Мини Пинчер
Публикувано: 21 July 2008 - 10:19 PM
С ролкова в никакъв случей няма да се оправиш с повече кучета ;DАз едва се оправям с едно ;D Ето избирай си име http://www.hund.ch/magazin/dogname.htm ;)
Публикувано: 23 July 2008 - 09:44 AM
Вземи разкажи по-добре какво става с другото кученце. Него не ни го представа толкова ентусиазирано, никакви снимки, никакви коментари, а сега пишеш само за новото. Нали не е нужно тново да се разисква идеята, че това не са плюшени играчки, а живи същества....
Публикувано: 23 July 2008 - 02:11 PM
Защо поиска второ куче след като знаеше, че няма да можеш да задържиш и двете. Оставам с впечатление, че родителите ти са казали да махнеш едното, защото известно време Кими, кучето на elly беше у нас и не ми представляваше никакъв проблем да я гледам и нея (въпреки, че тя се нуждаеше от разходки навън за разлика от моето куче). Или след като се оказа, че можеш да имаш "марково" реши да се оттървеш от безпородното?

Публикувано: 23 July 2008 - 03:54 PM
Като гледам сладура Арчи и той е минал покрай някоя порода... и той ще замине някъде си. На някои хора можеш да им предвидиш действията още от първите постове. :- За съжаление тези, които им дават кучета на тях - не мислят.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 July 2008 - 04:37 PM
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:
Публикувано: 23 July 2008 - 05:08 PM
Цитат
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:
О, нима? Ти толкова не го искаше, а вашите така ти го пробутваха... Да бе, да! Какво е толкова сложно в отглеждането на още един мъник? Немогат да се разхождат тримата заедно ли? Непонятно ми е защо родителите ти ще ти купят трето куче, което не искаш, при положение, че знаят, че не могат да осигурят грижата за трето куче и едното ще трябва да си отиде! Винаги съм се обиждала от факта, че повечето хора категорично казват: "кучето не се дава на деца", ама сега виждам, че явно имат право... :-

Публикувано: 23 July 2008 - 05:49 PM
Цитат
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!
Цитат
здравей,атина .......аз съм от люлин 5,но нямам куче!!!но ак може да видя твоята красавица ще се радвам! ;)
Тука има, тука нЕма...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +