Мини Пинчер
Публикувано: 10 November 2008 - 02:45 PM
Имам нужда от помощ от всички, притежатели на породисти кученца.... Моля вижте този линк: http://www.runningri...amp;%20Gals.htm
Как да провера развъдника истински ли е
Сега го разгледах внимателно. Историята публикувана в сайта, цитиран от Пинчер111 всъщност е публикувана точно от този развъдник, който "възражда" породата арлекин :rolleyes: :o :huh:
Мисля, че е красноречива, така че няма да коментирам повече
Как да провера развъдника истински ли е
Сега го разгледах внимателно. Историята публикувана в сайта, цитиран от Пинчер111 всъщност е публикувана точно от този развъдник, който "възражда" породата арлекин :rolleyes: :o :huh:
Мисля, че е красноречива, така че няма да коментирам повече
Публикувано: 10 November 2008 - 02:58 PM
Да ви кажа новият ми метод да науча Габито да ходи в банята до тоалетна се оказа много успешен :yahoo:
Та нали ви казах че полудя по бисквитките който й купих.Сега когато видя, че е пишала или акала в банята, викам я водя я там казвам й едно голямо БРАВО, и я награждавам е една бисквита.Методът е супер успешен. :yahoo:
Та нали ви казах че полудя по бисквитките който й купих.Сега когато видя, че е пишала или акала в банята, викам я водя я там казвам й едно голямо БРАВО, и я награждавам е една бисквита.Методът е супер успешен. :yahoo:

Публикувано: 10 November 2008 - 04:39 PM
Браво на малката габи :yahoo:Аз Арчи го обличам,но определено трябва да се заредя с пуловерчета за всеки ден от седмицата,понеже още не си вдигаме крачето,винаги когато се приберем от разходка сме го напикали :( Иначе в общи линии сме добре,правим пакости на поразия,навсякъде има играчки ;Dабе само да имаш нерви да им ходиш след дупетата... ;Dцелувки на всички мъници :wub:
Публикувано: 10 November 2008 - 09:24 PM
Аз го държа само на гранула,но бащата му дава скришно да яде друго.Аз познавам веднага,Чафун почва да си търси пингвинка след ядене ;D
Беше по дебел :o
Беше по дебел :o
Публикувано: 11 November 2008 - 04:02 PM
С риск да причиня поредния грандиозен скандал...
Тези супер малки сладки пинчерчета, които искаш... май не са точно пинчери /не съм сигурна.../. Както и да е. За да си поне малко сигурна, че мъника който взимаш ще изглежда така, трябва да видиш и двамата родители, но това пак няма да е гаранция /заради гените/. Тъй че... трудна задача
Тези супер малки сладки пинчерчета, които искаш... май не са точно пинчери /не съм сигурна.../. Както и да е. За да си поне малко сигурна, че мъника който взимаш ще изглежда така, трябва да видиш и двамата родители, но това пак няма да е гаранция /заради гените/. Тъй че... трудна задача
Публикувано: 12 November 2008 - 09:18 PM

Вход

Горе
Цитиране +