Мини Пинчер
Публикувано: 11 November 2008 - 04:02 PM
С риск да причиня поредния грандиозен скандал...
Тези супер малки сладки пинчерчета, които искаш... май не са точно пинчери /не съм сигурна.../. Както и да е. За да си поне малко сигурна, че мъника който взимаш ще изглежда така, трябва да видиш и двамата родители, но това пак няма да е гаранция /заради гените/. Тъй че... трудна задача
Тези супер малки сладки пинчерчета, които искаш... май не са точно пинчери /не съм сигурна.../. Както и да е. За да си поне малко сигурна, че мъника който взимаш ще изглежда така, трябва да видиш и двамата родители, но това пак няма да е гаранция /заради гените/. Тъй че... трудна задача
Публикувано: 12 November 2008 - 09:18 PM
Публикувано: 13 November 2008 - 12:25 PM
Рали, аз също съм от Варна. Може би повече от 2-3 месеца търсих също като теб най-малките. Обиколих всички зоомагазин във Варна и се отказах, гаранция няма, горките животинки изглеждат направо изтормозени, залинели... да не кажа болни. С двете ръчички подкрепям мнението, че най-добре да видиш първо родителите. Затова се насочих към домашно родено кученце. След голямо четене на обяви по вестници и в интернет, намерих едно, което не е от най-дребничките екземпляри, но пък ми останаха очите в него и така .... утре би трябвало вече да го взема :yahoo:.
Успех в търсенето!
:wub:
Успех в търсенето!
:wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 06:10 PM
Да за мачкането ни предупреди и вета, каза въобще да не ги пипаме ;).
Едното вече го изправи :yahoo: ;D много е смешна
А сега видях на снимката как и виси коремчето ^_^
П.С. Във Големи уши на Фотофорума има много ушаци ;D.Има много яки снимки ;D
Едното вече го изправи :yahoo: ;D много е смешна
А сега видях на снимката как и виси коремчето ^_^
П.С. Във Големи уши на Фотофорума има много ушаци ;D.Има много яки снимки ;D