Мини Пинчер
Публикувано: 16 December 2008 - 04:37 PM

СИТИ
Публикувано: 16 December 2008 - 07:10 PM
Цитат
Не мога да повярвам, че говорите за срам от това толкова симпатично кученце. Да ви е живо и здраво, да няма здравословни проблеми, пък с по-малко или повече козина това е без значение. Голяма сладуранка е :wub: :wub: :wub: Такъв мил поглед има, не знам какво и се вглеждате в козинката. Обличайте и по-топли дрешки и си я извеждайте на вън, те ви завиждат като я видят, затова и така говорят :blink:
Публикувано: 16 December 2008 - 07:51 PM
Цитат
Цитат
Не мога да повярвам, че говорите за срам от това толкова симпатично кученце. Да ви е живо и здраво, да няма здравословни проблеми, пък с по-малко или повече козина това е без значение. Голяма сладуранка е :wub: :wub: :wub: Такъв мил поглед има, не знам какво и се вглеждате в козинката. Обличайте и по-топли дрешки и си я извеждайте на вън, те ви завиждат като я видят, затова и така говорят :blink:
Съгласна съм с Микеланжело, Джеската е талкова сладка, с този топъл и невинен поглед може само да ви радва.А и това, че се справи с тежкото боледуване, когато беше оше малко бебче говори, че тя е силен характер, все пак лекарите не даваха големи надежди за нея ....Не обръщайте внимание на хората.Обичайте си я такава каквато е ...а тя е страхотно сладурче :wub:

Публикувано: 17 December 2008 - 09:50 AM
Това куче пикало,онова косми нямало.....
Сложете им шишенца с тиксо на патките да пикат в тях,а на другото му купете перука ;)
Много важно какво ще ми кажат хората за Чафи .Взимам го на ръце и вдишвам дълбоко ,за да му усетя миризмата,нощем ръцете ми шават по леглото му ,за да видя дали е завит.Корема ми се свива ,като го заболи нещо или се удари.
Никога не съм давала калций или витамини.
Публикувано: 17 December 2008 - 11:42 AM
Те си ги обичат много, затова се вманячават.
Момичета, те ветовете това чакат, да им приплачете и разни изследвания, разни витамини .....
Слагайте ваксините, хранете ги с качествена и разрешена храна, обличайте ги навън и всичко ще бъде наред, ще видите ;)
Публикувано: 17 December 2008 - 11:49 AM
Публикувано: 17 December 2008 - 12:07 PM
Не е хубаво само да го държиш затворено вкъщи.
Те са чисти животни, но без грижи не може. На тях също им пада козината два пъти в годината и, естествено, трябва да се чисти по-често.
Но, едно е вярно, взаимната любов е по-голяма от всички неудобства.
Публикувано: 17 December 2008 - 02:41 PM
Публикувано: 17 December 2008 - 02:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 December 2008 - 03:12 PM
Та мисълта ми беше че вета ме пита дали има контакт кучето с котка....та явно от котката ли ги е хванало....няма да ходиме на гости на съседката вече ;D И каза че е хубаво да се направи ваксина....били 2 през 10 дни....и каза че се предава на хората
Публикувано: 18 December 2008 - 11:46 AM
И моите колеги го харесаха много, пък мъжа ми вика, че и бизнес мога да захвана с дрешки за дом. любимци.
Дано и вашето палтенце стане хубаво. Ще чакам демонстрация ;)
Забравих да кажа, че аз използвах поларен плат, с който се работи много лесно, тъй като е еластичен.
Публикувано: 18 December 2008 - 01:49 PM

СИТИ
Публикувано: 18 December 2008 - 02:58 PM
Аз не разбирам, какъв е проблема? Просто е по-малко косместа. Та и ние хората сме различни!
Не го приемайте за проблем, гледай тя да е здравичка и щастлива с вас.
Моят Ричи е същият калпазанин. Тъй като той сега живее при майка ми, а тя е малко по-сдържана в любовта си към него (всъщност много го обича, но не го глези) и той е изключително хрисим и послушен, когато е само с нея. Ноо, появя ли се аз или гости, ела да видиш каква лиготия става ;D Не можем да го озаптим, то е глезене, носене на играчки, .....
Тъй че, много добре знаят какво, кога и пред кого могат да им минават номерцата ;)