Мини Пинчер
Публикувано: 27 November 2007 - 06:51 PM
Публикувано: 27 November 2007 - 07:28 PM
Храната му се състои варено пилешко,варен ориз и черен хляб.Той и без това друго неще.А вечер яде гранула.Но днеска дори и да не хапне,няма да е проблем.
Започна да лае--гласа си му е деееебел.Аз си мислех ,че ся кат са го клъцнали ще лае пискливо ;D
Засега е добре момчето.
Публикувано: 27 November 2007 - 08:35 PM
И още един въпрос да задам. Днес му взехме Роял Канин, а отзад пише, че трябва да му се дава по 50 грама храна дневно и то ако е над 2 месеца. Това ми се струва доста малко. Може ли някой да каже на колко се равнява това долу горе-на една супена лъжица или нещо такова.
Маги, да ти е жива и здрава Габито. Нашите ушенца също се изправиха, но сега пак паднаха, че да видим. Лекарят категорично забрани да му се дава калций. Не било добре за него. Каза че в храната има всичко необходимо.
Поздрави от студена Палма. Целувки на всички
Публикувано: 27 November 2007 - 09:21 PM
Доколкото си спомням хапче за паразите трябва да се даде поне една седмица преди ваксината.При нас докато не се бие 3-тата ваксина не ги извеждаме навън.Когато моя беше бебе май за обезпаразитяване беше течно--като парастна тогава започнах с хапчета.Питай док за всичко.Целувки по малкото носле :wub:
Моя беше доста неспокоен последния час--сега повърна и опика килима :blink: и заспа.
Зара току що прочетох във ветеринарния----защо накисваш гранулата предварително няколко дни? Ще го отровиш бе момиче :blink:За да повръща май му идва в повече и може и да се вкисне.Опитва ли си дали може да я схруска?Хич пък не помня моя от кога почна.
Публикувано: 27 November 2007 - 10:26 PM
Зари , тук за обезпаразитяване ползваме и пастичка Дронтал и пак подробностите от лекарят. ;) . Вземи му тогава някакви витамини , в които има повечко калций
А за гранулата защо изобщо я киснеш :o той е толкова голям , недей :-. На 17 дни мъниците на Лили ( тя е 1,4 кг ) си хрупаха гранулката като бомбони и никога не им я киснех .
Публикувано: 27 November 2007 - 10:54 PM
Зара наистина не е необходимо да му накисваш на Анди гранулата Сарка беше на 35 дни като я взехме и и я давах суха само в началото и я делих на по малки парченца че и беше едричка :blink:
Публикувано: 28 November 2007 - 02:27 AM
Чафи май много бързо се възстановява след операцията, щом вече обикаля стаите...супер, ще му мине като на малко дете. Радвам се, че сте направили това навреме, жив и здрав да е ветеринаря, който забеляза проблема. Целувки на всички мъници от мен и от Анди :Танц:
Публикувано: 28 November 2007 - 11:58 AM
Анди е голям сладур. Иска ми се да го нагушкам и нацелувам.
Мисти наистина много е пораснала. Не ми се вярваше, че е станала толкова голяма и реших, че ДМСТ малко преувеличава, ама не. ;D
Титко е добре. Глезльо както винаги. Има си ново якенце, защото старото го изгубихме в парка B). Разхождахме се, Титко си бръмчи наоколо и по някое време се появи и започна да подскача по мен да го гушкам гол голеничък.Желан мъж, какво да кажа ;).
Публикувано: 28 November 2007 - 12:13 PM
Хахахах ;D ;D а тито направо ме разби. Дано поне преживяването да си е струвало загубата на якенцето. ;)
Ние пък си изгубихме топката в снега, ама не може да се сравнява с ваш'та загуба. Какъв десен му избрахте? Милитари-то много му тичаше.
Публикувано: 28 November 2007 - 12:47 PM
Публикувано: 28 November 2007 - 12:52 PM
Сутринта го показвам на двама мъже у дома(имам майстори)гушнала съм го насочен към тях.Ако им бяхте видяли физиономиите--скъсах се да се смея.Единия вика--Олеее баш там ли бе!
Да пазиш Титко --сега дрешката ,пък знае ли човек с тия разгонени кучки следващия път кое ще изчезне ;D
Малко е размазана--червеното май е йод.Изглежда по ужасно отколкото е.
Публикувано: 28 November 2007 - 08:23 PM
Днес ние ходихме да ни бият първата ваксина, обезпаразитиха ни и ни дадоха пастичката занапред. Подариха ни едно чуавалче с храна Хилс и една консерва Хилс за малки кученца. Сега го храним с Роял Канин, ама се чудя дали Хилс не е по добър за него...ама май ще си продължим в Роял и като свърши пакета ще пробваме Хилс. Кажете мнение. Като се върнахме малкият повърна и имаше малко разтройство, но мисля че е нормално след ваксина. Държа се добре, като истински мъж. А за крачето остана ни една седмица и махаме превръзката.
Пробвах до с ненакиснати гранулки, ама то ги гълта цели, даже ги повърна цели сега след ваксината и докато взема хартия да изчистя, си ги изяде :P
Поздрави
Публикувано: 29 November 2007 - 01:16 PM
Публикувано: 30 November 2007 - 11:03 AM
Титака сутринта го видях с новата премяна. Къде ги намирате тези хубави дрешки с вдигнати яки тип Елвис Пресли. Голям пич е с нея B)
Публикувано: 30 November 2007 - 11:08 AM
Титко на човешко братче ли ще се радва :blink:похвали се какво да очакваме .Новата му дрешка е много хубава става и за лов и за риболов . :yahoo:
Лина как е Чафи надявам се да е вече добре и да обикаля из къщи както казват хората минава им като на кученце ;)
Момичета черпя ви виртуално днес на Саричка татко и има имен ден от сутринта се стягам за гости салатки мръвчици нашата глезла днес ще преяде като си изпроси от всеки по нещичко и няма да я храня следващите два дена :yahoo:
Публикувано: 30 November 2007 - 11:27 AM
Ти ме изпревари да питаш за на Титко -братчето.Внимавайте да не остане само братчето без Титко :angry:да ги обичате и двамата :wub:
Чафун е добре.Лае дебело--държи се като мъж.Снощи започна да влачи пак пингвинка,ама още се въздържа ;DС една дума -мина му кат на куче.Чудя се дали да не кастрирам Сара!
Публикувано: 30 November 2007 - 03:18 PM
Ей Чафи с този пингвин...откакто го помня...хаха Радвам се че се възстановява толкова бързо... А за Сарка ти решаваш за кастрирането, има много плюсове и минуси.прецени сама
И аз това се питам-за дрешките-откъде ги намирате...тук в Палма никъде не съм виждала да се продават...т.е. има тук-там, но са само големи...за огромни кучета-има за ротвайлер, за немска овчарка...странно е.
Иначе с нашия малък Анди все не можем да си оцелим дозата храна. Още му я мокря, защото иначче ги гълта цели и му се подува стомахчето. На всички опаковки пише по 50 грама, но това ми се вижда адски много...
Поздрави на всички пинчерчета
Публикувано: 30 November 2007 - 03:26 PM
Публикувано: 30 November 2007 - 06:11 PM
При вас не е ли топло?Няма как да ти пратим дрешки--много си далече :blink:
Всяка сутрин слагам на Чафи да ври пилешка плешка и ориз.Иначе цял ден няма да хапне нищоооо.Вечер щом легнем и се сеща за гранула.Изяжда по 20 зрънца.Отделно си взима някаква щръволинка и я хапва.По рано беше по капризен.