Мини Пинчер
Публикувано: 21 November 2008 - 09:16 PM
Оооллллеее нападнахте ми момата :rolleyes: ;D малка ми е още не си я давам :P ;D
Антонио наистина е голям сладур :wub:
мари пускай още снимки, че да ми се радваме
Захир айде давай снимките с обувчиците, че после ще те засичем с поръчки ;D ;)
Антонио наистина е голям сладур :wub:
мари пускай още снимки, че да ми се радваме
Захир айде давай снимките с обувчиците, че после ще те засичем с поръчки ;D ;)

Публикувано: 21 November 2008 - 09:21 PM
Цитат
ааа даже имам доказателство, че ни я дават за булка... имам го черно на бяло в едно ЛС с lutova_83 ;D
оххх :'( хем се радвам, че утре ще си го гушна, хем ми е мъчно, че ще е само временно
оххх :'( хем се радвам, че утре ще си го гушна, хем ми е мъчно, че ще е само временно
Е да си призная Тони на мен ми е слабост :izcherven: , но не знам дали Габето ще си го хареса ;D

Публикувано: 21 November 2008 - 09:23 PM
Цитат
ааа даже имам доказателство, че ни я дават за булка... имам го черно на бяло в едно ЛС с lutova_83 ;D
ООООООООо така значи :oще я видим ние тази работа :angry: Захир май са ни изпреварили :huh:
Публикувано: 21 November 2008 - 09:41 PM
Цитат
аз само да уточна, че ние си предлагаме само платонично любовта, щото нали се оказа, че не ни била чиста работата... :-
охх, цяла вечер обикалям за тия обувки и не мога да се сетя къде се е събул.....утре вече обещавам да го снимам. :->)
охх, цяла вечер обикалям за тия обувки и не мога да се сетя къде се е събул.....утре вече обещавам да го снимам. :->)
Ако е като всички мъже....ориентирай се по миризмата ;D ^_^

Публикувано: 21 November 2008 - 09:43 PM
Цитат
Цитат
аз само да уточна, че ние си предлагаме само платонично любовта, щото нали се оказа, че не ни била чиста работата... :-
Ако е като всички мъже....ориентирай се по миризмата ;D ^_^
то по-лошото е, че аз някъде съм ги прибрала и не мога да се сетя къде.... :izcherven:

Вход

Горе
Цитиране +