Мини Пинчер
Публикувано: 20 December 2005 - 05:58 PM
Цитат
целия омотан в гирлянди --та неможахме да ги оправим после.А и той се беше уплашил щото като ги подам към него-бяга.Днеска малкия син извадил отрязаното парче от опашката-дали се сеща че е негова-ми той заляга-скача издава едни интересни звуци b) Иначе много сняг още пък за студ да не говорим d) чафи
Абе-е-е Чафи, не му мисли много за годинките - колкото - толкова- наши са си.
Дръж се, че като видя, че си писала в някоя тема и .... dribble dribble dribble
Умирам от нетърпение да се посмея с твоите постинги bravoS
Ми като беше омотан Чафунчо, що не го снима?
Мойте дивачета изпочупиха полувината играчки от елхата ouu
Публикувано: 22 December 2005 - 03:26 PM
Кой си го може-си го може-Кети я да отпечатиш новогодишни картички и ги пусни в продажба bravoS Бека е върховна с нейния заплашителен поглед b) Купихте ли подаръци вече на d) аз още се чуда кво bl)
Публикувано: 23 December 2005 - 02:14 PM
Весела коледа на всички ! Много хубави емоции, любов и много усмивки да има около вас!
http://adv.netinfo.bg/NewYear2006/
Да се забавлявате добре и да нацелувате всички мъници от мен w) w) w)
http://adv.netinfo.bg/NewYear2006/
Да се забавлявате добре и да нацелувате всички мъници от мен w) w) w)
Публикувано: 23 December 2005 - 03:33 PM
l) То моя d) е се в лиги от целуване.Та ние направо му не даваме да диша bl) по цял ден някой го мачка та чак почва да ръмжи.То право един беше писал за пинчерите че неще играчка ми иска куче l) Ма ние си го ползваме за играчка--само за топка още не сме b) Казвайте кво им купихте-АЗ ПОРЪЧАХ ЦЕЛИЯ ОНЯ КАТАЛОГ С ДРЕХИТЕ super best ----да бе вервайте ми bash fow ouu всичко ей тва щеше да се случи b) cheers
Публикувано: 23 December 2005 - 07:27 PM
Аз пък да ви кажа , дрешката на Леа е ръчно производство!!!
Сама и я уших!!! l) Много съм горда!!! l)
И наща дрешка,както дрешките от зоо магазина на ''Графа'' е уникат!!! l)
Тя Леа 3 дрешки е сменила...и трите са и правени..! Първата от баща ми, втората беше едно пуловерче цвят ''Дакел'' ,което го оплете баба ми,
и трретата ,едно зелено пуловерче, което и го уших аз!!! l)
Сама и я уших!!! l) Много съм горда!!! l)
И наща дрешка,както дрешките от зоо магазина на ''Графа'' е уникат!!! l)
Тя Леа 3 дрешки е сменила...и трите са и правени..! Първата от баща ми, втората беше едно пуловерче цвят ''Дакел'' ,което го оплете баба ми,
и трретата ,едно зелено пуловерче, което и го уших аз!!! l)
Публикувано: 24 December 2005 - 04:57 PM
пробата беше успешна-вече Чафунчо има албум- d)
Публикувано: 25 December 2005 - 11:22 AM
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТРИНА--МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО ПАРИ b) ВСИЧКО ДРУГО СЕ КУПУВА. cheers ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ d) чафи