Мини Пинчер
Публикувано: 13 May 2008 - 10:22 PM
Като сте тръгнали да пускате такива снимки-ето една подобна и от нас.Хайде да видим кой ще продължи със снимките......Ще стане забавно-пускайте снимки на спящи пинчовци.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 15 May 2008 - 05:09 PM
Здравейте,казвам се Джако на 1,7г. съм и много искам да се запозная с някоя чаровна дама от Хасково!
Пишете ми на имейла - веднага ще ви отговоря.Надявам се да ви харесвам,въпреки че не съм родословен пинчер съм много очарователен и любвеобилен.Ще чакам да ми се обадите! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Пишете ми на имейла - веднага ще ви отговоря.Надявам се да ви харесвам,въпреки че не съм родословен пинчер съм много очарователен и любвеобилен.Ще чакам да ми се обадите! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 16 May 2008 - 10:47 PM
здравите на ви4ки ,абе може мноо да ми се смеете но имам един вапрос дали наистина има породо от пн4ерите мини доберман или не6то такова(ама не се смееите толкова)просто няколко хора с пи4ери ми го казаха до сега като сам била с моя за6тото до сега в града ми пове4ето пин4ери които сам виждала са с много едри телца некви набити такива а моя е клио6тави4ко и сас заострен муцунка и наистина ако му се купират у6ите 6те го заприли4а на мини доберман ;D 4е и едно такова злобар4е си пада то :angry: ;D

Вход

Горе
Цитиране +