Публикувано: 26 March 2008 - 06:30 PM
Общото мнение във форума е същото като на вашия приятел-да НЕ си вземате кученце от зоомагазин и разни измислени ,,борси,,за кучета,освен ако продавача в зоомагазина не е ваш човек или човек,на който просто имате доверие и който познавате.Но обикновено зоомагазините купуват кученцата от някъде си и после ги препродават,така че направете си извод.... :- :- :- :-
Най-добре е да намерите хора,които развъждат породата и да си вземете кученце от тях.Така можете да видите и родителите.
За цена незнам какво да ви кажа-аз моето куче го взех за 280 лв.от София,от развъдчици.Виждала съм по зоомагазините МИНИ пинчери за по 100-120 лв./ако се попазариш или се загледаш настоятелно в кученцето и за 50-80 лв.ще ти го дадат/,само че тези кучета после стават 6-7 кг.или козината им става къдравичка ;D ;D ;D ;D ;D ;D,абе не стават пинчери със сигурност.Не се заблуждавайте да купувате от зоомагазини,които много гарантират,показват родословия,снимки на родители и така нататък.
Дано да съм помогнала.....

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...