Мини Пинчер
Публикувано: 16 July 2008 - 10:45 PM
Кими е страхотна........направо куче-мечта !!!! :->) :->) :->) :->)
Ричката така бързо се уморява, че не мога и да си помисля за такива планински преходи с него.Аз веднъж го взех на поход, че се наложи да го нося през цялото време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Разходките ни са по 15 , най-много 20 минути, щото той се уморява....абе общо взето лигавщина голяма ;D ;D ;D ;D
Поздрави на всички малки мишки ;D
Ричката така бързо се уморява, че не мога и да си помисля за такива планински преходи с него.Аз веднъж го взех на поход, че се наложи да го нося през цялото време :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Разходките ни са по 15 , най-много 20 минути, щото той се уморява....абе общо взето лигавщина голяма ;D ;D ;D ;D
Поздрави на всички малки мишки ;D

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 17 July 2008 - 08:19 PM
О, благодаря много! :) :wub: Еми такава си е Кими, с ръка на сърцето мога спокойно да кажа, че е много по-дейна от мен :) До сега наиситна като се замисля не съм я виждала толкова уморена, че да се спре и да не иска да върви или да се моли постоянно да я взимам. Все щъка мишлето ;D
Публикувано: 21 July 2008 - 10:19 PM
С ролкова в никакъв случей няма да се оправиш с повече кучета ;DАз едва се оправям с едно ;D Ето избирай си име http://www.hund.ch/magazin/dogname.htm ;)
Публикувано: 23 July 2008 - 09:44 AM
Вземи разкажи по-добре какво става с другото кученце. Него не ни го представа толкова ентусиазирано, никакви снимки, никакви коментари, а сега пишеш само за новото. Нали не е нужно тново да се разисква идеята, че това не са плюшени играчки, а живи същества....
Публикувано: 23 July 2008 - 02:11 PM
Защо поиска второ куче след като знаеше, че няма да можеш да задържиш и двете. Оставам с впечатление, че родителите ти са казали да махнеш едното, защото известно време Кими, кучето на elly беше у нас и не ми представляваше никакъв проблем да я гледам и нея (въпреки, че тя се нуждаеше от разходки навън за разлика от моето куче). Или след като се оказа, че можеш да имаш "марково" реши да се оттървеш от безпородното?