Мини Пинчер
Публикувано: 26 November 2008 - 10:53 AM
Нов потребител съм във форума, казвам се Радослав. Моето семейство има сърнест пинчер на 6 годинки, мъжки. Много е сладък и красив! :blink: Вече няколко години имаме желание да му намерим партньорка в живота. За съжалание тези сърнестите са много редки и почти не се срещат. Ако някой от вас има женска и има желание за поколение, ще се радвам да осъществим връзка. Ще кача и снимки, ако има интерес. Поздрави! ;)
Публикувано: 26 November 2008 - 01:36 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 02:18 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 November 2008 - 04:51 PM
Цитат
А ти даваш ли си сметка, че пинчерчето ще ти струва в най-добрия случай 40-50 лв. всеки месец да го гледаш :( Ако решиш да го поглезиш с дрешки, играчки и други глезотийки може и 100 лв. А ако се разболее ??
Публикувано: 26 November 2008 - 09:49 PM
Цитат
Ами не...гледам да отклоня малко темата, че....не знам как да реагирам на това. :rolleyes:

Публикувано: 27 November 2008 - 10:05 AM
Публикувано: 27 November 2008 - 10:28 AM
Цитат
Дай малко снимки да видим изправихте ли ушетата.
Ами ушите вече са ни като антенки :yahoo: ;D, даже от време на време получава някакви факсове.....последният беше снощи към 8.00h. след което веднага почва да изпълнява нареденото ;D - Ръмжейки почва да се върти в кръг, като едновременно подскача прожинирайки, ляга става, обикаля всички стай по няколко пъти.След като изпълни задачата ляга доволна от свършената работа в кошарката си. :rolleyes:
Значи и друг път беше получавала факсчета ама в задачата участваше поне още един..... :rolleyes:, обикновеннто това беше любимата й Дрънколета (играчка)....ама така сама....до сега не беше превъртала така ;D
Снимки нямам :'( оказа се че ще купуваме нов фотоапарат...този тотално се скапа :(
Пускайте Вие ;)

Публикувано: 27 November 2008 - 10:49 AM

СИТИ
Публикувано: 27 November 2008 - 11:03 AM
а Джесито много е пораснала :wub:
Мисля че да, щом нашите се изправиха ;) Пък и да не се изправят тя и така си е сладка :wub: