Мини Пинчер
Публикувано: 23 July 2008 - 04:37 PM
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:
Публикувано: 23 July 2008 - 05:08 PM
Цитат
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!и ще напиша същото като в другия форум-жената която ми даде пами видя че с мен имаше още едно момиче което първо гушна пами.кучето сега е при нея!арчи чистокръвен пинчер и има радословие.и не съм махнала пами защото не е "маркова"а ви казах че никол си избра кое да вземе защото мама и татко казаха че е прпорачително да осане арчи.аз исках повече да остане пами-но те не!кучето е в добри ръце и всеки ден го вийдам! :huh:
О, нима? Ти толкова не го искаше, а вашите така ти го пробутваха... Да бе, да! Какво е толкова сложно в отглеждането на още един мъник? Немогат да се разхождат тримата заедно ли? Непонятно ми е защо родителите ти ще ти купят трето куче, което не искаш, при положение, че знаят, че не могат да осигурят грижата за трето куче и едното ще трябва да си отиде! Винаги съм се обиждала от факта, че повечето хора категорично казват: "кучето не се дава на деца", ама сега виждам, че явно имат право... :-

Публикувано: 23 July 2008 - 05:49 PM
Цитат
не съм искала 2 куче.и казах че не мога да се справя с 3 кучета,защото не забравяйте че имам и стафф!
Цитат
здравей,атина .......аз съм от люлин 5,но нямам куче!!!но ак може да видя твоята красавица ще се радвам! ;)
Тука има, тука нЕма...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 July 2008 - 09:01 PM
zdraveite,az sym aleksandra i sym na 15!iskam da si vzema pin4er4e no ne namiram ot kade i reshih 4e vie shte mi pomognete ;) neznam dali pisha na pravilnoto mqsto no ako ne e taka moql za izvinenie :'( ako moje da mi pomognete za pin4er4e shte sym vi blagodarna! 4ao
Публикувано: 24 July 2008 - 08:12 AM
добре.слу6аите цялата исотрия.после ако искайте ме упреквайте!когато взехме пами момичето което я гушна е нейният стопанин.аз излъгах че е моя защото много исках пинчер и стана много гадно че всички имаха само аз не казах че е моя.а всъщност не е !още от самото начало си беше при приятелката ми ненам защо излъгах-сега осъзнавам че е нямало смисъл да лъжа.както и да е онзи ден за рождения ми ден ми подариха арчи и аз бях много радстна но знаех че няма как да ви кажа че съм ви излъгала и почнах да лъжа още повече!пами никога не е живаля при мен а само арчи и старото ми ку4е ерик-стафа.това е цялата остина знам че сега ще почнат обидите но ми олекна като занмче знаете цялата истина.но найстина ми беше адски гадно за това че всички имаха пинчерчета а аз не!
Публикувано: 25 July 2008 - 11:12 AM
как са всички пинчовци????? :blink:
ние по цял ден спим и ядем, нищо не ни се прави.
Ето малко нови снимки на Ричи....
Доста е надебелял, почти заприличва на чафиииии.Между другото каде се изгубиха Анчето,чАФИ???
ние по цял ден спим и ядем, нищо не ни се прави.
Ето малко нови снимки на Ричи....
Доста е надебелял, почти заприличва на чафиииии.Между другото каде се изгубиха Анчето,чАФИ???

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 25 July 2008 - 11:14 AM
Скоро мои приятели ходиха на морето и ми оставиха да наглеждам за няколко дни тяхното куче-померанче.Голям сладур е :wub: :wub: :wub:

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...
Публикувано: 25 July 2008 - 03:12 PM
Тук сме,всеки ден преглеждаме темата.И ние така,ядем ,спим и сме стигнали размерите на малко слонче ;Dвиси в кухнята кат циганче -сираче и те гледа с едни влажни,гладни очи та ти се отщява да ядеш.
Анчето е заета с развъдника сигурно и аз не съм я чувала.
Анчето е заета с развъдника сигурно и аз не съм я чувала.
Публикувано: 25 July 2008 - 08:37 PM
Привет и от нас.Доста отдавна не сме писали,за което се извиняваме. ;) Тоя месец,ходихме до вет-а да ни намаже против онея малки гадинки и сега се чувстваме перфектно.Не знам дали е от времето,но станахме доста любвеобвилни.Деня ни се състои в разходка,спане и ядене.Малко сме отслабнали,но това се дължи на продължителните разходки. :rolleyes: ;D ;D
Ето и снимчици. :blink: :blink:
Ето и снимчици. :blink: :blink:

Вход

Горе
Цитиране +