Мини Пинчер
Публикувано: 19 November 2008 - 02:43 PM
Майкенце, оказахме се алергични, отначало майка ми и сестра ми, сега и аз, само дето май моето е най-гадно, даже от кихането ми тече кръв от носа. :'(
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:46 PM
Цитат
Oффф в наще магазини има само един вид, ама са толкова тъпи :rolleyes: нашарили ги с едни апликации .... абе грозна картина, пък и материята им е гадна.
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:
дай да видим де B)
Публикувано: 19 November 2008 - 04:12 PM
Цитат
Здравейте момичета -имам такъв проблем -дано ми помогнете!
Скоро след като нашия Майки почина mary_vn ни предложи да вземем нейния красавец -защото се оказало. че тя и сестричката и и майка и са алергични към кучета! Не е черньо като нашия но и той е голям красавец http://www.snimka.bg...oto_id=8964624
Скоро след като нашия Майки почина mary_vn ни предложи да вземем нейния красавец -защото се оказало. че тя и сестричката и и майка и са алергични към кучета! Не е черньо като нашия но и той е голям красавец http://www.snimka.bg...oto_id=8964624
Публикувано: 20 November 2008 - 04:39 PM
Здравейте . помогнете да намерим подходящ дом за този симпатяга ;) търси се ОТГОВОРЕН стопанин , по възможност в дом без малки деца , защото е тормозен от деца и не ги обича особено . той е на 2 години и малко , тежи 2 кг . има си паспорт и всички ваксини . резервиран е към непознати но привърже ли се към некой го следва неотлъчно . за предложения ми пишете на лични . пускам и снимки ,
Публикувано: 20 November 2008 - 07:25 PM
Цитат
Защо си търси стопанин :blink:
Публикувано: 20 November 2008 - 11:01 PM
Здравейте момичета!
Бебо Тони пристигна жив при нас -както abaka каза -пътувал е при шофьора. но този път на шофьора му е било скучно защото Тони само спал. тъй като е тръгнал към 19 часа и се е пребрал посред нощите тук в Пловдив!
Само че като го пребрахме в къщи. от радост место от суматохата покрай него да се стъписа ни нацелува и напишка. което на нашия татко хич не му хареса :o а и здраво хапе -на малчо му пусна кръвчица. Абе точна противоположност на нашия Майки!
Бебо Тони пристигна жив при нас -както abaka каза -пътувал е при шофьора. но този път на шофьора му е било скучно защото Тони само спал. тъй като е тръгнал към 19 часа и се е пребрал посред нощите тук в Пловдив!
Само че като го пребрахме в къщи. от радост место от суматохата покрай него да се стъписа ни нацелува и напишка. което на нашия татко хич не му хареса :o а и здраво хапе -на малчо му пусна кръвчица. Абе точна противоположност на нашия Майки!
Публикувано: 20 November 2008 - 11:19 PM
Цитат
Здравейте момичета!
Не се притеснявай и Габчето беше така - хапеше много силно, ръмжеше и дереше като коте.Аз също се притеснявах за дъщеря ми,но сега нямаме проблеми.Те са още малки и просто си играят. ;)

Публикувано: 20 November 2008 - 11:40 PM
Утре Тони може би пак ще пътува към Варна. Аз съм вече на инжекции. Така че, ако някой го иска да вика. Понеже не искам повече да го тормозя по пътищата. Желателно е кандидатите да са от Вн или околността. А хората от които го взех предложиха да им го върна, но до Велико Търново съвсем ще се побърка милото. Дайте да му намерим дом във или около Варна и да не го мъча. Ще пращам снимки и клипове на желаещите, много е сладък и игрив, не заслужава този тормоз милото.
lutova_83, ти ми спомена за твоя позната, ако още има желание и е наоколо може още утре да го вземе.
lutova_83, ти ми спомена за твоя позната, ако още има желание и е наоколо може още утре да го вземе.
Публикувано: 20 November 2008 - 11:48 PM
Ъъъъ, защо ще се връща? :o

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Вход

Горе
Цитиране +