Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#6401 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 December 2008 - 04:37 PM

Направихме кръвен тест ,но той не показа никакво отклонение Отговорът на Вета е ,че това е генетично  и най-вероятно са ни объркани гените!!!!!!Когато си купихме пинчера ,собственичката ни каза ,че е още бебе и по късно ще ни порасте козина ---но това така и не  се случи!Ние си  я взехме  и понеже това ни е първото куче в живота ни се съгласихме,но сега дори ни е срам да я разхождаме на вън
User's Signature

СИТИ

#6402 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 04:40 PM

;)
User's Signature

СИТИ

#6403 Потребителят е офлайн   michelangelo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 07:10 PM

Цитат

Направихме кръвен тест ,но той не показа никакво отклонение Отговорът на Вета е ,че това е генетично  и най-вероятно са ни объркани гените!!!!!!Когато си купихме пинчера ,собственичката ни каза ,че е още бебе и по късно ще ни порасте козина ---но това така и не  се случи!Ние си  я взехме  и понеже това ни е първото куче в живота ни се съгласихме,но сега дори ни е срам да я разхождаме на вън

Не мога да повярвам, че говорите за срам от това толкова симпатично кученце. Да  ви е живо и здраво, да няма здравословни проблеми, пък с по-малко или повече козина това е без значение. Голяма сладуранка е :wub: :wub: :wub: Такъв мил поглед има, не знам какво и се вглеждате в козинката. Обличайте и по-топли дрешки и си я извеждайте на вън, те ви завиждат като я видят, затова и така говорят :blink:
User's Signature

Качена снимка

#6404 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2008 - 07:51 PM

Цитат

Цитат

Не мога да повярвам, че говорите за срам от това толкова симпатично кученце. Да  ви е живо и здраво, да няма здравословни проблеми, пък с по-малко или повече козина това е без значение. Голяма сладуранка е :wub: :wub: :wub: Такъв мил поглед има, не знам какво и се вглеждате в козинката. Обличайте и по-топли дрешки и си я извеждайте на вън, те ви завиждат като я видят, затова и така говорят :blink:

Съгласна съм с Микеланжело, Джеската е талкова сладка, с този топъл и невинен поглед може само да ви радва.А и това, че се справи с тежкото боледуване, когато беше оше малко бебче говори, че тя е силен характер, все пак лекарите не даваха големи надежди за нея ....Не обръщайте внимание на хората.Обичайте си я такава каквато е ...а тя е страхотно сладурче  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6405 Потребителят е офлайн   barbaron4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2008 - 08:53 PM

:blink:И аз да не остана по назад подкрепям мненията на момичетата :wub:Ние още чакаме резултатите :(да видим какво ще излезе от цялата работа :( Ето някой нови снимки :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6406 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 December 2008 - 09:43 PM

Арчи вече е станал истински мъж  ;D        :->)
User's Signature

Качена снимка

#6407 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 17 December 2008 - 09:50 AM

Моя кърлеж е дебел,няма косми по корема,има отвратителен характер,виси в кухнята и ти брои залците .............и дори да напиша сто неща против него ,за нас по хубав и в двата пола и във всички породи НЯМА  ;D
Това куче пикало,онова косми нямало.....
Сложете им шишенца с тиксо на патките да пикат в тях,а на другото му купете перука ;)
Много важно какво ще ми кажат хората за Чафи .Взимам го на ръце и вдишвам дълбоко ,за да му усетя миризмата,нощем ръцете ми шават по леглото му ,за да видя дали е завит.Корема ми се свива ,като го заболи нещо или се удари.

Никога не съм давала калций или витамини.

#6408 Потребителят е офлайн   Richeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2008 - 11:42 AM

Чафиии, успокой топката.
Те си ги обичат много, затова се вманячават.

Момичета, те ветовете това чакат, да им приплачете и разни изследвания, разни витамини .....
Слагайте ваксините, хранете ги с качествена и разрешена храна, обличайте ги навън и всичко ще бъде наред, ще видите  ;)

#6409 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 17 December 2008 - 11:49 AM

Често ли ги извеждате вашите / Аз имам приятели , които са ги научили в банята да чишкат и ги извеждат когато имат време или , когато отиват до магазина.Навиват ме и мен да си взема за коледа , но аз се колебая още  ;) Казват , че ядяли малко , не миришели , не вдигали шум и че били много обичливи , обичали си стопанина !!! Верно ли е всичко това ? :blink:

#6410 Потребителят е офлайн   Richeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2008 - 12:07 PM

Докато животинчето е малко, може да се приучи да го прави в банята в един ъгъл. И то най-вече заради това, ако по цял ден ви няма. Но, когато стопаните са си вкъщи е по-добре да се приучи навън. Разходката му действа добре на животинчето, както и на самите нас, разбира се.
Не е хубаво само да го държиш затворено вкъщи.
Те са чисти животни, но без грижи не може. На тях също им пада козината два пъти в годината и, естествено, трябва да се чисти по-често.
Но, едно е вярно, взаимната любов е по-голяма от всички неудобства.

#6411 Потребителят е офлайн   pin4er111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 December 2008 - 12:37 PM

Спокойно Jesy.....и без много козинка сте наистина големи сладури :wub:така че място за срам няма :wub:

#6412 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 December 2008 - 02:41 PM

Момичета днес ходих до един зоо магазин и там продавачът ми каза че трябва да ваксинирам Айра против някакви гъбички, които се предават и по хората. Моя вет нищо не ми е казал. Днес Айричка става на 3 месеца, утре е на трета ваксина и ще го попитам. Вие правили ли сте на малките сладури :blink:
User's Signature

Качена снимка

#6413 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 December 2008 - 02:48 PM

Дали продавача разбира повече от лекаря?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6414 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 December 2008 - 03:09 PM

Мисля че не  ;D ! Значи вие не сте правили такива имунизации  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#6415 Потребителят е офлайн   pin4er111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 December 2008 - 03:12 PM

На Арни от почти 2 месеца му падат космите по ушите и е като крастав....първо почнаха да се лющат като корички от рана....единият ветеринар ни каза че не са гъбички както аз предположих и ни даде нещо за мазане на което пишеше за лактация при кравите :rolleyes:и след като не му се оправи преди няколко дни го заведох при друг ветеринар....който поне ми вдъхва повече доверие...казаха че са гъбички и онова другото мазило даже било с антибиотики не било въобще добре...
Та мисълта ми беше че вета ме пита дали има контакт кучето с котка....та явно от котката ли ги е хванало....няма да ходиме на гости на съседката вече  ;D  И каза че е хубаво да се направи ваксина....били 2 през 10 дни....и каза че се предава на хората

#6416 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 December 2008 - 11:24 AM

Ричето, снощи показах на майка ми блузката ти - имаш поздравления от нея  :->)
Много я хареса. Принтирах й кройката - вече е в нейните ръце  :yahoo: така, че очаквайте сътворението й  ;D
User's Signature

Качена снимка

#6417 Потребителят е офлайн   Richeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2008 - 11:46 AM

Eee, много се радвам  ;D
И моите колеги го харесаха много, пък мъжа ми вика, че и бизнес мога да захвана с дрешки за дом. любимци.
Дано и вашето палтенце стане хубаво. Ще чакам демонстрация  ;)

Забравих да кажа, че аз използвах поларен плат, с който се работи много лесно, тъй като е еластичен.

#6418 Потребителят е офлайн   Jesy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2008 - 01:49 PM

Момичета ,благодаря Ви на всички за милите думи. Наистина много я обичаме и затова сме се вманиачили толкова .Не бих я сменила с нито едно куче ,но тайно се надявахме досега /вече5 месеца / ,че нещата ще се оправят ,защото и Ветовете и собственичката  ни го бяха обещали ,но УВИ Тя и така е сладка .Наистина навън е облечена доста добре ,защото все му  е студено на милото  ;D Иначе пък има голямо сърце-много е игрива и добричка Винаги разбира какво става -кога може да направи нещо или не Всички в къщи я обожаваме.Късмет ,ще си я гледаме такава  :blink:
User's Signature

СИТИ

#6419 Потребителят е офлайн   Richeto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2008 - 02:58 PM

Жеси,
Аз не разбирам, какъв е проблема? Просто е по-малко косместа. Та и ние хората сме различни!
Не го приемайте за проблем, гледай тя да е здравичка и щастлива с вас.

Моят Ричи е същият калпазанин. Тъй като той сега живее при майка ми, а тя е малко по-сдържана в любовта си към него (всъщност много го обича, но не го глези) и той е изключително хрисим и послушен, когато е само с нея. Ноо, появя ли се аз или гости, ела да видиш каква лиготия става  ;D Не можем да го озаптим, то е глезене, носене на играчки, .....
Тъй че, много добре знаят какво, кога и пред кого могат да им минават номерцата  ;)

#6420 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2008 - 05:31 PM

;) Здравейте и от нас. Ние сме добре. Само минавам да се обадя.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема