Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4401 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 11 October 2007 - 01:44 PM

Питоши с мъжагата  :blink:

Прикачени файлове

#4402 Потребителят е офлайн   sunny_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 03:21 PM

Здравейте
Отчаяно търся помощ някои може ли да ми даде съвет как мога да си науча кучето в най- кратки срокове 3,4 дни да ходи на памперс :'(
Понеже мен вече ме няма в града и майка ми я извежда само 2 пъти на ден а в останалото време Съни пикае на моето легло :(
предполагам че след като се е научила само на моето легло да пикае ще се научи и на памперс парче но как да стане това ако някой може да помогне ще му бъда благодарна!Ако не се справя с този проблем Съни заминава за село  :'( :'( :'(

#4403 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2007 - 06:37 PM

Анче много са сладки бебоците направо се чудя как смогваш да се оправиш с цялата рота кученца у вас а гледам че и по изложби ходите . Не си качвала скоро снимки на каките и  :sedni!:Много се чудя дали на това разгонване да не заплодим Сарка ако таткото е от мини пинчерите дали ще може да я заплоди и дали бебетата ще са дребнички .
sunny_ Сара от малка си свикна да ходи в банята и като няма кой да я изведе ходи там .На памперса сложи малко от пишканото и го сложи където искаш да пишка дано да свикне а от леглото махнете всичко и много добре почистете да не и мирише  :(

#4404 Потребителят е офлайн   trikameron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 04:39 PM

Здравейте!
Представяв ви КАРАМБА!

Прикачени файлове

#4405 Потребителят е офлайн   trikameron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 04:51 PM

Тежка е 250 гр. Помогнете
незнам по колко грама храна да и давам.
На Роял канин - мини сме.

#4406 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 October 2007 - 05:49 PM

От снимката изглежда доста над 250 г . Хранете го колкото си иска без да махате храната , но да е Роял Канин - стартер !!!! На каква възраст е мъничето в момента? Я покажете по-хубава снимка .
Гали , бебетата на Сарка  ще са нещо средно , колкото и да е дребен таткото , но пък и винаги има две уникални крайности- въпрос на съчетание на гени. Имах веднъж мъниче от Арчи и една дама около 4,5 кг. Бебетата бяха огромни , а като порасна се оказа , че не може да мине 950 г .

#4407 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 October 2007 - 06:20 PM

Цитат

Здравейте
Отчаяно търся помощ някои може ли да ми даде съвет как мога да си науча кучето в най- кратки срокове 3,4 дни да ходи на памперс :'(
Понеже мен вече ме няма в града и майка ми я извежда само 2 пъти на ден а в останалото време Съни пикае на моето легло :(
предполагам че след като се е научила само на моето легло да пикае ще се научи и на памперс парче но как да стане това ако някой може да помогне ще му бъда благодарна!Ако не се справя с този проблем Съни заминава за село  :'( :'( :'(

Аз те предупредих , че точно така ще стане . Сега е доста късно , но не и невъзможно. Категоричната забрана от тук на татък да се качва по диваните изобщо ! Да спи само на свое си място  и бъди строга и безкомпромисна!
Купи си портокали , яж ги редовно и слагай корите по дивана да са повечко. Ако се напишка и пръсни в носа от кората на портокала може да има ефект.

#4408 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 12 October 2007 - 07:06 PM

Немога да се нагледам на снимките :wub: :wub:
Аз пак се омотах--намерих две кученца по на 1.5 месец легнали върху найлонка на автогарата.Толкова хора са минали и никой не ги е взел--та аз как можах да им се натреса ?Взех ги--то кво друго да направя2Сега се чудя на кой да ги дам.Момиченца са -утре ще ги снимам.
Малкия син(17 год е)домъкна коте -оранжево със сини очи тежи към 150 гр.и то е на плевнята в къщата на етървата.Комшиите взеха да ме гледат накриво вече.
Писна ми да ги сбирам по улиците тия миндили :angry:

#4409 Потребителят е офлайн   trikameron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 08:24 PM

на 2 месеца е,но вече с характер-даже с точност тежи 248гр.

#4410 Потребителят е офлайн   trikameron Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 08:27 PM

mnogo mi e trudno,ne znam kak se gleda pin4er,maika i e 2kg a tatko i 1,5kg iskam da ostane po drebna,no kvato i da stane mnogo si ja obi4am............

#4411 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 October 2007 - 08:53 PM

Нищо не може да правиш , за да остане по-дребна. Ще е такава каквато е  и товае . Според мен ще е поне 2 кг , а може и да е повече. На тази снимка изглежда много едра , направете друга , но на по-добро осветление

#4412 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 October 2007 - 10:44 PM

Здравейте на всички :blink: Много се ядосвам на Каспърчо  :angry:Вече навлезе в седмия месец,а той продължава да си пикае където иска,особено като се изпикае на мокета в хола ми призлява  :rolleyes: или пък на леглото,писна ми.Никъде не мога да намеря тези памперси,единствено си купих препарат за неутрализиране на миризма.Кажете ми какво да правя?Дала съм му "зелена светлина" да ходи по нужда на терасата и в банята,дори току що се изпика на мокета,след като му отворих вратата на терасата,аз излязях,а той се фръцна и си свършил работата вече  :mazohist:Какво да го правя,вече не знам!

#4413 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 October 2007 - 10:44 PM

Анче, снимките са страхотни, особено тази - отблизо с момчето!  :wub:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4414 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 12 October 2007 - 11:13 PM

Цитат

Анче, снимките са страхотни, особено тази - отблизо с момчето!  :wub:

Нали , много си я харесвам. Това е последното раждане на Питоши и е с както се казва "Грандиозен финал " . Вече ще си почива и ще купонясва  :prase: с купичката  ;D . Много и се радвам като влязат двете с Лили при бебоците , за да ги хранят . Лили се чуди как лееекинко да ги свали от цицките на Питя и тя да се намърда да я сучат.
И да не съм чула да се оплаче някой от пинчерката си , че не си гледала бебетата - вината е в стопанина.
Каспър , това е много неприятно . Щом не става со благо , давай малко по-строго ,това обикновено има ефект , защото той сигурно много добре знае къде трябва да пишка.

#4415 Потребителят е офлайн   Каспър Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 05:08 PM

Цитат

Каспър , това е много неприятно . Щом не става со благо , давай малко по-строго ,това обикновено има ефект , защото той сигурно много добре знае къде трябва да пишка.

Давам и по-строго,обаче как започва да ме ръмжи и да ми се зъби,чак тръпки ме побиват.А нали уж много обичат стопаните си и им са верни  :- Много добре знае къде трябва да пишка,но ако не го заведа в банята или на терасата ще се изпикае където не трябва.

#4416 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 13 October 2007 - 05:24 PM

Това зъбене му трябва яка ръка и много здраво разтрисане. Не мога да допусна да имам куче и то да ми се зъби на сериозно и да ми скача. Опитай се да го вкараш в правият път иначе годините ще си минаааават , а вие ще се мъчите с него.

#4417 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 October 2007 - 07:17 PM

Здравейте и от нас.Моят съвет към Каспър е същият като на Анчето,стягайте го от сега иначе той ще стегне вас :gnqv: :gnqv: :mazohist: :mazohist:
Ние бяхме поразлигавили ей така Ричко и по едно време взехме да се чудим кой е стопанина и кой кого трябва да командва.Сега вече не ни се зъби и не посяга,но само от едно не мога да го отуча-честите разходки навън.Ако няма никой вкъщи да го изведе се стиска и издържа да излиза сутрин и вечер,не прави бели в вкъщи,само много ряко ходи в банята и то ако много време не е изведен.Но има ли човек у дома през 3 часа е стъкмен до вратата и скачаи скимти,че чак комшийте вдига.И естествено има ли някой в къщи през 3 часа сме навън.
Сега последно време само :klati: :klati: :klati:ни е в главата. ;D ;D
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4418 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 October 2007 - 07:34 PM

Чафи беше на 6 месеца когато му купих пингвинка-сега е 3 год и 6 месеца и само нея признава ;Dникакви крака.
По въпроса за зъбенето---и моя ми се зъби --доде не му викна заплашително или да   му плесна шамар.Като му задам въпроса --кой пика тук--еми да ви кажа побеснява и почва да ръмжи и да се мята към мен.Но досега няма ухапани пък ние нарочно го питаме кой пика тук(а той отдавна не прави бели)та да ни се зъби. Много     е смешен. ;D

Прикачени файлове

#4419 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 14 October 2007 - 09:15 AM

Здравейте приятели !   :blink:

Отдавна не съм влизала изписали сте доста и едва смогнах да прочета всичко. :rolleyes: Моето Габи е добре но е доста затлъстяла и е на малка диета.Който ни види и пита - бременна ли е ?  ^_^ Трябва да прибегна към тренировката с колелото.Пък може да подейства. :kuchence:.

Каспър успех с пикливото момче  ;) !
Чафи много е сладък Чафунчо с туй пингвичне.
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#4420 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 02:14 PM

Ние пък си имаме един голям плюшен мечок-два пъти колкото Ричи,ама той много си го обича и непрекъснато го търси да ляга да спи при него. :blink:
А между другото и ние само с мечока правим :klati: :klati: :klati:.Не се закача с краката в това отношение.

Прикачени файлове

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни