Мини Пинчер
Публикувано: 09 October 2008 - 09:26 AM
Здравейте,имам два пинча и горе-долу имам опит.Относно проблема с окосмяването-мисля ,че е нормално-и двете ми кученца са почти плешиви по коремчето и гърдичките.Имат съвсем малко тънки косъмчета.А твоето кученце,Джеси е още бебенце- ще се промени.Аза яденето му давай каквото иска,докато заякне,след това ще прояде всичко.Просто в момента се адаптира.Пинчерите по-бавно преодоляват стреса.А иначе има една специална храна за кучета в тубичка-забравих как се казва,но е като желе.Водят я"космическа храна за кучета"-питай вета за нея.Между другото пинчето ти има ли разстройство?Чао за сега!
Публикувано: 09 October 2008 - 09:54 AM
Цитат
моя Арни много е пораснал.за пет месечно хич не ми прилича на мини пинчер ;D
Абе важното е вие да си го обичкате. :wub:
И ние така и не видяхме майката на Габито, взехмя е от ръка, човекът каза, че майката наистина е мини, но все пак .... :rolleyes:
Когато я видех се влюбих в нея, взех я от ръцете му и си я гушнах :kuchence:, друго не ме интересуваше. :wub:

Публикувано: 09 October 2008 - 10:10 AM
макар че като видя какви ги е сътворил през деня и ми иде да го..... :viking:всичко до което е успял да се докопа е на земятя...има мазилка наронена и парчета тапети....попринцип ходи до тоалетна на балкона обаче понякога решава че трябва да се изпика на земята или на кревата
Публикувано: 09 October 2008 - 10:16 AM
а иначе малко ме е страх като го извеждам,особено вечер....тук при нас е тъмно около блока....на едната поляна рзхождат някакви големи кучета които щяха да го стъпчат.....от другата страна освен че е тъмно имаме едни големи и гадни бездомни кучета......абе гадничко си е
Публикувано: 09 October 2008 - 10:33 AM
Цитат
Тук се вижда много добре козината й
Аз пак ще си кажа, а пък Вие ако искате слушайте. Кученцето е доста плешивичко. Незнам дали така ми се струва от снимката, но и козинката по гърба ми се вижда редичка. Джеси, изборът е твой. На куч може и нищо да му няма, но ти можеш да се застраховаш все пак. Ако искаш качи снимката и във ветеринарния кабинет, да си кажат мнението и вет-овете
п.с. Това не е чат. Ако искате да допълните предходното си мнение, използвайте бутона промени в дясно