Мини Пинчер
Публикувано: 29 October 2008 - 09:54 AM
Напротив знаех, затова рискувах да взема малко кученце... Просто до сега не съм отглеждала и искам да науча повече информация за тях... искам да знам какво да правя, как да се отнасям и т.н. Затова питам по доста въпроси които наистина ме интересуват :blink:
Публикувано: 29 October 2008 - 12:04 PM
Отговарям веднага: http://dog.bg/forum/...pic,2945.0.html
Ако разгледате целия форум ще откриете, че има изключително много полезна информация. Има и опция търсене горе в дясно
Ако разгледате целия форум ще откриете, че има изключително много полезна информация. Има и опция търсене горе в дясно
Публикувано: 29 October 2008 - 12:07 PM
Искам да споделя с вас... водихме малката Айра при д-р, който е специалист за кучета. Каза ми че за сега неможе да се каже с точност, но той смята че е чистокръвна...проблема е, че има леко дълга козина, но ми казаха, че ще се промени с времето...Айричка е "одрала" кожата на майка си.А сега тя е с къси косми...Майка и и баща и са мини пинчери...според вас ще се промени ли козината и...моята приятелка си взе само че момче, то е братче на моята Айра, но той е късокосмест, и когато застанат един до друг, тя все едно му е майка ;D ;D ;D. Казаха ми, че до 5-я 6-я месец това ще се промени, в смисъл ще се изравнят.Вие какво мислите по въпроса :wub: :wub: :wub: Сега ще се опитам да кача някоя снимка на моята Айричка. Целувки от нас за вас :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 29 October 2008 - 12:15 PM
Цитат
Отговарям веднага: http://dog.bg/forum/...pic,2945.0.html
Благодаря,
сядам отново да уча :blink:
Публикувано: 29 October 2008 - 12:24 PM
Цитат
Изключвам обясненията за пазене и развиване на породите. Ако иска Буши да метне някой линк по въпроса.
Но точно с котето нямам грам желание да комуникирам и обяснявам за н-ти път. Уви, при повечето хора положението е неспасяемо.
И - Чочи, лекарите от породи не разбират, не разбират и от кучешко поведение и проблеми (защото и там много обичат да дават съвети). Под "чистокръвно" се разбира куче с родословие.
А как ще изгледжда твоя мъник - времето ще покаже.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 October 2008 - 04:34 PM
Здравейте ,искам да ви питам дали е нормално -кучето да ни ближе ? Сутрин когато се събуди я взимаме при нас на спалнята и тя започва да ни ближе ,това продължава около пет минути.Ближе ту мен ,ту съпруга ми ! Накрая сякаш е свършила нещо и аз не знам какво въздиша и спира и заспива отново ;)

СИТИ
Публикувано: 29 October 2008 - 05:18 PM
Цитат
Здравейте ,искам да ви питам дали е нормално -кучето да ни ближе ? Сутрин когато се събуди я взимаме при нас на спалнята и тя започва да ни ближе ,това продължава около пет минути.Ближе ту мен ,ту съпруга ми ! Накрая сякаш е свършила нещо и аз не знам какво въздиша и спира и заспива отново ;)
Офф ми как да не е нормално?? И Габито сутрин е така само че нейното не е 5 минути ами 1 час ;D ни ближе скимучи хапе ни и се глези :wub: те милите тъка си изразяват чувствата ;D Не виждам какво НЕн0рМаЛн0 има ;)

Публикувано: 29 October 2008 - 06:20 PM
Бъдете благодарни,че само ви ближат ;Dмоя от малък бърка с език и в носа и устата ;D
Кучетата ви са съвсем нормални.
Моя хапе хора,даже им прави и рани.Лае и се спуска към тях.Мразя да го галят чужди хора,особено деца.Затова не го превъзпитавам.Щом не дава ,значи не му е приятно.
Кучетата ви са съвсем нормални.
Моя хапе хора,даже им прави и рани.Лае и се спуска към тях.Мразя да го галят чужди хора,особено деца.Затова не го превъзпитавам.Щом не дава ,значи не му е приятно.
Публикувано: 29 October 2008 - 08:31 PM
Изчакайте ,ще започнат и да лаят и ушите ще им станат кат на прилеп ;Dвсичко с времето си.

Вход

Горе
Цитиране +