Мини Пинчер
Публикувано: 06 April 2008 - 08:20 PM
това с хапането ще е докато смени зъбетата. ние бяхме откачли с Майки, за него нямаше игра, а всичко супер злобно запане. и с тия зъбки като кърфички... едвам издържахме. щом ги смени се успокои. а това с носа си им е запазена марка, особено сутрин ако се е събудил преди мен...
Публикувано: 07 April 2008 - 04:07 PM
Здравейте и от нас!Първо искам да се похваля,че и ние вече стоиме с пълна чинийка по цял ден.Отне ни доста време ( и храна ;)) , но вече свикна.Другото е,че ходихме до провинцията и той не поврща изобщо. И най новото е,че се научи тая маймуна да се качва на леглото и стана една......
А Каспърчо е много,много сладък :wub: :wub: :wub:
А Каспърчо е много,много сладък :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 10 April 2008 - 08:54 AM
Цитат
като тръгнеш да пишеш отговор, отдолу пише допълнителни опции. натискаш. после разлистване. там си ровиш къде точно в компа са ти снимките. кликаш два пъти и си готова

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 April 2008 - 09:18 AM
Цитат
Една от любимите бели на Каспър:
добре 4е не сме с тапети вка6ти но пак за това много оби4а да се вмаква в градинката да вади прясно засадеени цветя и да ги носи на рамон(ротваилера ми)тъикато при него и главата му не се побира между летви4ките ;D
Публикувано: 10 April 2008 - 06:42 PM
Цитат
Благодаря и на двете ви за бързия отговор.За по принцип така правя,но може би са по-големи снимките.Мисля,че четох до 512МБ.
Уау! ;D До 512 КБ - разликата е огромна ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 April 2008 - 08:42 PM
Здравейте отново, искам да се похваля, че "май" успяхме да се пребориме с алергията на Чери, но толкова лекарства и инжекции... направо травмирахме горкото животно, и започна да се плаши от докторите. Сега след като спряхме инжекциите и казаха, че повече няма да може да я боцкаме, трябваше да започнеме с едни хапчета, но не се наложи :blink:. В крайна сметка се стигна до извода, че е алергична към цъфналите дръвчета, всичко продължи докато цъфтяха дръвчетата. Дано нямаме повече проблеми, че така се отрази на всички :rolleyes: :-

Вход

Горе
Цитиране +