Мини Пинчер
Публикувано: 26 September 2008 - 08:14 AM
Aми за мен няма много голямо значение дали ще се изправят или не, аз и такава си я обичкам. :wub:Мкар,че тя още е малка. А питам защото ние,като я взимахме така и не видяхме майката. А човекът от който я взехме каза,че майката била много малка.Габи в момента тежи 800 грама.

Публикувано: 26 September 2008 - 01:27 PM
Цитат
Ричи е на две години и тежи един килограм.
Публикувано: 26 September 2008 - 05:22 PM
здравейте, :blink:
ето ни и нас в ново пуловерче и ...не мога да повярвам улучили сме си номера.
Moda, Майки по никакъв начин не желае да бъде сниман, /или фотографа ни не е добър/ не знам какво ти е коствало с Дракон да направиш такива хубави снимки, той наистина е роден за манекен. Ние половин час залягаме, какво ли не му давахме да направи някоя и друга поза и не бива :blink:
като ви гледам килограмите на всички ние ви бием по всички критерии :->)
Нямаме и седем месеца а вече сме 2.400 кг. Но изобщо не му личат. Като го взема има чувство, че ще го смачкам от гушкане, пък не знам ако е 1 кг. как ще го гушкаме :blink:
ето ни и нас в ново пуловерче и ...не мога да повярвам улучили сме си номера.
Moda, Майки по никакъв начин не желае да бъде сниман, /или фотографа ни не е добър/ не знам какво ти е коствало с Дракон да направиш такива хубави снимки, той наистина е роден за манекен. Ние половин час залягаме, какво ли не му давахме да направи някоя и друга поза и не бива :blink:
като ви гледам килограмите на всички ние ви бием по всички критерии :->)
Нямаме и седем месеца а вече сме 2.400 кг. Но изобщо не му личат. Като го взема има чувство, че ще го смачкам от гушкане, пък не знам ако е 1 кг. как ще го гушкаме :blink:
Публикувано: 27 September 2008 - 10:58 AM
Здравейте, много са ви готини малчовците на всички, аз обаче имам проблем.
От няколко дена моята Кими, постоянно си върши работата вкъщи, най-весело е сутрин като се събудя и тя ми е приготвила изненада на средата на стаята. Извеждам я редовно и интересното е, че вън си върши пак работите, а после ми прави мизерии и вкъщи. Преди веднъж на ден като се изака и тва е, а сега нищо, че дажбата и е същата, ака като за 3ма.
Не знам какво да я правя и как да разбере, че не може повече така. Някакви съвети??? :huh: :rolleyes:
От няколко дена моята Кими, постоянно си върши работата вкъщи, най-весело е сутрин като се събудя и тя ми е приготвила изненада на средата на стаята. Извеждам я редовно и интересното е, че вън си върши пак работите, а после ми прави мизерии и вкъщи. Преди веднъж на ден като се изака и тва е, а сега нищо, че дажбата и е същата, ака като за 3ма.
Не знам какво да я правя и как да разбере, че не може повече така. Някакви съвети??? :huh: :rolleyes:
Публикувано: 27 September 2008 - 02:13 PM
tito :blink:,
чакай още има да растем, ще ви стигнем :P.
elly, ние с акането имахме проблем в момента в който сложихме килимите. Майки беше свикнал ако не е на вън да си ходи на памперсова постелка и реши, че всички килими са му памперс. Направо беше ужас в къщи тичахме по него с една четка и препарат по цял ден ;D
Решението е 24 часа ходене по него иначе няма как. Като го видиш да заляга бързо там където трябва. Затварянето в една стая не мисля че е решение, по добре да свиква, че никъде не може освен там, където го научите. Сега много радко го изпускаме и то все по наша вина. :blink:
чакай още има да растем, ще ви стигнем :P.
elly, ние с акането имахме проблем в момента в който сложихме килимите. Майки беше свикнал ако не е на вън да си ходи на памперсова постелка и реши, че всички килими са му памперс. Направо беше ужас в къщи тичахме по него с една четка и препарат по цял ден ;D
Решението е 24 часа ходене по него иначе няма как. Като го видиш да заляга бързо там където трябва. Затварянето в една стая не мисля че е решение, по добре да свиква, че никъде не може освен там, където го научите. Сега много радко го изпускаме и то все по наша вина. :blink:
Публикувано: 27 September 2008 - 02:27 PM
Какви са тези дрешки, които обсъждате и от къде си ги поръчвате?
Кети,честито! Това първо детенце ли ще ти е?( човешко, де, кучешките си ги знаем). И аз не бях влизала тук от половин година сигурно, но явно точно навреме ;), за да съм в час с новостите.
Кети,честито! Това първо детенце ли ще ти е?( човешко, де, кучешките си ги знаем). И аз не бях влизала тук от половин година сигурно, но явно точно навреме ;), за да съм в час с новостите.
Публикувано: 27 September 2008 - 02:40 PM
fashiondog.masidi.com - ей тук като влезеш ще видиш страхотни дрешки на още по страхотен манекен ;)
http://ka-ra.hit.bg/ - от тук страхотни плетени пуловерчета :blink: :blink:
Изобщо пинчер да си :P
http://ka-ra.hit.bg/ - от тук страхотни плетени пуловерчета :blink: :blink:
Изобщо пинчер да си :P
Публикувано: 27 September 2008 - 03:32 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 September 2008 - 07:45 PM
Нашия Майки ще почне петия месец и тежи 1 и 300 грама!
Като ви чета разбирам че и вие си имате проблеми с чишкане и акане след слагане на килимите -това сега си е и нашия проблем.
Но да попитам като видите кучето си да прави нещо на неподходящо място как постъпвате -пляскате ли го. хващате го и в банята или му натърквате носа там където е забранено правенето на забраненото място?
Незнам как да реагирам и как да го отучем от правенето на аки и чиш навсякъде в къщи!
Като ви чета разбирам че и вие си имате проблеми с чишкане и акане след слагане на килимите -това сега си е и нашия проблем.
Но да попитам като видите кучето си да прави нещо на неподходящо място как постъпвате -пляскате ли го. хващате го и в банята или му натърквате носа там където е забранено правенето на забраненото място?
Незнам как да реагирам и как да го отучем от правенето на аки и чиш навсякъде в къщи!