Съни пикае на моето легло :(
предполагам че след като се е научила само на моето легло да пикае ще се научи и на памперс парче но как да стане това ако някой може да помогне ще му бъда благодарна!Ако не се справя с този проблем Съни заминава за село :'( :'( :'(
Аз те предупредих , че точно така ще стане . Сега е доста късно , но не и невъзможно. Категоричната забрана от тук на татък да се качва по диваните изобщо ! Да спи само на свое си място и бъди строга и безкомпромисна!
Купи си портокали , яж ги редовно и слагай корите по дивана да са повечко. Ако се напишка и пръсни в носа от кората на портокала може да има ефект.
Публикувано: 12 October 2007 - 07:06 PM
Аз пак се омотах--намерих две кученца по на 1.5 месец легнали върху найлонка на автогарата.Толкова хора са минали и никой не ги е взел--та аз как можах да им се натреса ?Взех ги--то кво друго да направя2Сега се чудя на кой да ги дам.Момиченца са -утре ще ги снимам.
Малкия син(17 год е)домъкна коте -оранжево със сини очи тежи към 150 гр.и то е на плевнята в къщата на етървата.Комшиите взеха да ме гледат накриво вече.
Писна ми да ги сбирам по улиците тия миндили :angry:
Публикувано: 12 October 2007 - 08:53 PM
Публикувано: 12 October 2007 - 10:44 PM
Публикувано: 12 October 2007 - 10:44 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 October 2007 - 11:13 PM
Цитат
Нали , много си я харесвам. Това е последното раждане на Питоши и е с както се казва "Грандиозен финал " . Вече ще си почива и ще купонясва :prase: с купичката ;D . Много и се радвам като влязат двете с Лили при бебоците , за да ги хранят . Лили се чуди как лееекинко да ги свали от цицките на Питя и тя да се намърда да я сучат.
И да не съм чула да се оплаче някой от пинчерката си , че не си гледала бебетата - вината е в стопанина.
Каспър , това е много неприятно . Щом не става со благо , давай малко по-строго ,това обикновено има ефект , защото той сигурно много добре знае къде трябва да пишка.
Публикувано: 13 October 2007 - 05:08 PM
Цитат
Давам и по-строго,обаче как започва да ме ръмжи и да ми се зъби,чак тръпки ме побиват.А нали уж много обичат стопаните си и им са верни :- Много добре знае къде трябва да пишка,но ако не го заведа в банята или на терасата ще се изпикае където не трябва.
Публикувано: 13 October 2007 - 05:24 PM
Публикувано: 13 October 2007 - 07:17 PM
Ние бяхме поразлигавили ей така Ричко и по едно време взехме да се чудим кой е стопанина и кой кого трябва да командва.Сега вече не ни се зъби и не посяга,но само от едно не мога да го отуча-честите разходки навън.Ако няма никой вкъщи да го изведе се стиска и издържа да излиза сутрин и вечер,не прави бели в вкъщи,само много ряко ходи в банята и то ако много време не е изведен.Но има ли човек у дома през 3 часа е стъкмен до вратата и скачаи скимти,че чак комшийте вдига.И естествено има ли някой в къщи през 3 часа сме навън.
Сега последно време само :klati: :klati: :klati:ни е в главата. ;D ;D

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 13 October 2007 - 07:34 PM
По въпроса за зъбенето---и моя ми се зъби --доде не му викна заплашително или да му плесна шамар.Като му задам въпроса --кой пика тук--еми да ви кажа побеснява и почва да ръмжи и да се мята към мен.Но досега няма ухапани пък ние нарочно го питаме кой пика тук(а той отдавна не прави бели)та да ни се зъби. Много е смешен. ;D
Прикачени файлове
-
000383607.jpg (188.97K)
Брой сваляния: 55 -
000383607.jpg_thumb (65.58K)
Брой сваляния: 41
Публикувано: 14 October 2007 - 09:15 AM
Отдавна не съм влизала изписали сте доста и едва смогнах да прочета всичко. :rolleyes: Моето Габи е добре но е доста затлъстяла и е на малка диета.Който ни види и пита - бременна ли е ? ^_^ Трябва да прибегна към тренировката с колелото.Пък може да подейства. :kuchence:.
Каспър успех с пикливото момче ;) !
Чафи много е сладък Чафунчо с туй пингвичне.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

Вход

Горе
Цитиране +