Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#4645 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 December 2007 - 12:32 PM

да ти кажа не съм сигурен дали още има разстройство защото одавна не е яло => не е акало :huh:
Ще потърсим това гелче благодаря за съвета ;)

#4646 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 12:39 PM

Здравейте на Тоби и funky .Дано малкия се оправи бързо и да няма усложнения.Ние също нещо сме болнави - Ричи нещо не иска да яде тези дни,коремчето му е хлътнало вече,само прилягва и почти по цял ден спи. Няма стомашни проблеми.Първо си мислехме,че е мързела му,ама днес вече почнахме да се притесняваме. :( :( :(
Вече винаги обличаме якенцето като излизаме,защото си мисля,че може да е настинал от студа.Въпреки,че с якенцето не иска да пишка и да ака,явно му е неудобно.Днес хапна малко,така че дано да се оправя.
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#4647 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 12:57 PM

Цитат

Здравейте на Тоби и funky .Дано малкия се оправи бързо и да няма усложнения.Ние също нещо сме болнави - Ричи нещо не иска да яде тези дни,коремчето му е хлътнало вече,само прилягва и почти по цял ден спи. Няма стомашни проблеми.Първо си мислехме,че е мързела му,ама днес вече почнахме да се притесняваме. :( :( :(
Вече винаги обличаме якенцето като излизаме,защото си мисля,че може да е настинал от студа.Въпреки,че с якенцето не иска да пишка и да ака,явно му е неудобно.Днес хапна малко,така че дано да се оправя.

ви сте по-добре.Моя даже и малко не ще да хапне :( :'(

#4648 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 December 2007 - 01:31 PM

ОООО какво правите ,бе жени?Изпоразболехте шушковците.Я взимайте мерки.
Как няма да яде 3 дни и си мислите ,че го мързи.
Виж анални жлези.
За повръщане впръсквай глюгоза странично в устата.Вода за пиене с една капка йод.Синулокс за разстройство.
Като си водите кучетата на док--па го сепнете тоя доктор малко.Винаги ги предупреждавам ,че утрипам човек за Чафи.Хич и не се притеснявам да го кажа--искам най-доброто лечение.Какво им бият ,та се не оправят.
За разстройство сварете и ориз с вода само.Препечен хляб.
Пиша разбъркано ,че имам много работа.Вчера заклахме прасетата и работа до спукване.

#4649 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 December 2007 - 02:43 PM

Дано бързо се оправят мъниците.
Ние от днес си имаме една малка шушона на 3 месеца,родена е на 23 сепртември,черничка е с кафява муцунка,водихме я на лекар за трета ваксина,защото само тя не беше направена.Сега свикваме във вкъщи,малко е напрегната и трепереща,всички ли пинчерчета така треперят.Доктора я изтегли 980 гр, е в момента.Имам бебешки кантар и ще следя как върви с наддаването,записахме я при доктор Маринов до очна клиника,нека който е от Варна да ми каже някакви отзиви за него.
User's Signature

Качена снимка

#4650 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 December 2007 - 03:42 PM

;D

#4651 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 06:16 PM

Днес след прегледа при доктора получихме страшната диагноза: ПАРOВИРОЗА :'( :'( :'( Включиха го на системи горкото така скимтя имах чуството че мене повече мме боли от него. Каза че има от 10 до 90% шанс да умре :'( . Когато се прибрахме вкъщи живна и почна да обикаля. Все пак надеждата умира последна :blink:
Добрата новина е че се научи да се изхожда на памперса :blink:

#4652 Потребителят е офлайн   rimela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 December 2007 - 06:32 PM

Извинявам се, че се включвам в чужда тема, но знам какво изпитват стопаните на болно от паравирозира куценце - мъчителен страх!
Но, повярвайте -има надежда! Животинката, която умираше в ръцете ми, оздравя от тази страшна болест! Стискам палци за вашето болното дребосъче - дано има късмет и дано докторите знаят, какво да направят!!

#4653 Потребителят е офлайн   dmst Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 06:45 PM

Аз също имам куче,което преживя парвовирозата и е вече на 16г,така че стискам палци да прескочте трапа.А има и една друга надеждичка-грешна диагноза-на моята пинчерка когато беше страшното разстройство един доктор когото ползват родителите ми каза,че било парвовироза и даже и би някакви антитела,но се оказа че не е и единствения резултат беше забавянето на ваксината с няколко седмици...всички стискаме палци да има късмет мъничето!

#4654 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 06:57 PM

Благодаря на всички :blink:И аз се надявам да съм един от вас, но не е фалшива болестта. Доктора го спомена това и каза че не е таква

#4655 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 December 2007 - 07:52 PM

funky дано да се оправи мъничето.
И аз имах кученце което прежива тази болест,два пъти на ден му биехме някакви инжекций и се оправи,но изглеждаше ужасно,беше живо умряло.Той нали е на 2 месеца как се е разболял,заразно ли е,нали не излиза още навън,как може да се предпазят бебоците,днес моята маймунка  откакто сме я взели само спи,стана да се изпишка и да хепне и пак легна,дали е от стреса.
User's Signature

Качена снимка

#4656 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 08:02 PM

Цитат

funky дано да се оправи мъничето.
И аз имах кученце което прежива тази болест,два пъти на ден му биехме някакви инжекций и се оправи,но изглеждаше ужасно,беше живо умряло.Той нали е на 2 месеца как се е разболял,заразно ли е,нали не излиза още навън,как може да се предпазят бебоците,днес моята маймунка  откакто сме я взели само спи,стана да се изпишка и да хепне и пак легна,дали е от стреса.

И ние сме на 2 месеца и на нас ни бият по два пъти на ден инжекции, но освен това има и абокат. През известно време пийва вода. Направихме му оризена(така пише в сайта)но също като онази с прахчето не ще да я пие незнам защо може би му мирише особено и затова :(

#4657 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 December 2007 - 08:47 PM

ами абоката е защото се е обезводнило и да му вливат течности.А колко време след като го взехте се разболя,дали не са го заразили още в магазина.
User's Signature

Качена снимка

#4658 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 23 December 2007 - 09:03 PM

Цитат

записахме я при доктор Маринов до очна клиника,нека който е от Варна да ми каже някакви отзиви за него.

Честито , честито, честито  !!! Да ви е живо и здраво мъничето и огромна радост да ви носи и да си го обичкате много. Може да се окаже освен , че сме от един град да сме и в един квартал  ;) . Моите мъници всички са при д-р Маринов и д-р Цонев (младият лекар ) Аз съм много доволна . Но ви пожелавам , а и на всички  тук и на себе си и любимците ми , да не  ви се налага да ходите по кабинети  освен за редовната ваксинация и витаминчета  :samodovolen: . Целувки на мъничето и не се притеснявайте , че така му се спинка , все пак е бебе , а най-после е в свой дом и трябва да си почине от дългото чакане в магазина ( ако е от магазин , де )

А болните пинчовци да се оправят бързо , много се надявам всичко бързо да се оправи.

#4659 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 09:05 PM

Да се похваля започна да пие оризовата вода и вече напълно се научи да се върши работата на памперса :blink:И му е влажно нослето(досега все беше сухо) Ами да от магазина е няма откъде другаде у нас няма откъде да я хване. То в магазина беше с едно шпицче, което винаги когато минавах оттам беше унило и умърлушено и сигурно е от него.

#4660 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 23 December 2007 - 09:08 PM

Цитат

То в магазина беше с едно шпицче, което винаги когато минавах оттам беше унило и умърлушено и сигурно е от него.

О, това вече е съвсем притеснително. Не е трябвало да рискувате така , но дано да се размине всичко.

#4661 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 December 2007 - 09:44 PM

Знам но не ми дойде на ума да питам(не че щяха да ми кажат, но както и да е). Аз имам чуството че са знаели че е болно, защото когато го вземахме лелката избърза да се застрахова и вика: " Ако го прехраните ще почне да дриска ". Наистина му дадох една-две гранулки в повече, ама чак пък да съм го прехранил. Странното е  че отначало първия ден беше по-жизнерадостно, отколкото сега :huh: И все пак във сайта на дог.бг пише че най-често умират на 48-72рия час откакто се заразят. Ако е така, значи опасността горе-долу е преминала, защото е малък шанса да се е разболял точно деня в който сме го взели(шпица го бяха взели около два дни преди да го вземем). Както и да е, да не дърпам дявола за опашката, и дано се оправи малкото ми мишле :wub: :blink:

#4662 Потребителят е офлайн   funky Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2007 - 10:49 AM

Преди малко пак бяхме на преглед при доктора. Мисля че ще се оправи :blink:Живна малко, повръщанята почти спряха, спазмите също, остава само разстройството да се оправи и сме здрави.  :P Тази нощ мина успешно баща ми стоя и го наглежда постоянно. А как са вашите пинчерчета, всичко наред ли е?

#4663 Потребителят е офлайн   mamatedy80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 December 2007 - 01:00 PM

funky  много се радвам за мъничето,че е по-добре :blink:
То за това е толкова рисковано да се взима кученце от магазин
Благодаря Ancheto,и ние сме много щастливи и сега ми трябват малко съвети как да приуча сина ми,който е на 1 година и 5 месеца да разбере,че е живо същество,
User's Signature

Качена снимка

#4664 Потребителят е офлайн   viki17 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 December 2007 - 01:57 PM

Здравейте! Ние отдавна не сме писали!Виждам, че има и нови бебоци! :blink:  :wub:  Ние общо взето сме добре,само днес Джери нещо не върви  и като и докосна само лапичката и пищи.Взех я и погледнах крачето и отблизо, като пипах лекичко , за да видя къде я боли. Оказа се, че е едното нокътче. Исках да попитам дали може на пинчовците да им падат нокътчетата, защото една жена ми беше казала, че на нейните пинчери така им ставало и, че било много болезнено, а при нас също е доста болезнено.

На болните мъници им пожелавам да се оправят много бързо!  :palec:

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема