Мини Пинчер
Публикувано: 14 April 2008 - 12:59 AM
Лелееее каква чудесна полянка сте направили! :blink: :palec:

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 14 April 2008 - 10:47 AM
Анче :o преброихте ли членовете на бандата като се пребрахте ? Направи си списък по имена и като ги прибираш прави отметка ;D
Я да ги преброиш,че ти нямам вяра :P
Я да ги преброиш,че ти нямам вяра :P
Публикувано: 14 April 2008 - 09:04 PM
Моя МИНИпинчер ли?Ами добре е благодаря.Утре ще се обезпаразитяваме.То ако има и нещо против ядене на растения да му се даде ще е супер.Иначе беснее.Само чака някой да го заиграе и .....умора няма.Сега се опитвах да го премеря на дължина и височина.Голямо гонене,голямо нещо.Налагах го с педи нагоре надолу...Иначе вече се изхитри и спинка само на легло.По възможност предпочита възглавница. Но поне сме спокойни,че не ремонтира докато спиме.А Майки как е? Оздравяли тоя разбойник? Да се оправя,че тая хубава градинка него чака...И ако не слуша ще дойдеме ние да похапнеме зеленко.
Публикувано: 18 April 2008 - 07:36 PM
здравейте!
това е и моята шери. ще се радвам, ако някой им ажелание за една разхода. много ми се иска да я запозная със себеподобни:)до сега само с котката ни е проявила желание за игра и ще бъде много интересно да си види някой братовчед:)
това е и моята шери. ще се радвам, ако някой им ажелание за една разхода. много ми се иска да я запозная със себеподобни:)до сега само с котката ни е проявила желание за игра и ще бъде много интересно да си види някой братовчед:)

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 18 April 2008 - 08:00 PM
bochko добре дошли със Шери :wub:Колко е голяма? За разходки нямаш ядове,но едва ли си от моя град ;D
Разказвай за Шери.
Разказвай за Шери.
Публикувано: 18 April 2008 - 09:47 PM
ами аз съм от софия, ти от къде си?
Шери иначе скоро направи 6 месеца и правихме торта от пилешки бутчета:)голяма хитруша е иии симулантка:)много чувствителна, хич не обича някой непознат или по -скоро някой друг освен мен, да и повишава тон:)абе много умно кученце, страшна порода. много се радвам, че избрах нея:)
между другото сега ще ми се наложи за ок. 4 месеца да я оставя при майка ми и идея си нямам как ще реагира. Сега въобще не се отделя от мен, дори когато излизаме навън и сме с познати непрекъснато ме следи. ако седим някъде и аз се изправя тя вече е крачка пред мен:)дали съм я разглезила или са си такива привързани само към един член на семейството не знам, но дано си нямам проблеми де:)
хайде пиши ти от къде си, аз я водя често и в сандански:) ако им анякой от там
може да направим един "тигел" в парка:)
м/у другото тази снимка ни е от последната игра с топче на НДК:)голяма смешка е:)
Шери иначе скоро направи 6 месеца и правихме торта от пилешки бутчета:)голяма хитруша е иии симулантка:)много чувствителна, хич не обича някой непознат или по -скоро някой друг освен мен, да и повишава тон:)абе много умно кученце, страшна порода. много се радвам, че избрах нея:)
между другото сега ще ми се наложи за ок. 4 месеца да я оставя при майка ми и идея си нямам как ще реагира. Сега въобще не се отделя от мен, дори когато излизаме навън и сме с познати непрекъснато ме следи. ако седим някъде и аз се изправя тя вече е крачка пред мен:)дали съм я разглезила или са си такива привързани само към един член на семейството не знам, но дано си нямам проблеми де:)
хайде пиши ти от къде си, аз я водя често и в сандански:) ако им анякой от там
може да направим един "тигел" в парка:)
м/у другото тази снимка ни е от последната игра с топче на НДК:)голяма смешка е:)

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю
Паулу Коелю