Мини Пинчер
Публикувано: 10 April 2008 - 09:01 PM
Чери :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 11 April 2008 - 12:27 AM
Цитат
Чафи Юрий и Арчи (или чоко)Анче кой е най-дребния? :o
Лина , това е Арчи :blink: , а и как си представяш , че Чоко ще остави майка си неохраняема и ще се нареди за снимка ;D ;D ;D ;D
Всички много сте се разхубавили :wub:
Вчера подарих моята Мая на приятели в София и сега ми либсва . Сега тя ще е принцесата на къщата :blink: . Мисля , че по-добър дом и стопани не бих успяла да и намеря и все пак още не мога да свикна .
Публикувано: 11 April 2008 - 04:30 PM
Майкенце , така е :blink: Но сега ако знаете колко е по-тихо у нас ;D ;D ;D ;D Знаех, че тя е главната песнопойка ама чак така не си мислех , че ще утихне като излизаме по разходки :blink:
Публикувано: 12 April 2008 - 04:40 PM
Снимки може и да имя някя станала от днешната разходка с малката Ирида и померанската банда . Благодаря за пожеланията :wub: Оказа се , че само приятелите ни честитят :wub: и се радват с нас :yahoo: :yahoo: :drugarche: да сте живи и здрави всички :palec:
Публикувано: 12 April 2008 - 05:15 PM
Ирида ;D ;D оф , обърках името :rolleyes: ами като си има приятелка с това име и все ги бъркам още. Илветта се казва и е чихуахуа , за това не съм писала за нея тук . Благодаря за позравленията :wub:
Публикувано: 13 April 2008 - 10:08 AM
Анче честито да ти е жива и здрава момата :wub:Честито и за развъдника пиши и тука като има нещо ново че много рядко разглеждам наред темите .Много се радвам за теб пожелавам ти много успехи и здраве на теб семейството и всички дребосъци около теб .