Мини Пинчер
Публикувано: 28 March 2008 - 06:11 PM
Страхува се малко,но аз го слагам в скута ми и.......как се кара в тая лудница с куче,което все мърда и незнаеш в кой момент ще ти се издрайфа....Оня ден на НДК на сфетофара тъкмо светна зелено и той повърна.Добре,че джипа отзад беше спокоен...Може би като е в мене не го е страх .Незнам.
Публикувано: 28 March 2008 - 07:35 PM
А защо не го возиш в бокс?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 March 2008 - 09:44 PM
Великолепни са малките мишоци желая им всичко ной-най :yahoo: :P :wub:
Публикувано: 01 April 2008 - 12:56 PM
оууу какви са сладки бебоците да са ви честити!!!! :wub: :wub:
иначе по темата аз преди два дена си взех кученце малката Ани е на 42 дена и много съм притеснена преди не съм имала кученце и направо се поболявам от притеснение и при най малкото нещо още повече че утре ще ч водим на на ветеринар и не са и правени още ваксини.
ето и снимка на малкия змей
иначе по темата аз преди два дена си взех кученце малката Ани е на 42 дена и много съм притеснена преди не съм имала кученце и направо се поболявам от притеснение и при най малкото нещо още повече че утре ще ч водим на на ветеринар и не са и правени още ваксини.
ето и снимка на малкия змей