Мини Пинчер
Публикувано: 18 April 2008 - 07:36 PM
здравейте!
това е и моята шери. ще се радвам, ако някой им ажелание за една разхода. много ми се иска да я запозная със себеподобни:)до сега само с котката ни е проявила желание за игра и ще бъде много интересно да си види някой братовчед:)
това е и моята шери. ще се радвам, ако някой им ажелание за една разхода. много ми се иска да я запозная със себеподобни:)до сега само с котката ни е проявила желание за игра и ще бъде много интересно да си види някой братовчед:)

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 18 April 2008 - 08:00 PM
bochko добре дошли със Шери :wub:Колко е голяма? За разходки нямаш ядове,но едва ли си от моя град ;D
Разказвай за Шери.
Разказвай за Шери.
Публикувано: 18 April 2008 - 09:47 PM
ами аз съм от софия, ти от къде си?
Шери иначе скоро направи 6 месеца и правихме торта от пилешки бутчета:)голяма хитруша е иии симулантка:)много чувствителна, хич не обича някой непознат или по -скоро някой друг освен мен, да и повишава тон:)абе много умно кученце, страшна порода. много се радвам, че избрах нея:)
между другото сега ще ми се наложи за ок. 4 месеца да я оставя при майка ми и идея си нямам как ще реагира. Сега въобще не се отделя от мен, дори когато излизаме навън и сме с познати непрекъснато ме следи. ако седим някъде и аз се изправя тя вече е крачка пред мен:)дали съм я разглезила или са си такива привързани само към един член на семейството не знам, но дано си нямам проблеми де:)
хайде пиши ти от къде си, аз я водя често и в сандански:) ако им анякой от там
може да направим един "тигел" в парка:)
м/у другото тази снимка ни е от последната игра с топче на НДК:)голяма смешка е:)
Шери иначе скоро направи 6 месеца и правихме торта от пилешки бутчета:)голяма хитруша е иии симулантка:)много чувствителна, хич не обича някой непознат или по -скоро някой друг освен мен, да и повишава тон:)абе много умно кученце, страшна порода. много се радвам, че избрах нея:)
между другото сега ще ми се наложи за ок. 4 месеца да я оставя при майка ми и идея си нямам как ще реагира. Сега въобще не се отделя от мен, дори когато излизаме навън и сме с познати непрекъснато ме следи. ако седим някъде и аз се изправя тя вече е крачка пред мен:)дали съм я разглезила или са си такива привързани само към един член на семейството не знам, но дано си нямам проблеми де:)
хайде пиши ти от къде си, аз я водя често и в сандански:) ако им анякой от там
може да направим един "тигел" в парка:)
м/у другото тази снимка ни е от последната игра с топче на НДК:)голяма смешка е:)

Когато силно желаеш нещо, цялата Вселена ти съдейства, за да го постигнеш "
Паулу Коелю
Паулу Коелю
Публикувано: 20 April 2008 - 10:07 PM
ЧЕРИ ;)
Публикувано: 25 April 2008 - 04:44 PM
Майкенцееееееее :wub: :wub: :wub:много целувки,направо страхотни снимки сте направили..........
Ние се стягаме за голямото ядене по Великден,а после ще сваляме килограми,опа грамове де :prase: :prase: :prase: ^_^ ^_^Аз понеже не ям агнешко,моята порция съм я отстъпила на Ричко ;D ;D ;D
Пожелавам на всички весело посрещане на празниците и голям купон за пинчитата.
Ние се стягаме за голямото ядене по Великден,а после ще сваляме килограми,опа грамове де :prase: :prase: :prase: ^_^ ^_^Аз понеже не ям агнешко,моята порция съм я отстъпила на Ричко ;D ;D ;D
Пожелавам на всички весело посрещане на празниците и голям купон за пинчитата.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 26 April 2008 - 04:13 PM
Вандебор Кристиан. Photo by Angelika
Публикувано: 27 April 2008 - 10:02 AM
Весел празник на всички :wub:
Майкенце -какво да ти разказва Ванила ,не виждаш ли ,че Вандебор Кристиан е баровец ;D погледни му манджата :o направо е богопомазан :P
Майкенце -какво да ти разказва Ванила ,не виждаш ли ,че Вандебор Кристиан е баровец ;D погледни му манджата :o направо е богопомазан :P