Цитат
Клипчето е много готина наистиа котката се отказва накрая... ;D ;D ;DМини Пинчер
Публикувано: 02 September 2008 - 01:22 AM
моренце ала бала Ани вече е доста пораснала и като и гледам старите бебешки
снимки ми става мн сладко. ;D напоследък взех много да я ревнувам повече почна да обръща внимание на другите ама така е като не мога да се заседя в къщи покраи тия курсове

Тука нанкаааа
:wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 02 September 2008 - 03:58 PM
ние сме нови в сайта, но имаме нов прекрасен любимец в къщи и искаме да се похвалим с него. Той е пинчерче, което днес навършва точно шест месеца и е най невероятното кученце, което можете да си представите. Казва се Микеланджело а отговаря на името Майки. Дълго време умувахме каква порода да си купим, четохме доста, и накрая решихме че ще бъде пинчерче. И не сгрешихме. Ще изчета по подробно форума как се слагат снимки и ще ви го представя в цял ръст. Той позира като манекен :blink:
Имаме го от една седмица а вече не мога да си представя как до сега не сме си имали такова мъниче в къщи.
Публикувано: 03 September 2008 - 02:10 PM
Ние също си имаме страхотно сладко мини пинчерче което скоро ще навърши 5 месеца,а при нас е от 2 месеца .Много е забавен и вече почети не прави бели в къщи.Имаме обаче малък проблем с него,пред блока ми има много бездомни кучета и вероятно те носят кърлежи,нашия вет ни даде пудра но няма никакъв ефект след всяка разходка му хващам кърлеж,питах вет-а за нещо по-ефективно,но той каза че ще го отровя ако му сложа нещо различно от пудра , а той е 2 кг в момента.Днес ходих на друг лекар и той каза че може да му сложа frontline няма да има проблеми и преди малко го сложихме ,обаче ми е малко притеснено сега,ако някой е ползвал този продукт на такива килограми да ми каже как е повлияло на кученцето.
Благодаря ви предварително,скоро ще сложа и снимки на маника ;)
Публикувано: 03 September 2008 - 05:45 PM
ние също водихме нашият любимец на доктор и му сложиха капки frontline от зад на вратлето, те знаят колко да си дозират. Майки е на шест месеца и тежи точно 2 кг.Доколкото видях му сложиха две - три капки. Вече една седмица го разхождаме след капките и нямаме никакви кърлежи, въпреки, че и до нашият блок кучетата не са малко. Иначе е много игрив, вече ни познава всички и много ни се радва. Учим се на дизциплина, ядем само от купичката и не се качваме върху леглата. :blink:
Публикувано: 03 September 2008 - 09:25 PM
Публикувано: 03 September 2008 - 10:22 PM
Аз съм съвсем нова -токущо се регистрирах и търсех някаква информация за мини пинчерите и попаднах на този форум!
Дълго мислехме с мъжлето какво можем да си позволим да вземем на дъщеричката ни -8 годинки. като приятел и се спряхме на тази порода -защото аз исках доберман. а в умаления вид си е мини пинчер!
И така имаме си един такъв кавалер от вчера. купехме си го от магазин. но само с паспорт без никакви други документи. та може и да не е напълно мини!
Малко ми е притеснено. защото е на три месеца. а не му се играе. като че ли е затворено в себе си. лежи си на легълцето. оглежда ни от време на време влезе в хола погледа ни и пак на постелчицата. започнах да си мисля че не е гледано между хора! А от днес пък кашля един такъв -все едно се дави от нещо. а иначе яде и ака нормално. Утре ще го водя на ветеринар да го погледне. но четох тук във форума и се чудя къде да се напътя в Провет -гр. Пловдив или при д-р Коко?
Някой да сподели и да ме упъти. ако може!
Иначе много ще ми е интересно при вас между вашите любимци!
Публикувано: 03 September 2008 - 10:33 PM
Цитат
Аз съм съвсем нова -токущо се регистрирах и търсех някаква информация за мини пинчерите и попаднах на този форум!
Дълго мислехме с мъжлето какво можем да си позволим да вземем на дъщеричката ни -8 годинки. като приятел и се спряхме на тази порода -защото аз исках доберман. а в умаления вид си е мини пинчер!
И така имаме си един такъв кавалер от вчера. купехме си го от магазин. но само с паспорт без никакви други документи. та може и да не е напълно мини!
Малко ми е притеснено. защото е на три месеца. а не му се играе. като че ли е затворено в себе си. лежи си на легълцето. оглежда ни от време на време влезе в хола погледа ни и пак на постелчицата. започнах да си мисля че не е гледано между хора! А от днес пък кашля един такъв -все едно се дави от нещо. а иначе яде и ака нормално. Утре ще го водя на ветеринар да го погледне. но четох тук във форума и се чудя къде да се напътя в Провет -гр. Пловдив или при д-р Коко?
Някой да сподели и да ме упъти. ако може!
Иначе много ще ми е интересно при вас между вашите любимци!
Публикувано: 03 September 2008 - 10:50 PM
Разкажете още за него.Как се казва,какво яде и т.н :blink: :blink: ;)
Публикувано: 04 September 2008 - 07:21 AM
Публикувано: 04 September 2008 - 08:38 AM
tedinceto_96 много си права -влезнахме в един магазин. който познавам с години и знам че не е много реномиран и каката си го хареса -той е голям сладур http://media.snimka....8/007351839.jpg
http://media.snimka....6/007386738.jpg
И аз на другия ден за да я изненадам след разговор с таткото бързо в магазина и то вече беше в колата ми за път към къщи!