Мини Пинчер
Публикувано: 16 July 2008 - 10:45 PM
Кими е страхотна........направо куче-мечта !!!! :->) :->) :->) :->)
Ричката така бързо се уморява, че не мога и да си помисля за такива планински преходи с него.Аз веднъж го взех на поход, че се наложи да го нося през цялото време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Разходките ни са по 15 , най-много 20 минути, щото той се уморява....абе общо взето лигавщина голяма ;D ;D ;D ;D
Поздрави на всички малки мишки ;D
Ричката така бързо се уморява, че не мога и да си помисля за такива планински преходи с него.Аз веднъж го взех на поход, че се наложи да го нося през цялото време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Разходките ни са по 15 , най-много 20 минути, щото той се уморява....абе общо взето лигавщина голяма ;D ;D ;D ;D
Поздрави на всички малки мишки ;D

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 17 July 2008 - 08:19 PM
О, благодаря много! :) :wub: Еми такава си е Кими, с ръка на сърцето мога спокойно да кажа, че е много по-дейна от мен :) До сега наиситна като се замисля не съм я виждала толкова уморена, че да се спре и да не иска да върви или да се моли постоянно да я взимам. Все щъка мишлето ;D
Публикувано: 21 July 2008 - 10:19 PM
С ролкова в никакъв случей няма да се оправиш с повече кучета ;DАз едва се оправям с едно ;D Ето избирай си име http://www.hund.ch/magazin/dogname.htm ;)
Публикувано: 23 July 2008 - 09:44 AM
Вземи разкажи по-добре какво става с другото кученце. Него не ни го представа толкова ентусиазирано, никакви снимки, никакви коментари, а сега пишеш само за новото. Нали не е нужно тново да се разисква идеята, че това не са плюшени играчки, а живи същества....
Публикувано: 23 July 2008 - 02:11 PM
Защо поиска второ куче след като знаеше, че няма да можеш да задържиш и двете. Оставам с впечатление, че родителите ти са казали да махнеш едното, защото известно време Кими, кучето на elly беше у нас и не ми представляваше никакъв проблем да я гледам и нея (въпреки, че тя се нуждаеше от разходки навън за разлика от моето куче). Или след като се оказа, че можеш да имаш "марково" реши да се оттървеш от безпородното?

Вход

Горе
Цитиране +