Мини Пинчер
Публикувано: 06 January 2006 - 03:12 PM

Публикувано: 08 January 2006 - 05:24 PM
Публикувано: 08 January 2006 - 07:56 PM
Публикувано: 09 January 2006 - 02:31 PM
но вече могааа :)
наистина ще вземе да отиде на втора, не трябва да го позволяваме :)
В събота да ви се похваля ходих да видя Clara - в началото пишеше във форума, но сега няма време .. но поне знаех къде работи и отидох да я навестя че ми е на минутка път от къщи.
Нейната Айра е вече на 6 месеца и цели 4 килограма :))) Двойна на Майлс. Ще я видим скоро надявам се и ще я снимам да и сложа снимчици тук w)
Публикувано: 09 January 2006 - 05:15 PM
намирате ли си ги l) Галя при нас е минус 15 сигурно-не сме се подавали от къщи.
Моя ме кара да му дъвча гранулата иначе не иска да я яде--бе не е много лоша на вкус b) може и да не вечерям bl)
Публикувано: 10 January 2006 - 11:48 AM
Майлс още пази радиатора да :) Вече съвсем отвикна да спинка при нас, щото си има легло точно до него и сам там си се гуши миличкия. Чорапките хубавото е че си ги складира на една купчинка и все си ги намираме :)))
Много е студено наистина и тук има дни в които е ад, но гледам вечер да го изведа за 2-3 мин че поне един път да се изпишка навън и да си получи наградка, а и толкова се радва на снега :)
Чафи е голям глезльо :))) w) И аз един път пробвах гранули и наиситна не са лоши и околадовите бонбони за кучета пробвах l)
А Майльо яде витамини !!! Стас е болен тези дни и като му слагам хапчетата да пие на масата и малкия само ги краде - вече хапна 1 витаминче Б и 2 - С-та :)))) Явно като ги вижда такива малки и шаренки .... не устоява да ги гризне w)
Публикувано: 10 January 2006 - 12:13 PM
Публикувано: 10 January 2006 - 05:23 PM
а колкото до хапчетата, Чоки си яде хапчета когато открадне, за щастие до сега това са били витамини и бирена мая(нея изяде почти цяла опаковка, защото нашите не я искаха и му даваха по малко за да заякне). Майка като му беше купила калций, нали са му клепнали ушетата и докато раздели 1 хапче на 5, той изял другото, после 5 дена прави почивка и така...
Не е много за хвалене, но лесно взема хапчета, прави го от любопитство най-вероятно, как не му горчат. Вече крият всички хапчета и бонбони от него, голям е звяр dribble
Публикувано: 10 January 2006 - 06:31 PM
Публикувано: 10 January 2006 - 06:31 PM
Майлс нали е близанци - ама съвсем отговаря на зодията си - любопитен и любознателен до безкрай и един ден аз съм на приоритет, един ден Стас - просто не може да си избере кой да слуша повече w)
Публикувано: 11 January 2006 - 11:02 AM
и той е същия, ако съм аз във Видин мен обича и слуша само мен, ако не му угодя ме захапва и става куче на брат ми, после като му се доспи и всички сме му криви и ляга при баща ми, като е гладен признава само майка ми, абе..
. луда работа d)
и той е същия любопитко, мара подробната w)
4afi има да чакаш да му порасте дупето... super
Публикувано: 11 January 2006 - 11:59 AM
Публикувано: 12 January 2006 - 06:33 PM
Аз съм Водолей на 4.2 а Сара е на 9,9 дева
Тя нашата Сара и тя доста е пораснала теглих я 3кг. е станала ама то голяма лакомия това куче който седне да яде и тя наредена до него и все гладна b)
Публикувано: 13 January 2006 - 11:39 AM
чЕСТИТО на choko_an dribble много се радвам да те видя отново тук victoryVVV
Чочо е зодия риба..... той затова си кротува и пасува, а и много обича да плува l)
Аз съм близнаци, ама съм и осмак и смятайте за комбинацията oleeee
поздрави и целувки на всички близнаци, осмаци, диваци..... w)
Публикувано: 13 January 2006 - 05:08 PM