Мини Пинчер
Публикувано: 14 December 2008 - 05:35 PM
Да, той ни е царчето в къщата, най-малкото бебче, на което му се угажда 24 часа и то съвсем доброволно :blink:. Мисля, че и при вас е така ;D То са целувки, то са прегръдки през целия ден все някой го носи и му се радва, а и той не отказва и гледа доволно от високо ;).
Чери е страхотна останала си е като малко бебче, Габчето също ни е слабост :drugarche:
Чери е страхотна останала си е като малко бебче, Габчето също ни е слабост :drugarche:
Публикувано: 14 December 2008 - 05:40 PM
Цитат
да така е много е добра и вярна също и капризна с храната
Като каза, че е капризна, Майки яде като основно само гранули, от нашата храна му даваме само да опита по съвсем мъничко, защото после я повръща. Иначе като види примерно месце или нещо друго от масата скача като все едно, че не е ял никога. Но после хапва съвсем малко и отказва. Виж гранулите си ги яде с апетит
Публикувано: 14 December 2008 - 05:54 PM
Чери е голяма кокетка.Гледам, че и бебенце си имате.Как се разбират, мойте не могат да си разделят играчките и голяма караница пада. ;D
Микеланджело, чувала съм, че не е много добре кучетата да ядът само гранули, незнам колко е вярно... :rolleyes:
На Габчето й давам от време на време, основно хапва само консерва с малко кисело мляко (умира си за кисело мляко)Ма и гранулките си ги обича де ;D вчера й давах малко ябълка и портокал- много ги хареса :zaek: Нищо не оптказва мойто :prase: ;D
Микеланджело, чувала съм, че не е много добре кучетата да ядът само гранули, незнам колко е вярно... :rolleyes:
На Габчето й давам от време на време, основно хапва само консерва с малко кисело мляко (умира си за кисело мляко)Ма и гранулките си ги обича де ;D вчера й давах малко ябълка и портокал- много ги хареса :zaek: Нищо не оптказва мойто :prase: ;D

Публикувано: 14 December 2008 - 06:16 PM
Здравейте и от нас с Арчи.Добре дошли на новите попълнения :blink:Ние тази седмица си имахме малко проблеми с Арчи :(На крачето му се появи нещо като струпче,но когато падна местенцето се оголи.Водихме го при вета и му взеха две проби но са отрицателни.Вчера ходихме пак и сега ще чакаме резултатите след три,четири дни :( Не са паразити или гъбички,но не знаят от какво може да е.Някой имал ли е такъв проблем?Сега го мажем с едно лекарство което ни дадоха в кабинета,и днес гледам,че започнали да набъбват косъмчета.Дано се оправи,че се притеснявам :'(
Публикувано: 14 December 2008 - 06:33 PM
Цитат
Чери е голяма кокетка.Гледам, че и бебенце си имате.Как се разбират, мойте не могат да си разделят играчките и голяма караница пада. ;D
За кисело мляко не даваме, защото вече не е толкова малък, а пък и нали казват, че може разтройство да причини. Като даваме повече друга храна става неспокоен и започва да си гони опашката и да я хапе след като яде. Гранули непрекъснато има в паничката но яде два пъти, по някога три пъти, зависи колко е гладен. Иначе му даваме парченце кашкавалче, месце, от всичко по малко. Но основно гранули.
barbaron4e, дано бързо се оправи Арчи :(