Мини Пинчер
Публикувано: 07 November 2008 - 05:01 PM
Цитат
Ама Вие въобще не разбирате за какво става на въпрос :podigravka:
Ми кажи ни, де? Аз мисля, че говорим за Мини пинчер. Показвам ти стандарт, в който ясно пише, какви са допустимите цветове. Английският ти на достатъчно добро ниво ли е, за да си го преведеш?
Публикувано: 07 November 2008 - 05:01 PM
А вижте това-уникално е.....еееееето това е пинчер ;D ;D ;D http://www.vbox7.com/play:b61bcfe0 ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
[/quote]
здравейте,
от два дена, това е единственото нещо, което прочетох и гледах с желание.
Уважаеми любители на пинчери, арлекини, мини и други известни и неизвестни породи - за какво ви е нужна тази злоба?? :(Това все пак е форум да си споделяме, да се радваме на мъниците си, да общуваме. Ако пък чак толкова знаете, публикувайте някой научен труд, не разваляйте настроението на хората, които, които се радват на любимците си такива, каквито и да са. :(.
[/quote]
здравейте,
от два дена, това е единственото нещо, което прочетох и гледах с желание.
Уважаеми любители на пинчери, арлекини, мини и други известни и неизвестни породи - за какво ви е нужна тази злоба?? :(Това все пак е форум да си споделяме, да се радваме на мъниците си, да общуваме. Ако пък чак толкова знаете, публикувайте някой научен труд, не разваляйте настроението на хората, които, които се радват на любимците си такива, каквито и да са. :(.
Публикувано: 07 November 2008 - 05:51 PM
Oффф хора ние сме с васпалени уши :'(
Сега се връщаме от вета.Изписа ни капки (антибиотик)
Каза, че ще се оправи за 1 седмица, но аз все пак се притесних :(
А тези кокълчета и Габчето ги обужава.Сега я зарадвах с още един, взех и и едни къчешки бисквитки :zaek: Много е доволна ;D
Браво за снимките, Айде пускайте оооощщщщееее
Сега се връщаме от вета.Изписа ни капки (антибиотик)
Каза, че ще се оправи за 1 седмица, но аз все пак се притесних :(
А тези кокълчета и Габчето ги обужава.Сега я зарадвах с още един, взех и и едни къчешки бисквитки :zaek: Много е доволна ;D
Браво за снимките, Айде пускайте оооощщщщееее

Публикувано: 07 November 2008 - 11:02 PM
В къщи може да влезнеш,но го прибираме в стая или го гушкаме като тръгнеш да излезеш.хапе и се нерви яко,обича компания.
Майкенце от сега ли е снимката със снега :o
Зимата не го извеждам,все му е студено.пускам го по етажите да ходи.
Лютова ,щом заспи му мятай одеяло,винаги им е студено.
Майкенце от сега ли е снимката със снега :o
Зимата не го извеждам,все му е студено.пускам го по етажите да ходи.
Лютова ,щом заспи му мятай одеяло,винаги им е студено.
Публикувано: 08 November 2008 - 07:39 PM
Аа тука сме си.Четеме и се чудиме на някои хора.Снимки нямаме скорошни.С белите горе - долу сме добре.Вече често се налага да остава самичък в къщи и ми е доста гадно.И белите са ни по-различни вече.Вчера се качил на шкафа в коридора и оттам маркирал саксията с палмата.А Майки как е?Свикана ли вече с други кучета или пак си е същото диваненце :wub:
Публикувано: 08 November 2008 - 07:52 PM
хахах, бели колкото искаш. Майки дебелее със всеки изминал ден. За съжаление, на последък ми е доста натоварено и прекарва доста време с баба му и дядо му. А те как го глезят... просто не е истина. Вече ядял само пилешко бон филе и от време на време свинско и телешко... абе думи нямам. Да снимаш сладура, че ми е домъчняло вече...

Вход

Горе
Цитиране +