Мини Пинчер
Публикувано: 21 February 2006 - 01:35 PM
във вуйчо ми е бащата, а в една приятелка от село е майката.
вуйчо ми му загуби родословно дърво но има.
питал съм 4 ветеринари и всичките са единодушни че е чиста порода и чиста селекция германски пинчер.
до колкото знам от докторите, германски пинчер се казва за да може да се подчертае че става дума за отделна порода пинчери.
Публикувано: 21 February 2006 - 02:29 PM

Публикувано: 21 February 2006 - 03:08 PM
Цитат
във вуйчо ми е бащата, а в една приятелка от село е майката.
вуйчо ми му загуби родословно дърво но има.
питал съм 4 ветеринари и всичките са единодушни че е чиста порода и чиста селекция германски пинчер.
до колкото знам от докторите, германски пинчер се казва за да може да се подчертае че става дума за отделна порода пинчери.
много да те радва сладура и далги години да е здрав още w)
малко за ветиранарите - повярвяй ми те не разбират :)))) питай кинолог :) незнам колко и те разбират, но си има стандарти, които трябва да се спазват
пинчер - стандартен е германски пинчер - ок нека го наричаме така, наистина на много места го пишат по този начин независимо от стандартицатцията че името е само пинчер, но то какво ли значение има :)
по принцип са м/у 9 и 16 килограма, и високи над 40 см
минипинчерите или цвергпинчерите са най-много 3.5 кг
така е по стандарт уж
много е слабичък значи твоя мъник, а за чиста порода щом има родословие значи е :) ее доживяхме да си имаме и родословен пинчер тук :) хайде намирай родословието и да ходим по изложби
Публикувано: 21 February 2006 - 03:21 PM
малко инфо за германски или стандартен пинчер
много хора мислят че са две породи - не не са една е, всички видове пинчери са селектирани в Германия, тъй като това е най-стандартния му слагат германски за да го означат едва ли не че точно Германия е държавата за първи път узаконила тази порода
http://www.dogbreedi...urepinscher.htm
това пък е за минипинчера който пак има няколко имена и много хора пак си мислят че саразлични породи -
казват му цвергпинчер, минпин, миниатюрен пинчер
http://www.dogbreedi...om/doberman.htm
туй ми е любимия вид пинчери l)
Публикувано: 21 February 2006 - 03:26 PM
Публикувано: 21 February 2006 - 03:51 PM
Моя днеска пак се инати на яденето-прясно сварено пилешко с тук-там трошички хляб.Вече усилено се замислям да му взема другарче та дано заедно се хранят r) искам дакелче само трябва да поговоря с бащата.
За спането става въпрос--че Чафи спи при нас та и другото кат се намести l) и ще е купон b)
Публикувано: 21 February 2006 - 04:13 PM
Нашия татко ми е сърдит защото му се скарах че напляска Сара .Тя искаше да легне при мен пък той не и даде и .... bash пък не знам вие как ще се разберете с вашия за второ d) Успех l)
Публикувано: 21 February 2006 - 04:45 PM
Не иска даже и да померише ориз-сега му сложих пък прясно телешко и па неще. a) Сложих да варя език дано него хареса-ако не ще го подаря на първия дет мине--та че всички роми минават през дома като се връщат от работа l)
Публикувано: 21 February 2006 - 05:25 PM
Дакелите не са много големи капризитети! dribble l) d) Е при всички случеи зависи как го свикнете!
Той като гледам Чафи ... бая е разглезен..! d) Леа яде от магданоз до луканка! l) d) Та много не се назландисва!!!
А иначе дакелче можеш да си намериш от приятел , хем е много по-сигурно от колкото да си го купиш от зоо магазин!!! d)
Публикувано: 21 February 2006 - 07:44 PM
Дакел-фенка къв зоомагазин бе мила l) такъв не съм виждала през живота си.Ние сме в дън гори тилилейски l) при нас освен помияри друго нема.Драт хара си го купихме от София от некакъв военнен-па любимия ми кърлеж от Елхово от хора.Ма и двете беха на промоция-евтино поминахме l)
Публикувано: 21 February 2006 - 10:03 PM
Цитат
Хаха !!! b) l) b) l)
Виш ква желязна дисциплина!!!
Цитат
b) d)
Публикувано: 22 February 2006 - 02:07 PM
Цитат
чафи ще се наложи като водач, догато дога не порасне и не си поиска старшинството. тогава идеята за канапа ще е много добра b) b) b) b)
oleeee Вижте ся кво се получава:....и горкия Дог.....
Лина иска дог-за занимавка на Чафи,защото вече и е омръзнало да върви по гайдата на малкия кърлеж,
Лина иска Дог-за домашна помошница-да почиства масата от огризките...
за детска учителка да възпитава Чафи .....и за какво ли още не.....
А що се отнася до старшинството..... oleeee ..Лина държи юздите на всички двукраки и четерикраки.....та горкия Дог....
Моля ви не и подарявайте Дог или каквото и да било друго...... worthy

Публикувано: 22 February 2006 - 03:50 PM
Аз докато си боледувам Вие сте се пукнали да пишете oleeee Браво на вас bravoS
Лина има странни мераци bl) оК, гледай само да е мъжко кученцето, още повече като ще е друга порода.
Че нали знаеш, аз с Бека и Чочо...А, ако искаш да е яшно - виж булдочетата!!!
Имаме си и нов приятел - krisalex, че и доста активен victoryVVV
Катрина е починала с нови сили dribble пак е сред нас.
Какво стана с крачето на Саричка?
Чочко е добре - станал е още по-послушен и по-сънлив.
поздрави и много целувки на всички d)
Публикувано: 22 February 2006 - 04:06 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 04:16 PM