Мини Пинчер
Публикувано: 10 November 2008 - 11:25 AM
Цитат
Ми по добре нищо не казвай, за да не се клепа темата...
Те хората четат....
Я кажете почнахте ли да се обличате за разходки? Ние сме станали като ротвайлер в гърба и ще трябва да сменяме гардероба.
Публикувано: 10 November 2008 - 11:39 AM
Най се кефи като е запалена камината, ляга пред нея и се опъва, но тогава я събличам,че да не я изнежа :wub:

Публикувано: 10 November 2008 - 11:45 AM
Те хората четат....
Мдаааа хората четат.....ами прочети и ти малко....а не дей говори на изуст....ето аз прочетох,изложих някакви материали и мога да твърдя че пинчер арлекин има....и че пинчерите във форума са си пинчери
Публикувано: 10 November 2008 - 12:22 PM
[/quote]
Те хората четат....
Мдаааа хората четат.....ами прочети и ти малко....а не дей говори на изуст....ето аз прочетох,изложих някакви материали и мога да твърдя че пинчер арлекин има....и че пинчерите във форума са си пинчери
[/quote]
:huh: :- :o :rolleyes: :mazohist: :mazohist: :mazohist:
Публикувано: 10 November 2008 - 02:15 PM
А колкото до наще пинчери-тъй като нямат родословие-всичко е недуказуемо...
ето част от текста-малко е шантав но все пак :rolleyes:-
Ние сме от основателите на животновъди за възкресението и повторно изграждане на арлекин Pinscher или какво е също така известен като Мерл, Brindle и най-различен модел на миниатюрни Pinschers. Чрез нашите усилия една колония на арлекин Pinschers е установил, дадена порода Регистър на hPa Слаб е създадена през ACR и арлекин Pinscher е добре за това е начин да се превърне в процъфтяваща порода още веднъж
След много дебати и реорганизация на двете страни даже Гласувай бе постигната и арлекин Pinscher асоциация, сега известен като hPa Слаб беше официално учредено на 19-ти октомври 2007 година с първия арлекин Pinscher официално са регистрирани като "Изпълни-N-време за възраждане гребените Ole N Хаос", които вече бяха постигнати му Гранд първенство статус-рано през годината, като Мерл Миниатюрните Pinscher създаване си за високото качество е отличен представител на породата, в които да продължи производството на арлекин Pinscher. Първите F1 язовир бъдат кредитирани за началото на възраждането на Мерл Миниатюрните Pinscher или арлекин Pinscher е подходящо наречена и регистрирани като "Allie Опа "е Шоколад / Тан Мерл с регистрационния номер на 488-591-0104-F1.
сори че го пуснах тук да занимавам хората с глупости но се обърках...исках да го пратя на майкенце.....поздрави на всички и си обичайте малките сладурковци... :wub:
Публикувано: 10 November 2008 - 02:28 PM
отиваш най отдолу на страницата и щракаш на историята на арлекин
http://translate.goo...l%3Dbg%26sa%3DX
а ето го и личното съобщение на майкенце до мен...което копирам по нейно желание-
Виж сега да ти обясня. ПОДЧЕРТАВАМ, че не се заяждам. От това, което копира става ясно, че такава порода няма. Имало е, първоначално са я признали. Цвета на кучетата е МЕРЛ. В 90 % от породите този цвят е носител на ген, който води да летален изход. Обикновено кучетата не доживяват до 2 години. При пинчерите, кученцата са били клухи и често сляпи. Ако искаш ще ти преведа линка довечера, предполагам, че ще имам свободно време. За това породата вече не е призната и освен това са спряли да развъждат тази разцветка. Въпреки, всичко, дори когато е съществувала тази МЕРЛ разцветка, кученцата са изглеждали доста различно от моето и твоето. Най-близката разцветка до нашите кученца е мисля американски той- териер. Почти същата форма на главата и тялото. Според мен нашите кученца са кръстоски от той-териери, пинчери и чихуа хуа. Ако наистина те интересува, а целта ви не е просто да си спорим, пиши ми и довечера ще ти пратя линкове на всичко, което съм открила, а аз доста порових преди няколко месеца. Ще ти преведа най-важното, защото с гугъл превод не се получава.
Поздрави
Публикувано: 10 November 2008 - 02:35 PM
Merle version of the German Pinscher was selected against by breeders of the GP because they felt the white compromised health. Instead they were likely seeing the effects of merlexmerle breeding (which typically or can result in blindness, deafness and other issues). Probably extinct. No registries since early 1900s.
Това вече го преведох по-горе - за слепотата, глухотата и т.н. Последно изречение: Вероятно изчезнали. Няма регистрирани след 1900година.
Следващият линк, очевидно е от борса, продаваща кученца, не по-различна от тези в БГ.:
Harlequin pinscher puppies and dogs are quite rare, which makes them costly to buy. These dogs come from Germany and weigh about 22-26 pounds, whereas the height is about 12-14 inches. They have a short and smooth coat that is not difficult to groom and only needs a regular brushing and a bath on occasion. Harlequin pinscher puppies and dogs are quite rare, which makes them costly to buy.
Обяснява се колко са редки тези кученца, съответно по-скъпи...БЛА БЛА. Това се обяснява два пъти, ако някой не е разбрал колко са скъпи
Публикувано: 10 November 2008 - 02:45 PM
Как да провера развъдника истински ли е
Сега го разгледах внимателно. Историята публикувана в сайта, цитиран от Пинчер111 всъщност е публикувана точно от този развъдник, който "възражда" породата арлекин :rolleyes: :o :huh:
Мисля, че е красноречива, така че няма да коментирам повече
Публикувано: 10 November 2008 - 02:58 PM
Та нали ви казах че полудя по бисквитките който й купих.Сега когато видя, че е пишала или акала в банята, викам я водя я там казвам й едно голямо БРАВО, и я награждавам е една бисквита.Методът е супер успешен. :yahoo:

Публикувано: 10 November 2008 - 04:39 PM
Публикувано: 10 November 2008 - 09:24 PM
Беше по дебел :o