Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#5361 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2008 - 09:44 AM

Вземи разкажи по-добре какво става с другото кученце. Него не ни го представа толкова ентусиазирано, никакви снимки, никакви коментари, а сега  пишеш само за новото. Нали не е нужно тново да се разисква идеята, че това не са плюшени играчки, а живи същества....
User's Signature

Качена снимка

#5362 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 23 July 2008 - 10:34 AM

пами вече при никол(приятелката ми) а иначе ето нейни снимки!

#5363 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 02:11 PM

Защо поиска второ куче след като знаеше, че няма да можеш да задържиш и двете. Оставам с впечатление, че родителите ти са казали да махнеш едното, защото известно време Кими, кучето на elly беше у нас и не ми представляваше никакъв проблем да я гледам и нея (въпреки, че тя се нуждаеше от разходки навън за разлика от моето куче). Или след като се оказа, че можеш да имаш "марково" реши да се оттървеш от безпородното?
User's Signature

Качена снимка

#5364 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 July 2008 - 03:54 PM

Като гледам сладура Арчи и той е минал покрай някоя порода... и той ще замине някъде си. На някои хора можеш да им предвидиш действията още от първите постове.  :- За съжаление тези, които им дават кучета на тях - не мислят.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5365 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 04:37 PM

не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:

#5366 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 04:49 PM

Престани вече.

#5367 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 05:08 PM

Цитат

не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:

О, нима? Ти толкова не го искаше, а вашите така ти го пробутваха... Да бе, да! Какво е толкова сложно в отглеждането на още един мъник? Немогат да се разхождат тримата заедно ли? Непонятно ми е защо родителите ти ще ти купят трето куче, което не искаш, при положение, че знаят, че не могат да осигурят грижата за трето куче и едното ще трябва да си отиде! Винаги съм се обиждала от факта, че повечето хора категорично казват: "кучето не се дава на деца", ама сега виждам, че явно имат право...  :-
User's Signature

Качена снимка

#5368 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 05:35 PM

абе не съм казла че са ми го подарили нащите.хякаде да го пише? :rolleyes:

#5369 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 23 July 2008 - 05:49 PM

Цитат

не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!

Цитат

здравей,атина .......аз съм от люлин 5,но нямам куче!!!но ак може да видя твоята красавица ще се радвам! ;)
:rolleyes:
Тука има, тука нЕма...
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#5370 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 05:50 PM

какво искаш да кажеш?

#5371 Потребителят е офлайн   sladkata_123 Икона

Публикувано: 23 July 2008 - 09:01 PM

zdraveite,az sym aleksandra i sym na 15!iskam da si vzema pin4er4e no ne namiram ot kade i reshih 4e vie shte mi pomognete ;) neznam dali pisha na pravilnoto mqsto no ako ne e taka moql za izvinenie :'( ako moje da mi pomognete za pin4er4e shte sym vi blagodarna! 4ao

#5372 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 08:12 AM

добре.слу6аите цялата исотрия.после ако искайте ме упреквайте!когато взехме пами момичето което я гушна е нейният стопанин.аз излъгах че е моя защото много исках пинчер и стана много гадно че всички имаха само аз не  казах че е моя.а всъщност не е !още от самото начало си беше при приятелката ми ненам защо излъгах-сега осъзнавам че е нямало смисъл да лъжа.както и да е онзи ден за рождения ми ден ми подариха арчи и аз бях много радстна но знаех че няма как да ви кажа че съм ви излъгала и почнах да лъжа още повече!пами никога не е живаля при мен а само арчи и старото ми ку4е ерик-стафа.това е цялата остина знам че сега ще почнат обидите но ми олекна като занмче знаете цялата истина.но найстина ми беше адски гадно за това че всички имаха пинчерчета  а аз не!

#5373 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 08:32 AM

Добре де, нали го написа в другата тема. Надявам се да си си взела поука от цялата работа.

#5374 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 08:44 AM

:'( найстина си взех полука :'( написах и тук защото мисля че има хора който не влизат там!а иначе как са ви бебоците.ние още скимтим нощем и по цял ден спи ;D

#5375 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 08:50 AM

Котето имаш ли някакви снимки на твоят стафф да ги качиш в фотогалерията ?! :sviruka:

#5376 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 09:09 AM

да разбира се качих! ;D

#5377 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:12 AM

как са всички пинчовци????? :blink:
ние по цял ден спим и ядем, нищо не ни се прави.
Ето малко нови снимки на Ричи....
Доста е надебелял, почти заприличва на чафиииии.Между другото каде се изгубиха Анчето,чАФИ???
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#5378 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:14 AM

Скоро мои приятели ходиха на морето и ми оставиха да наглеждам за няколко дни тяхното куче-померанче.Голям сладур е  :wub: :wub: :wub:
User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#5379 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 July 2008 - 03:12 PM

Тук сме,всеки ден преглеждаме темата.И ние така,ядем ,спим и сме стигнали размерите на малко слонче ;Dвиси в кухнята кат циганче -сираче и те гледа с едни влажни,гладни очи та ти се отщява да ядеш.
Анчето е заета с развъдника сигурно и аз не съм я чувала.

#5380 Потребителят е офлайн   koteto50 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 03:39 PM

а ние пък само спим и играем  ;D

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270