Мини Пинчер
Публикувано: 19 February 2008 - 09:52 PM
Публикувано: 20 February 2008 - 08:17 PM
Ричи днес цял ден спа,гледах му сейра как даже не стана и да яде.Оле старшен мързел е ;D ;D ;D
Вижте ние каква ,,булка,, си търсиме.Иначе сме с високи изисквания ;D ;D ;D

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 21 February 2008 - 10:37 AM
И ние като вас,все си дремем,ама ставаме за ядене.Напоследък и кашкавал прояде.На който не му яде кучето да ходи да го кастрира.Апетита скача в небесата.Чувствам се виновна ,че крия яденето от него.Спрях да му купувам и кучешки щръволинки.Нема умора да дъвче.
Публикувано: 21 February 2008 - 01:16 PM
Анче, имам едно питане (дано не досаждам). Видях, че във форума си обяснила за английския тойтериер. Аз имам едно страхотно сладурче, което мислех за пинчерче (всъщност за някаква странна кръстоска). Бяло е с черна маска на очите и едно черно петно на гърба. Ясно ми е че е страшно мелезче, но е много сладко. Ще ми е интересно ако знаеш повече за английския тойтериер да разкажеш. Българските сайтови са доста бедни на инфо. Опитах се да вляза в един английски, но там са само черни кучовците.... Иначе мойто Майкенце е на 7 месеца, 2.5 кг. Голям сладур :wub:
Публикувано: 21 February 2008 - 07:07 PM
Как е вперил поглед в теб и му е студено ;D
Публикувано: 22 February 2008 - 03:54 PM

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 23 February 2008 - 12:08 AM
За пинчер арлекин .... просто не мога да кажа нищо съществено. Ровнах на бързичко , но всичко , което намерих е куче с цвят мерл....аз тоя цвят хич не го харча и не се задълбочих много.
Да ти кажа ,Майкенце, цвета при вас предполагам е от далечен представител на чихуахуа и с добавка пинчер, но каквото и да е те се мъчи . Кученцето ти дори и видимо да прилича на някоя порода то не е такова , а просто НАЙ-ПРЕКРАСНОТО КУЧЕ НА СВЕТА ЗА ТЕБ !!!!!!! При нас нали на всичко казваме пинчери що е дребно , а в Щатите все чихуахуа им викат , пък те станали като коне ;D .
Лина , на снимките изобщо не е дебело момчето , само го набеждаваш :wub:
ailan , много си е щастливо вашето момченце при вас :blink: , ама защо му търсите такава кльощава булка ;D то момчето , може да не му харесват такива
Публикувано: 23 February 2008 - 11:04 AM
Публикувано: 23 February 2008 - 05:39 PM
Напротив, знаех си че е някакво мелезче още като го видях, и още от тогава е мойто бебенце!!!! :yahoo:
Просто се чудех що за кръстоска е ;D
А трябва да му видите опашчицата-точно като на прасенце навита ;D
Ама не мога да го издебна да го снимам ;D
Публикувано: 23 February 2008 - 11:57 PM
Чафунко станал квадратен .... ;D ;D то май кастрацията му действа като на пушач спирането на цигарите ;D
Публикувано: 24 February 2008 - 01:38 PM
Ричи направо като манекен изглежда пред него ;D ;D
Ама не се знае в какво състояние ще ми го върнат нашите,че сега е на хижа с тях за 2-3 дни,а като знам баща ми как го захранва....../като немска овчарка,щото такива кучета сме имали преди/.
Иначе Анче не държим да е толкова слабичка ,,булката,, , ама държим да е такава рокля.

Публикувано: 26 February 2008 - 09:21 PM
Отдавна не съм ви писала но следя темата.Всички пинчерчета са прекрасни! :wub:
И за да не ни забравите малко снимчици на баба Габи. :blink:

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 26 February 2008 - 09:23 PM
Отдавна не съм ви писала но следя темата.Всички пинчерчета са прекрасни! :wub: И за да не ни забравите малко снимки на баба Габи.

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 27 February 2008 - 10:55 AM
Ние в събота ходихме в южния парк, ама Майкенце е толкова страхлив :o
Едни малки сладки йоркчета му се радват, а той се чуди къде да се скрие. :-
Мислите ли, че някога ще свикне с другите кучета? в двора имаме един мноооооого дребен кокер, а комшийката има мини шпиц (страхотен е и негови снимки ще кача) и по цяла вечер си играят а той само се крие зад мен :huh:
Обаче.... като види котето.... нямате идея каква игра пада. То е гонене боричкане, целувки :huh:
майкенце май вече се мисли за коте....
Публикувано: 27 February 2008 - 07:54 PM
Докторът ни даде едни ампули да му даваме със спринцовка по половин ампулка сутрин и вечер.Ампулите не помогнага,док беше казал също и нищо да не яде.То хубаво ама ефект нямаше,даже спря и вода да пие.Консултирах се :sos:с друг лекар и той каза,че вероятно трябва да се мине на инжекции.Но препопръча за последно вечерта да пробваме със Смекта за деца.Абе това е страшно лекарство -за 1 час кучето направо се съживи.На другия ден пи още една Смекта и днес е здрав,даже хапва яко :blink:
Това е от нас за сега.
Целувки на пинчовците и да са много здравички..... :wub: :wub: :wub:

Публикувано: 27 February 2008 - 09:50 PM
Публикувано: 27 February 2008 - 11:06 PM